Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > ENTERTAINMENTS, HOBBIES, INTERESTS > Sports > Soccer > Manchester United

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #34391  
Old 19-06-2019, 05:41 PM
TXT TXT is offline
CG Super Hardcore

TXT's Avatar

 
Trader Rating: (7)
Join Date: Mar 2010
Location: miLan - KT - OT - KL
Posts: 253,669
Thanks (Received): 4885
Likes (Received): 3591
Blog Entries: 48
Active Level
My Mood:
Default

United News

1. Paul Pogba dikatakan lebih memilih untuk kembali ke Juventus berbanding ke Real Madrid.. United hanya membenarkan Pogba dilepaskan sekiranya dibayar 150juta Euro.. Pogba masih dalam plan Solskjaer musim depan

2. Lukaku ke Inter Milan bergantung kepada masa depan Icardi. Inter menawarkan pemain tambahan tunai disebabkan mereka tidak mahu membayar 80juta yang diminta United. Lukaku menghormati kelab dan peminat United dan tidak meminta permintaan perpindahan keluar sepertimana Pogba mengeluarkan kenyataan kontroversi

3. Pemain sasaran United Joao Felix dikatakan akan diumumkan pada hari ni sebagai pemain Atletico Madrid setelah mencapai kata sepakat antara dua kelab.. Joao Felix akan menandatangani 5 tahun kontrak bersama Atletico Madrid..

4. Dengan gosip Paul Pogba ingin meninggalkan Old Trafford, United dikatakan telah membuat bidaan 36juta untuk pemain tengah Monaco Youri Tielemens yang di pinjamkan ke Leicester City musim lepas

5. Isu Bruno Fernandes belum lagi selesai apabila belum lagi memilih kelab destinasi seterusnya. Bruno Fernandes amat berminat bermain di Premier League. Man United Liverpool dan Atletico Madrid berjuang mendapatkan khidmat pemain tengah Portugal ni..

#AMU12
#simple
__________________
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #34392  
Old 20-06-2019, 10:27 AM
TXT TXT is offline
CG Super Hardcore

TXT's Avatar

 
Trader Rating: (7)
Join Date: Mar 2010
Location: miLan - KT - OT - KL
Posts: 253,669
Thanks (Received): 4885
Likes (Received): 3591
Blog Entries: 48
Active Level
My Mood:
Default Premier League


Quote:
#ThankATeacher
__________________
Reply With Quote
  #34393  
Old 20-06-2019, 10:48 AM
TXT TXT is offline
CG Super Hardcore

TXT's Avatar

 
Trader Rating: (7)
Join Date: Mar 2010
Location: miLan - KT - OT - KL
Posts: 253,669
Thanks (Received): 4885
Likes (Received): 3591
Blog Entries: 48
Active Level
My Mood:
Default

#mufc, Tottenham and Juventus have made €60m offers to Lyon for Tanguy Ndombele. United and Juve have already agreed contractual terms with him. Lyon are officially asking for €90m
__________________
Reply With Quote
  #34394  
Old 20-06-2019, 10:49 AM
TXT TXT is offline
CG Super Hardcore

TXT's Avatar

 
Trader Rating: (7)
Join Date: Mar 2010
Location: miLan - KT - OT - KL
Posts: 253,669
Thanks (Received): 4885
Likes (Received): 3591
Blog Entries: 48
Active Level
My Mood:
Default

United News/Gosip

1. Juan Mata sah menandatangani kontrak lanjutan dua tahun bersama United.. Juan Mata akan kekal sehingga 2022 dengan pilihan setahun kontrak tambahan.. Mungkin dengan ini United boleh melantik Juan Mata sebagai duta kelab selepas tamat kontrak

2. Peminat United melancarkan kempen #glazersout dan menjadi number 1 trending di seluruh dunia kerana sudah sampai nya mereka mengundur dari kelab.. Ini berikutan tiada pembangunan sebagai kelab bolasepak dan hanya jadikan United kelab komersial dan mengaut keuntungan peribadi

3. Man United akan menawarkan kontrak baharu kepada penjaga gol muda Dean Henderson sebelum di pinjamkan semula ke Sheffield United. Henderson kini mewakili England U21 dalam kejohanan eropah di Italy

4. Terdapat sumber Khabar angin yang mendakwa Crystal Palace sudah pun bersetuju menjual Aaron Wan-Bissaka ke United dengan perpindahan 55juta.. Terdapat juga sumber yang menafikan khabar angin itu. Tetapi United sememangnya berusaha untuk menyelesaikan perkara tersebut..

5. Juventus telah mengesahkan minat mereka untuk menandatangani kembali Paul Pogba. Ia tetap menjadi impian Pogba untuk kembali ke Juventus berbanding ke Real Madrid. Juve sedang menunggu tindak balas daripada Pogba

#AMU12
#simple
__________________
Reply With Quote
  #34395  
Old 20-06-2019, 10:50 AM
TXT TXT is offline
CG Super Hardcore

TXT's Avatar

 
Trader Rating: (7)
Join Date: Mar 2010
Location: miLan - KT - OT - KL
Posts: 253,669
Thanks (Received): 4885
Likes (Received): 3591
Blog Entries: 48
Active Level
My Mood:
Default


Quote:
Man Utd's top three transfer targets 'recommended by Jose Mourinho' https://www.mirror.co.uk/sport/footb...nsfer-16546158
__________________
Reply With Quote
  #34396  
Old 20-06-2019, 10:55 AM
Hayy Hayy is offline
Super Active

Hayy's Avatar
 
Trader Rating: (9)
Join Date: Oct 2010
Posts: 6,042
Thanks (Received): 8
Likes (Received): 45
Active Level
My Mood:
Default

bosan la man u.
target player pn xdapat2.
ed woodward takde function.
Reply With Quote
  #34397  
Old 20-06-2019, 11:17 AM
TXT TXT is offline
CG Super Hardcore

TXT's Avatar

 
Trader Rating: (7)
Join Date: Mar 2010
Location: miLan - KT - OT - KL
Posts: 253,669
Thanks (Received): 4885
Likes (Received): 3591
Blog Entries: 48
Active Level
My Mood:
Default


Quote:
United ikat Mata


MANCHESTER United mengikat pemain tengah Juan Mata menerusi kontrak baharu selama dua tahun bersama pilihan bagi melanjutkan perjanjian untuk musim akan datang.

Mata, 31, bebas berbincang bersama kelab lain dengan kontrak sebelum ini bakal tamat pada bulan ini ketika kedua-dua pihak masih mengadakan perbincangan.

Bagaimanapun, selepas Ander Herrera dan kapten kelab itu, Antonio Valencia meninggalkan Old Trafford menerusi perpindahan percuma musim panas ini, United berhasrat menghalang Mata daripada mengikut jejak langkah mereka.

“Ia adalah penghargaan yang besar apabila dapat terus mewakili kelab yang menakjubkan dan juga peminat kami yang luar biasa. Saya sudah bersama Manchester United selama lima tahun dan saya bangga mengatakan Old Trafford adalah rumah saya,” kata Mata yang menyertai pasukan itu daripada Chelsea pada 2014 dengan yuran perpindahan £37 juta (RM195.37 juta).

“Saya tak sabar untuk terus bekerja sama dengan Ole (Gunnar Solskjaer) dan pegawai kejurulatihan yang hebat, visi yang mereka ada untuk kelab ini sungguh mengujakan dan saya sungguh gembira akan menjadi sebahagian daripada itu.”

Sepanjang lima tahun di United, Mata menjaringkan 45 gol dalam 218 penampilan dan memenangi Liga Europa, Piala FA dan Piala Liga.

Solskjaer banyak melakukan penambahbaikan di United selepas kelab itu sekadar berada di tempat keenam carta Liga Perdana Inggeris musim lalu sekali gus menyebabkan mereka tida layak bersaing di Liga Juara-Juara.

“Juan adalah pemain yang sangat profesional dan antara pemain paling bijak yang saya pernah bekerjasama,” kata Solskjaer.

“Dia antara pemain contoh terbaik kepada pemain muda menerusi pendekatannya. Dia faham makna untuk menjadi pemain Manchester United dan berjaya melakukan semuanya mengenai kelab hebat ini,”


https://www.hmetro.com.my/arena/2019...ited-ikat-mata
__________________
Reply With Quote
  #34398  
Old 20-06-2019, 11:21 AM
kundur75 kundur75 is offline
Active Member

kundur75's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2011
Posts: 1,154
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 54
Active Level
Default

sayang lepas percuma hererra, demand nak gaji lebih sgt..
Reply With Quote
  #34399  
Old 20-06-2019, 12:05 PM
TXT TXT is offline
CG Super Hardcore

TXT's Avatar

 
Trader Rating: (7)
Join Date: Mar 2010
Location: miLan - KT - OT - KL
Posts: 253,669
Thanks (Received): 4885
Likes (Received): 3591
Blog Entries: 48
Active Level
My Mood:
Default


Quote:
Lukaku mahu cari 'angin baharu'


LONDON: Romelu Lukaku dilaporkan sudah bersetuju dengan perjanjian mahal untuk menyertai Inter Milan.

Penyerang Manchester United itu dikatakan sudah bersetuju untuk berhijrah ke gergasi Serie A, Inter namun yuran perpindahan masih belum dipersetujui kedua-dua kelab.

United mahu mengambil kembali £75 juta pound (RM395.46 juta) mereka habiskan untuk mendapatkan pemain itu pada 2017 namun Inter masih belum bersetuju.

Menurut The Sun, Lukaku akan meraih pendapatan £180,000 pound (RM950,000) seminggu di Inter jika bersetuju dengan syarat dikenakan kelab itu.

Penyerang itu dipercayai tidak sabar untuk kembali memulakan kariernya menerusi perpindahan musim panas ini selepas gagal di United – dia hanya menjaringkan 42 gol dalam 96 perlawanan di kelab berkenaan.

Dia mengadakan perbincangan dengan pegawai United bulan lalu tetapi masa depannya di kelab itu tampak akan berakhir.

Inter kini menjadi kelab paling depan untuk mendapatkan pemain itu tetapi mereka mungkin berdepan saingan saat akhir dari kelab pencabar, Juventus yang juga menunjukkan minat.

United sudah bersedia untuk melepaskan pemain antarabangsa Belgium itu sekiranya mereka menerima tawaran setanding nilai pasaran. - Agensi


https://www.bharian.com.my/sukan/bol...i-angin-baharu
__________________
Reply With Quote
  #34400  
Old 21-06-2019, 09:48 AM
TXT TXT is offline
CG Super Hardcore

TXT's Avatar

 
Trader Rating: (7)
Join Date: Mar 2010
Location: miLan - KT - OT - KL
Posts: 253,669
Thanks (Received): 4885
Likes (Received): 3591
Blog Entries: 48
Active Level
My Mood:
Default Premier League


Quote:
Role-model @juanmata8 signs new @ManUtd deal

More: http://preml.ge/3dmqN1
__________________
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump