Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > MAKE MONEY DISCUSSION > Forex > Forex Expert Advisors

Forex Expert Advisors This section discuss EAs and their techniques, how-to, and development of the systems.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #281  
Old 18-06-2019, 06:44 PM
Ardy Ardy is online now
Active Member

Ardy's Avatar
 
Trader Rating: (26)
Join Date: Jun 2010
Posts: 1,856
Thanks (Received): 88
Likes (Received): 22
Blog Entries: 1
Active Level
Default


To view links or images in this forum your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts.


18 jun 2019
try kat demo


Broker : JustForex
Balance : 10000 usd cent
Pair : 2, EU, GU
Start lot : 0.01
Setting : default standard

Last edited by Ardy; 18-06-2019 at 07:01 PM..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #282  
Old 18-06-2019, 09:39 PM
biomedik biomedik is offline
Active Plus

biomedik's Avatar
 
Trader Rating: (11)
Join Date: Sep 2006
Posts: 4,502
Thanks (Received): 4
Likes (Received): 245
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
alamak bro...belum apa2 dah baling batu ni...rilek2 la bro...kawan buat ni pun utk testing...kikiki...lg pun kawan nak update je apa yg berlaku kat acc tu kat sini...
To view links or images in this forum your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts.

To view links or images in this forum your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts.

To view links or images in this forum your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts.
jgn sentap bro, ni pendapat aku jer....

testing amendenya modal usd2. tt ckp setting tu utk minimum modal usd100...lain la kalau lot size tu boleh dikecikkan lagi baru la result test tu relevant. dgn modal usd2 dan setting default, apapun resultnya tetap misleading, terutama pada newbies forex.

peace
__________________
Saya pengamal teknik rawatan Reiki berasaskan Tenaga Alam dan Kuasa Minda mampu merawat dari jarak jauh utk segala penyakit & masaalah. Rawatan saya PERCUMA! Kalau minat nak belajar Reiki, hanya dengan upah RM500 dan dengan izin Allah, dalam sehari saja anda sudah mampu utk merawat,melindungi dan mengawal diri sendiri dan orang lain.
Reply With Quote
  #283  
Old 19-06-2019, 01:28 AM
rasyid9449 rasyid9449 is offline
Active Plus

rasyid9449's Avatar
 
Trader Rating: (25)
Join Date: Jul 2009
Location: Shah Alam,Bristol
Posts: 3,424
Thanks (Received): 60
Likes (Received): 5
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
ni yang acc micro...lot 0.28 starting...yg acc cent masih gagah lagi...tp tu pun tak tahu la sampai bila tahan
To view links or images in this forum your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts.
blh tahan gak tu.
To view links or images in this forum your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts.
Reply With Quote
  #284  
Old 19-06-2019, 09:23 AM
afshaman afshaman is offline
Active Member

 
Trader Rating: (1)
Join Date: Nov 2013
Posts: 2,495
Active Level
Default

Quote:
jgn sentap bro, ni pendapat aku jer....

testing amendenya modal usd2. tt ckp setting tu utk minimum modal usd100...lain la kalau lot size tu boleh dikecikkan lagi baru la result test tu relevant. dgn modal usd2 dan setting default, apapun resultnya tetap misleading, terutama pada newbies forex.

peace
hahaha...kawan tak sentap...bro tak paham kot...kawan mmg depo 2usd...tp account cent...dia jadi 200usd...as macam 200usd standard...kawan still masuk lot 0.01usd seperti yg TT cadangkan...dan acc tu belum MC pun semalam...yg MC cuma account 10usd Micro...10usd Micro ni lebih kurang 1000usd standard la...cuma yg ni kawan test lot besar 0.28usd...so kalau bro nak bg pendapat...biarla tahu info dulu ya sblm baling batu...pendapat kawan je...jangan sentap lak
To view links or images in this forum your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts.
Reply With Quote
  #285  
Old 19-06-2019, 03:48 PM
snooker372 snooker372 is offline
Regular

snooker372's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2010
Posts: 998
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 8
Active Level
My Mood:
Default

Dia start balik dah kek lapis....bila nak laku kek nie?
To view links or images in this forum your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts.

To view links or images in this forum your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts.

To view links or images in this forum your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts.
Attached Thumbnails
KekLapis.jpg  
Reply With Quote
  #286  
Old 19-06-2019, 03:55 PM
afshaman afshaman is offline
Active Member

 
Trader Rating: (1)
Join Date: Nov 2013
Posts: 2,495
Active Level
Default

Update 19 Jun 2019...satu akaun real masih belum MC...satu acc dah MC

Akaun 1
Depo : 200usd
Balance : 739usd
Profit to date : 539usd...dah 270% profit

Akaun 2 (MC dah...depo baharu utk run new code by Bos Rizal)
Depo : 10usd (19 Jun 2019)
Balance: 10usd
Profit to date: 0usd
Reply With Quote
  #287  
Old 19-06-2019, 04:35 PM
biomedik biomedik is offline
Active Plus

biomedik's Avatar
 
Trader Rating: (11)
Join Date: Sep 2006
Posts: 4,502
Thanks (Received): 4
Likes (Received): 245
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
hahaha...kawan tak sentap...bro tak paham kot...kawan mmg depo 2usd...tp account cent...dia jadi 200usd...as macam 200usd standard...kawan still masuk lot 0.01usd seperti yg TT cadangkan...dan acc tu belum MC pun semalam...yg MC cuma account 10usd Micro...10usd Micro ni lebih kurang 1000usd standard la...cuma yg ni kawan test lot besar 0.28usd...so kalau bro nak bg pendapat...biarla tahu info dulu ya sblm baling batu...pendapat kawan je...jangan sentap lak
To view links or images in this forum your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts.
yang aku faham mmg pun tt suggest guna akaun cent bukan akaun standard. modal usd100 atau 10000 cent tak sama nilai dgn modal usd2 atau 200 cent. lot size pula paling mimimum 0.01 dan tak boleh kecik lagi.

kalau pun ea tu untung dan belum mc lagi dgn modal usd2, ini tidak bererti ea tu akan bertahan dlm jangka panjang. yg aku risau, ramai jer nanti newbies forex dlm ni terpengaruh dgn result test ko ni dimana untung sampai beratus percent padahal modalnya usd2 je...dan bila dah margin call pula mula la ramai yg kata ea ni tak bagus, padahal perimeter modal minimumnya ko awal2 dah langgar.

so, pada aku samaada ko untung atau rugi guna ea ni tak mengambarkan situasi yg sebenar tentang kekuatan ea ini. aku harap ko faham dan lebih bertanggung jawap agar newbies forex tak terpesong.
__________________
Saya pengamal teknik rawatan Reiki berasaskan Tenaga Alam dan Kuasa Minda mampu merawat dari jarak jauh utk segala penyakit & masaalah. Rawatan saya PERCUMA! Kalau minat nak belajar Reiki, hanya dengan upah RM500 dan dengan izin Allah, dalam sehari saja anda sudah mampu utk merawat,melindungi dan mengawal diri sendiri dan orang lain.
Reply With Quote
  #288  
Old 19-06-2019, 04:39 PM
biomedik biomedik is offline
Active Plus

biomedik's Avatar
 
Trader Rating: (11)
Join Date: Sep 2006
Posts: 4,502
Thanks (Received): 4
Likes (Received): 245
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Update 19 Jun 2019...satu akaun real masih belum MC...satu acc dah MC

Akaun 1
Depo : 200usd
Balance : 739usd
Profit to date : 539usd...dah 270% profit

Akaun 2 (MC dah...depo baharu utk run new code by Bos Rizal)
Depo : 10usd (19 Jun 2019)
Balance: 10usd
Profit to date: 0usd
pembetulan...bukan 200usd tapi 200 cent atau usd2...beza tu
To view links or images in this forum your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts.
__________________
Saya pengamal teknik rawatan Reiki berasaskan Tenaga Alam dan Kuasa Minda mampu merawat dari jarak jauh utk segala penyakit & masaalah. Rawatan saya PERCUMA! Kalau minat nak belajar Reiki, hanya dengan upah RM500 dan dengan izin Allah, dalam sehari saja anda sudah mampu utk merawat,melindungi dan mengawal diri sendiri dan orang lain.
Reply With Quote
  #289  
Old 19-06-2019, 08:50 PM
snooker372 snooker372 is offline
Regular

snooker372's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2010
Posts: 998
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 8
Active Level
My Mood:
Default

Kek lapis GU dah selamat terjual...tinggal EU x laku lagi
Attached Thumbnails
KekLapis.jpg  
__________________
Click Link utk dapat Free Bitcoin
https://get.cryptobrowser.site/5781919
Reply With Quote
  #290  
Old 20-06-2019, 07:35 AM
afshaman afshaman is offline
Active Member

 
Trader Rating: (1)
Join Date: Nov 2013
Posts: 2,495
Active Level
Default

Quote:
yang aku faham mmg pun tt suggest guna akaun cent bukan akaun standard. modal usd100 atau 10000 cent tak sama nilai dgn modal usd2 atau 200 cent. lot size pula paling mimimum 0.01 dan tak boleh kecik lagi.

kalau pun ea tu untung dan belum mc lagi dgn modal usd2, ini tidak bererti ea tu akan bertahan dlm jangka panjang. yg aku risau, ramai jer nanti newbies forex dlm ni terpengaruh dgn result test ko ni dimana untung sampai beratus percent padahal modalnya usd2 je...dan bila dah margin call pula mula la ramai yg kata ea ni tak bagus, padahal perimeter modal minimumnya ko awal2 dah langgar.

so, pada aku samaada ko untung atau rugi guna ea ni tak mengambarkan situasi yg sebenar tentang kekuatan ea ini. aku harap ko faham dan lebih bertanggung jawap agar newbies forex tak terpesong.
Hahaha...amik la bro...amik semua la...i rest my case...
To view links or images in this forum your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts.
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump