Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CG MARKETPLACE > Classifieds & Advertisements > Services Offered

Services Offered Offer any services here.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 02-11-2013, 11:42 AM
gee-shock gee-shock is offline
Active Member

gee-shock's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Jun 2010
Posts: 1,059
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 2
Active Level
My Mood:
Default SERVIS CETAK: Namecard/Flyer/Banner/Kad /Paperbag/Folder/Brochure/Resit dan etc

PRINT MURAH TAPI TAK BERKUALITI!!

Nak ke duit habis tapi dapat barang tak puas hati?
Kalau xnak mohon baca 5 SEBAB ahli CG perlu mengambil servis percetakan dari saya


SEBAB 1:
Of course saya hanya memberikan SERVIS TERBAIK dgn harga yg berpatutan
(Setiap tempahan yang di hantar saya akan pastikan ianya di cetak dengan baik)

SEBAB 2:
Saya mempunyai PENGALAMAN bertahun-tahun dalam bidang percetakan (Ini bermaksud saya orang yang mahir dalam percetakan ini, boleh lihat portfolio di bawah)

SEBAB 3:
Order guna online dan barang terus SAMPAI DEPAN RUMAH dalam masa yg singkat
(Jimat Minyak, Jimat Masa dan Senang Keje)

SEBAB 4:
Designer pihak saya hanya menghasilkan DESIGN YG PROFESIONAL



SEBAB 5 (WAJIB BACA):
Khas untuk Ahli Carigold, saya akan berikan BONUS yang di jamin TIDAK di tawarkan oleh org lain di sini dan ianya bernilai ratusan ringgit.
  • PERCUMA design bg setiap tempahan percetakan dgn 3 kali amendments (Bernilai RM100)
  • PERCUMA khidmat nasihat untuk improve impact dalam bahan pemasaran anda (Bernilai RM500)

JADI KENAPA PERLU AMBIL RISIKO??

Apa servis yang saya tawarkan?
- Namecard
- Flyer
- Banner
- Kad
- Paperbag
- Folder
- Brochure
- Billbook
dan byk lagi....
tanya sahaja Insyaallah saya akan bantu anda..

Saya di area Puchong tetapi buat masa ni hanya buat secara online sahaja. Untuk buat tempahan/tanya harga boleh berikan detail di bawah
menerusi PM atau sms ke 019-3674197(GEE-SHOCK). Nanti pihak saya akan berikan maklum balas

Nama:
Lokasi:
Produk:
Kuantiti:
Material:
Jika tahu

Sebarang pertanyaan just komen di bawah

Last edited by gee-shock; 03-05-2014 at 10:49 AM..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 02-11-2013, 11:44 AM
gee-shock gee-shock is offline
Active Member

gee-shock's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Jun 2010
Posts: 1,059
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 2
Active Level
My Mood:
Default

Feedback Pelanggan Dari Carigold:



Quote:
Originally Posted by Hobin
Tgh tunggu design tt utk projeck baru.....heheheh....
Quote:
Originally Posted by petehketing
Saya sudah dapatkan perkhidmatan dari tt, buat biz card. Kualiti yang baik, insya Allah kalau ada keperluan mmg akan order lagi nanti.

Untuk tt atas perkhidmatan anda
Quote:
Originally Posted by myfast01 View Post
servis superb tt.. trusted seller.. br amik brg dr tt mlm td.. tunggu hadiah percuma dr tt pula..
Quote:
Originally Posted by gee-shock View Post
Seronok kot tiap2 kali dapat feedback macam ni dari customer Ni feedback dari pihak Niaga Dropship tentang servis TT. Alhamdulillah

Siapa nak belajar mengenai dropship boleh temui mereka di SACC Mall Shah Alam dari 2hb-4hb Mei 2014 atau kunjungi laman web mereka untuk maklumat lanjut http://www.niagadropship.com

Quote:
Originally Posted by tr4falgar View Post
terima kasih tt..

barang sudah selamat sampai.. smlm post arini dah sampai..

den order business card, design pon shantekkk

ado rejeki nnt bleh repeat ..

Sharing Info Pasal Printing:

Saya akan listkan semua perkongsian saya berkaitan printing di bawah ni nanti ya

BANNER/BUNTING
Info 1: Ketahui jenis Finishing Banner (Page 1)
Info 2: Jenis-jenis Stand Banner (Page 1)
Info 3: Apa itu DPI (Page 3)
Info 4: Akan Datang...

FLYER
Info 1: Ketahui saiz Flyer (Page 2)
Info 2: Akan Datang...
Info 3: Akan Datang...
Info 4: Akan Datang...

BUSINESS CARD
Info 1: Akan Datang...
Info 2: Akan Datang...
Info 3: Akan Datang...
Info 4: Akan Datang...

BUKU RESIT
Info 1: Ketahui saiz resit & borang (Page 14)
Info 2: Akan Datang...
Info 3: Akan Datang...
Info 4: Akan Datang...

Siapa tak nak ketinggalan info berkaitan printing jangan lupa subscribe thread ni k

Last edited by gee-shock; 04-09-2018 at 10:56 PM.. Reason: Update info baru :)
Reply With Quote
  #3  
Old 02-11-2013, 11:45 AM
sopianothman sopianothman is online now
Regular

 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jan 2009
Posts: 909
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 6
Active Level
My Mood:
Default

Terbaik tt..Good Luck
Reply With Quote
  #4  
Old 02-11-2013, 11:49 AM
gee-shock gee-shock is offline
Active Member

gee-shock's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Jun 2010
Posts: 1,059
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 2
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by sopianothman View Post
Terbaik tt..Good Luck
TQ BOS!!
Reply With Quote
  #5  
Old 03-11-2013, 06:33 PM
gee-shock gee-shock is offline
Active Member

gee-shock's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Jun 2010
Posts: 1,059
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 2
Active Level
My Mood:
Default Ketahui jenis Finishing Banner

Ketahui jenis Finishing Banner

Hari ni just nak share mengenai jenis finishing banner sambil bump post

Kat bawah ni ada 3 jenis finishing yang biasa di gunakan oleh pelanggan yg print banner:
  • 4 Eyelet ( Selalu org letak dekat "X Stand" atau ikat guna tali biasa kat mana2 indoor atau outdoor)
  • Pvc Pipe (Selalu org guna untuk letak pada "T Stand" atau gantung guna tali di indoor)
  • Kayu (Selalu orang guna untuk gantung guna tali di outdoor)



Nanti saya share jenis2 stand banner pulak di sini. Siapa yang tak nak ketinggalan make sure subcribe thread ni dalam list anda ya

Sebarang komen amat saya hargai

Last edited by gee-shock; 03-11-2013 at 07:01 PM..
Reply With Quote
  #6  
Old 04-11-2013, 02:00 PM
gee-shock gee-shock is offline
Active Member

gee-shock's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Jun 2010
Posts: 1,059
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 2
Active Level
My Mood:
Default

Untuk dapat kan servis printing yang berkualiti boleh la refer detail yang saya beri di PAGE 1

Bump untuk servis printing yang terbaik dan berkualiti hanya untuk anda ahli2 CG
Reply With Quote
  #7  
Old 05-11-2013, 01:36 PM
gee-shock gee-shock is offline
Active Member

gee-shock's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Jun 2010
Posts: 1,059
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 2
Active Level
My Mood:
Default Jenis-jenis Stand Banner

Jenis-jenis Stand Banner

Hari ni nak share mengenai jenis-jenis Stand Banner sambil bump post

Untuk memasang banner kita ada beberapa cara iaitu
- Pasang pada T Stand
- Pasang pada X Stand
- Pasang pada Roll Up
- Gantung di tiang



So far lepas tengok gambar kat atas ni clear tak? saya rasa clear dan xperlu explain dah Kalau tak faham just tanya je kat sini k

Nanti saya share macam2 lagi di sini. So mcm biasa siapa yang tak nak ketinggalan make sure subcribe thread ni dalam list anda ya
Reply With Quote
  #8  
Old 06-11-2013, 02:00 PM
gee-shock gee-shock is offline
Active Member

gee-shock's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Jun 2010
Posts: 1,059
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 2
Active Level
My Mood:
Default

Bump untuk petang Rabu
Reply With Quote
  #9  
Old 07-11-2013, 04:52 PM
gee-shock gee-shock is offline
Active Member

gee-shock's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Jun 2010
Posts: 1,059
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 2
Active Level
My Mood:
Default

BUMP untuk hari ni
Reply With Quote
  #10  
Old 08-11-2013, 09:21 PM
gee-shock gee-shock is offline
Active Member

gee-shock's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Jun 2010
Posts: 1,059
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 2
Active Level
My Mood:
Default Tempahan Bunting :)



Job bunting saiz 2"x2" untuk hari ni

FREE DESIGN tu siapa nak bagi?
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Tags
murah

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump