Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > ENTERTAINMENTS, HOBBIES, INTERESTS > Sports > Soccer > Sports Talk : Soccer (Locals)

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



  #19611  
Old 19-06-2019, 11:27 PM
QIPIDELANA QIPIDELANA is offline
Super Active

QIPIDELANA's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2012
Location: JOHOR BAHRU ..KEY ELL
Posts: 7,283
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 95
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by wpe View Post
JDT bila nak pecah telor ni?
Mora jangan macam macam lawan Melaka nanti
Mora kenal pemain dia.taulah dia nanti..jgn risau dogo kan ada
__________________
LUASKAN KUASAMU
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #19612  
Old 20-06-2019, 08:16 AM
akuehebat akuehebat is offline
Super Active

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2012
Posts: 7,332
Thanks (Received): 6
Likes (Received): 401
Active Level
My Mood:
Default

tahniah JDT...juara kali ke 6..
resepi juara - wajib kebal d laman sndri..
tu adalah slh satu faktor...
Reply With Quote
  #19613  
Old 20-06-2019, 09:30 AM
janggut_X janggut_X is offline
CG Hardcore

janggut_X's Avatar
 
Trader Rating: (50)
Join Date: Oct 2008
Location: http://suara-janggut.blogspot.com
Posts: 57,821
Thanks (Received): 28
Likes (Received): 40
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by QIPIDELANA View Post
Macam boring jer game..xker?janji menang la kan
20 minit pertama ok best. lepas tu mcm biasa .
__________________
KURUS DLM 15 HARI CUBA KALAU TAK PERCAYA
7DAY7D | PHEROLINS | GARCINIA PLUS

SMS/WHATSAPP :0162036757
Reply With Quote
  #19614  
Old 20-06-2019, 09:30 AM
CyberMachine CyberMachine is offline
CG Top Poster Club

CyberMachine's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Oct 2009
Posts: 21,637
Thanks (Received): 18
Likes (Received): 180
Active Level
My Mood:
Default

aidil mmg rajin bagi penalti

main malaysia ke, jdt ke
Reply With Quote
  #19615  
Old 20-06-2019, 09:31 AM
janggut_X janggut_X is offline
CG Hardcore

janggut_X's Avatar
 
Trader Rating: (50)
Join Date: Oct 2008
Location: http://suara-janggut.blogspot.com
Posts: 57,821
Thanks (Received): 28
Likes (Received): 40
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by QIPIDELANA View Post
Pahang jer masih ada peluang nak dptkan piala liga,tu pun kalau jdt kalah semua baki 5 game.
sebenarnya JDT ni aku rasa dah terlalu selesa, bila pencabar takde, makanya takde lah fighting utk lebih dan lebih lagik. kalau lah ada 4-5 team yg solid mencabar sure jdt akan lebih hebat lagik
__________________
KURUS DLM 15 HARI CUBA KALAU TAK PERCAYA
7DAY7D | PHEROLINS | GARCINIA PLUS

SMS/WHATSAPP :0162036757
Reply With Quote
  #19616  
Old 20-06-2019, 10:10 AM
QIPIDELANA QIPIDELANA is offline
Super Active

QIPIDELANA's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2012
Location: JOHOR BAHRU ..KEY ELL
Posts: 7,283
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 95
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by janggut_X View Post
sebenarnya JDT ni aku rasa dah terlalu selesa, bila pencabar takde, makanya takde lah fighting utk lebih dan lebih lagik. kalau lah ada 4-5 team yg solid mencabar sure jdt akan lebih hebat lagik
Tu yg seeloknyala baru ada fight main pun bernafsu,ni main alahai cam janji ada gol janji mng.
__________________
LUASKAN KUASAMU
Reply With Quote
  #19617  
Old 20-06-2019, 11:10 AM
rumahemas4u rumahemas4u is offline
Super Active

rumahemas4u's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Jan 2009
Location: Dealer ONEXOX / Ins&Rtax Murah
Posts: 6,186
Thanks (Received): 15
Likes (Received): 28
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by CyberMachine View Post
aidil mmg rajin bagi penalti

main malaysia ke, jdt ke
bilalah tmj nak buang dia ni... Anak emas betul, main dari dulu aku tak berkenan, boleh pulak tmj beli, asal dia main ada ajer kerja 60d0h dia buat.
Reply With Quote
  #19618  
Old 20-06-2019, 01:09 PM
QIPIDELANA QIPIDELANA is offline
Super Active

QIPIDELANA's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2012
Location: JOHOR BAHRU ..KEY ELL
Posts: 7,283
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 95
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by rumahemas4u View Post
bilalah tmj nak buang dia ni... Anak emas betul, main dari dulu aku tak berkenan, boleh pulak tmj beli, asal dia main ada ajer kerja 60d0h dia buat.
Rasa thn depan dan harap xde dah mamatni.
__________________
LUASKAN KUASAMU
Reply With Quote
  #19619  
Old 20-06-2019, 01:50 PM
TT TT is offline
CG Super Hardcore

TT's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Jan 2009
Location: cybertorium, level 3
Posts: 148,543
Active Level
My Mood:
Default

REKOD LIGA SUPER JDT DI LARKIN SEJAK 2013

28 Kemenangan Berturut-turut
75 Perlawanan Tanpa Tewas
64 Menang 11 Seri

Reply With Quote
  #19620  
Old 20-06-2019, 01:51 PM
TT TT is offline
CG Super Hardcore

TT's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Jan 2009
Location: cybertorium, level 3
Posts: 148,543
Active Level
My Mood:
Default

Saya sangat gembira kerana beroleh tiga mata. Ia sangat penting buat kami pada masa ini. Perlawanan ini begitu mencabar. Kami bermula dengan baik dan menjaringkan dua gol dengan pantas. Dan kemudian aksi kami sedikit menurun. Saya gembira atas kemenangan ini tetapi kami masih perlu perbaiki permainan.

Saya tidak memikirkan tentang kami memerlukan dua lagi perlawanan (untuk kejuaraan Liga Super) tetapi saya berfikir mengenai perlawanan yang akan datang. Kami perlu ke Melaka dan cuba memenangi perlawanan tersebut, dan kemudian memikirkan perlawanan seterusnya. Kami akan lihat apa yang akan berlaku.

Sekiranya kami menjadi juara (awal), kami masih perlu memenangi perlawanan-perlawanan berikutnya untuk meneruskan ‘winning mentality’ ini.

Luciano Figueroa, Pengurus Kelab Bolasepak Johor Darul Ta'zim

Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump