Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > COMPUTER, INTERNET > Computers > PC Users Problem, Q & A

PC Users Problem, Q & A Get assistance of forum members to help you troubleshoot any computer hardware & software problems. Make sure your thread title is clear.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #11  
Old 03-10-2010, 01:16 AM
CikSukan CikSukan is offline
Blogger Moderator

CikSukan's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2006
Location: wordpress.org
Posts: 9,946
Thanks (Received): 584
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Tolonglah yer disection PC Users Problem, Q & A
saya dapati masih kurang kesedaran, memberi Thanks tanda anda berbudi bahasa kepada CGrian yg ikhlas membantu selesaikan masalah komputer anda. Terima kasih atas kerjasama.

Contoh Post Tak Kenang Budi.

A. CGrian ni cuba mengingatkan..
Quote:
Originally Posted by faisal_moukei View Post
Salaam,..

Masalah TT settle dah yer,..
TT jgn lupa klik button THANKS kepada
mereka yg membantu yer,..

Tahniah..
B. TT cakap tapi tak buat..

Quote:
Originally Posted by [email protected]@[email protected] View Post
insyallah sya tekan thanks...
keta evo je ke bez???
impreza lawan road block mmg lepas ke???
__________________
P.S. "JOM JOIN CG !! -SUPPORTER"
"sampai skrg takleh nak menerima hakikat yg penyokong pas ni dah sampai tahap buta dah, sampai pas yg dah berubah 180 darjah daripada "perjuangan asal" pun diorang masih boleh justifikasi dengan pelbagai alasan, malah masih memburukkan UMNO yg sampai skrg tak pernah berubah dasar perjuangan.

Reply With Quote
Paid Advertisement
  #12  
Old 03-10-2010, 02:12 AM
mrnetra mrnetra is offline
Regular

mrnetra's Avatar
 
Trader Rating: (11)
Join Date: Jan 2009
Posts: 807
Thanks (Received): 111
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

bagus juga info ni, sekurangnya dapat kesedaran pada mereka2 yg telah mndapat sesuatu dari segi maklumat @ keperluan. apa pun keikhlasan membawa berkat..

p/s..sharing is caring sometime is scaring ^^
Reply With Quote
Thanks CikSukan thanked for this post
  #13  
Old 03-10-2010, 02:32 AM
n3scAf3 AIs n3scAf3 AIs is offline
Active Member

n3scAf3 AIs's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Sep 2009
Location: atas bumi bwh langit
Posts: 1,473
Thanks (Received): 28
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

tol gak 2...cian otai2 tlng selesaikan..*** blah cm2 je..rase x dihargai

je nnt..
Reply With Quote
  #14  
Old 03-10-2010, 02:46 AM
CikSukan CikSukan is offline
Blogger Moderator

CikSukan's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2006
Location: wordpress.org
Posts: 9,946
Thanks (Received): 584
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by n3scAf3 AIs View Post
tol gak 2...cian otai2 tlng selesaikan..*** blah cm2 je..rase x dihargai

je nnt..
Beza tau, attitude kita disini kalau nak membandingkan sikap mereka bila berforum di forum antarabangsa. Most diorang very appreciate post2 yg dapat selesaikan masalah.
__________________
P.S. "JOM JOIN CG !! -SUPPORTER"
"sampai skrg takleh nak menerima hakikat yg penyokong pas ni dah sampai tahap buta dah, sampai pas yg dah berubah 180 darjah daripada "perjuangan asal" pun diorang masih boleh justifikasi dengan pelbagai alasan, malah masih memburukkan UMNO yg sampai skrg tak pernah berubah dasar perjuangan.

Reply With Quote
  #15  
Old 03-10-2010, 04:04 AM
zerovirus zerovirus is offline
CG Super Hardcore

zerovirus's Avatar

 
Trader Rating: (26)
Join Date: Jan 2009
Posts: 182,098
Thanks (Received): 58
Likes (Received): 13
Active Level
My Mood:
Default

thread tima kasih ni best nyer ...

kena amalkan ni
__________________

PELBAGAI PRODUK TAMBAH SAIZ|TAHAN LAMA DAN BANYAK LAGI
MINYAK LINTAH|BATHMATE HERCULES|HYDROMAX X30|HANDSOME UP VER2|PRO EXTENDER|CANDY B|TOPMAN 3|KAMAMAX|GAMBIR GOLD SPRAY|XGENE ROYALE|GAMBIR EMAS|PLSUPER GEL|SPANISH GOLD FLY|SIZE GENIX|
SILA WHATSAPP 017-3533105 (PERTANYAAN & PEMBELIAN)
Reply With Quote
  #16  
Old 03-10-2010, 04:05 AM
zerovirus zerovirus is offline
CG Super Hardcore

zerovirus's Avatar

 
Trader Rating: (26)
Join Date: Jan 2009
Posts: 182,098
Thanks (Received): 58
Likes (Received): 13
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by mrnetra View Post
bagus juga info ni, sekurangnya dapat kesedaran pada mereka2 yg telah mndapat sesuatu dari segi maklumat @ keperluan. apa pun keikhlasan membawa berkat..

p/s..sharing is caring sometime is scaring ^^
btl2 kena jadikan satu budaya kita
__________________

PELBAGAI PRODUK TAMBAH SAIZ|TAHAN LAMA DAN BANYAK LAGI
MINYAK LINTAH|BATHMATE HERCULES|HYDROMAX X30|HANDSOME UP VER2|PRO EXTENDER|CANDY B|TOPMAN 3|KAMAMAX|GAMBIR GOLD SPRAY|XGENE ROYALE|GAMBIR EMAS|PLSUPER GEL|SPANISH GOLD FLY|SIZE GENIX|
SILA WHATSAPP 017-3533105 (PERTANYAAN & PEMBELIAN)
Reply With Quote
Thanks chuck bartwoski thanked for this post
  #17  
Old 05-10-2011, 12:41 PM
chuck bartwoski chuck bartwoski is offline
Regular

chuck bartwoski's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2008
Posts: 120
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

betul la ada sorang pakcik tu cakap kt aku.."inilah harga yang perlu dibayar untuk sebuah pembangunan...."
Negara seakan semakin ke depan,minda masih lag ijauh ke belakang..aku pun same..tq TT
Sama2 kita renungkan dn selamat beramal..
Reply With Quote
  #18  
Old 25-02-2012, 02:04 AM
kedaibuloh03 kedaibuloh03 is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2012
Posts: 39
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

terima kasih sesiapa yang membantu
Reply With Quote
  #19  
Old 27-04-2012, 02:54 AM
tokmudin tokmudin is offline
Legendary Member

tokmudin's Avatar
 
Trader Rating: (95)
Join Date: Aug 2010
Posts: 11,744
Thanks (Received): 325
Likes (Received): 43
Active Level
My Mood:
Default

setuju sgt ..sekurang2nya sebagai tanda penghargaan pada yg mencurahkan ilmu..walaupun sesetangh ilmu tu sgt payah otai2 ni nak dapat, dan perabih byk wang ringgit , sanggup gak membantu dan berkongsi ..
Reply With Quote
  #20  
Old 20-08-2013, 08:16 PM
skYnEt-gEnIUs skYnEt-gEnIUs is offline
Permanently Banned

 
Trader Rating: (32)
Join Date: Aug 2010
Location: aBcdEfgH!jkLmNOpQr$tUvWxyZ 123456789101001000
Posts: 23,972
Thanks (Received): 501
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

tambahan..

kadang2 thread info dialihkan ke section lain,button THANK pn lesap..

Thread yg astrokkk tapi jika TT thread tu da terima THANK di thread itu,jumlah THANK dipotong,serta thread itu kene merge pon THANK dipotong..
__________________
[CENTER][SIGPIC][/SIGPIC][/CENTER][CENTER][B][SIZE="3"][COLOR="DarkOrchid"]ladyelena_11[/COLOR][/SIZE]
[SIZE="3"][/SIZE][SIZE="3"][URL="http://goo.gl/HbZZQ"][COLOR="Purple"]Servis Pemasangan Paip Meter SYABAS[/COLOR][/URL][/SIZE]
[SIZE="3"][COLOR="Red"][B]stop ganggu suami org,insaf2 la buat perangai jijik tu,hodoh wajah sehodoh keji hati kau wahai sihodoh[/B][/SIZE][/COLOR][/B][/CENTER]
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Tags
thread button thanks

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump