Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > HIGH RISK SECTION - READ FORUM DISCLAIMER CAREFULLY BEFORE JOIN ! > Unrecognize Program Websites > Program Matrix Labu Peram, Merapu

Program Matrix Labu Peram, Merapu Most of the programs are pyramids and they are not doing real business even with products. You're advise to not join any programs. All Read Announcement HERE

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #21  
Old 17-07-2009, 12:50 PM
GnoLa GnoLa  is offline
CG Top Poster Club

GnoLa 's Avatar

 
Trader Rating: (17)
Join Date: Nov 2007
Location: Melaka > S'ban > Old Trafford
Posts: 27,869
Thanks (Received): 18
Likes (Received): 4
Active Level
My Mood:
Default

salam,

saya tertarik dgn http://www.eightaugust.com

apa pendapat korang????
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #22  
Old 07-09-2009, 03:45 PM
Saudagar Online Saudagar Online is offline
Regular

Saudagar Online's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2009
Posts: 180
Thanks (Received): 7
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by azam575 View Post
salam,

wah... ado akta rupernya... huhuhhu... so selama nie org ynag main kutu nie... bleh kena tangkap lah....wawawawawa.....
kalau macam tu..makcik2 kat kampung yang main kutu @ main undi tu...salah jugak ke....
Reply With Quote
  #23  
Old 08-09-2009, 05:21 PM
citajaya citajaya is offline
Regular

citajaya's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2006
Location: Kuala Lumpur
Posts: 338
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Adeh... Nampak gayanya smua skim, program, Mlm, Url2 yg ada kat carigold ni dsbgainya adalah haram le eeeee bos? sbb... smuanya mengkayakan orang atas...

Tolong bri penjelasan bos...
Reply With Quote
  #24  
Old 09-09-2009, 10:26 AM
Mumy_Cute85 Mumy_Cute85 is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2009
Posts: 1
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

ha,btul3.cakap tak super bikin depa tu.suruh org wat reseach,tapi benda gini pon tak tau.Tau cakap adalah.Anywhere gud luck broo....
Reply With Quote
  #25  
Old 09-09-2009, 11:06 AM
rumahemas4u rumahemas4u is offline
Super Active

rumahemas4u's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Jan 2009
Location: Dealer ONEXOX / Ins&Rtax Murah
Posts: 6,138
Thanks (Received): 15
Likes (Received): 26
Active Level
My Mood:
Default

duniaaa duniaaaaa
Reply With Quote
  #26  
Old 21-10-2009, 04:10 PM
onerich onerich is offline
Active Member

onerich's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2007
Location: D'Puncak
Posts: 1,581
Thanks (Received): 17
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by Saudagar Online View Post
kalau macam tu..makcik2 kat kampung yang main kutu @ main undi tu...salah jugak ke....
kutu dengan sistem wang pos sama ka?..sendiri pk...
__________________
MASALAH HUTANG KAD KREDIT?
Reply With Quote
  #27  
Old 21-10-2009, 04:30 PM
THX THX is online now
Active Plus

THX's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Nov 2008
Location: Melaka
Posts: 3,915
Thanks (Received): 40
Likes (Received): 36
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by Saudagar Online View Post
kalau macam tu..makcik2 kat kampung yang main kutu @ main undi tu...salah jugak ke....
setakat nak main sesama sendiri apa salahnya,
akta tu pun cover syarikat jer.
Reply With Quote
  #28  
Old 25-10-2009, 10:06 PM
hairirahman hairirahman is offline
Regular

hairirahman's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: May 2008
Posts: 384
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Blog Entries: 1
Active Level
Default

system program yang menggunakan wang pos yang saya sertai, anda tidak perlu anda mencari rakan atau menggenalkan pada sesipa jua.. dan program ni seumpama matahari, yang anda tidak kekal berada di atas.. bila kedudukan / level 9, anda kena menyertai semula dari bawah. tp jika anda tidak mencari @ membantu rakan-rakan lain menyertai program ini.. maka anda hanya layak menyertai sekali seumur hidup... dan hanya diberi wang sumbangan kerana menyertai program ini.

program ini bukan untuk menjadi tamak dan kaya pun.. tapi hanya dapat membantu menggurangkan kos sara hidup yang makin tinggi.... risiko jika program ini terhenti, atau tiada penyertaan.. sebenarnya syarikat telah menyediakan secukupnya dana untuk memastikan setiap peserta yang menyertai program akan dapat habuan seperti dijanjikan. ini kerana, setiap rangkaian, system syarikat secara automatik mewujudkan tabung kecemasan dimana, setiap sumbangan yang ahli2 lama akan dimasukkan ke dlm tabung tersebut.. saya tak kan menyertai program klu ia merugikan dan semua akta2, lesan2 dan rekod2 telah disemak untuk memastikan kebenaran... jgn join sebarangan.. jika anda rasa was-was dan ragu-ragu..

sesungguhnya kita tak mampu menggubah diri kita klu tanpa usaha.
nak tau lebih lanjut.. hantar msg kat saya.
sekian......................
Reply With Quote
  #29  
Old 25-10-2009, 10:19 PM
Pak Uteh Pak Uteh is offline
Junior

Pak Uteh's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2008
Posts: 79
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

AKTA 28
AKTA (LARANGAN) KUMPULAN WANG KUTU 1971

Seksyen 3. Salah di sisi undang-undang menjalankan perniagaan menganjurkan wang kutu.

Maka adalah salah di sisi undang-undang bagi sesiapa menjalankan perniagaan menganjurkan wang kutu dan seseorang yang menjalankan perniagaan itu adalah melakukan suatu kesalahan dan, apabila disabitkan, boleh didenda tidak melebihi lima ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi tiga tahun atau kedua-duanya.

http://www.ssm.com.my/acts/fscommand/ak0028.htm

ader akta tuh..
Reply With Quote
  #30  
Old 25-10-2009, 11:17 PM
THX THX is online now
Active Plus

THX's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Nov 2008
Location: Melaka
Posts: 3,915
Thanks (Received): 40
Likes (Received): 36
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by hairirahman View Post
system program yang menggunakan wang pos yang saya sertai, anda tidak perlu anda mencari rakan atau menggenalkan pada sesipa jua.. dan program ni seumpama matahari, yang anda tidak kekal berada di atas.. bila kedudukan / level 9, anda kena menyertai semula dari bawah. tp jika anda tidak mencari @ membantu rakan-rakan lain menyertai program ini.. maka anda hanya layak menyertai sekali seumur hidup... dan hanya diberi wang sumbangan kerana menyertai program ini.

program ini bukan untuk menjadi tamak dan kaya pun.. tapi hanya dapat membantu menggurangkan kos sara hidup yang makin tinggi.... risiko jika program ini terhenti, atau tiada penyertaan.. sebenarnya syarikat telah menyediakan secukupnya dana untuk memastikan setiap peserta yang menyertai program akan dapat habuan seperti dijanjikan. ini kerana, setiap rangkaian, system syarikat secara automatik mewujudkan tabung kecemasan dimana, setiap sumbangan yang ahli2 lama akan dimasukkan ke dlm tabung tersebut.. saya tak kan menyertai program klu ia merugikan dan semua akta2, lesan2 dan rekod2 telah disemak untuk memastikan kebenaran... jgn join sebarangan.. jika anda rasa was-was dan ragu-ragu..

sesungguhnya kita tak mampu menggubah diri kita klu tanpa usaha.
nak tau lebih lanjut.. hantar msg kat saya.
sekian......................
bila lar nak serik dengan skim macam ni yer
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump