Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > MAKE MONEY DISCUSSION > Local Investments > Saving Investments

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #6141  
Old 13-06-2019, 07:15 PM
-Ahmad87- -Ahmad87- is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2010
Posts: 867
Thanks (Received): 11
Likes (Received): 73
Active Level
Default

13.06.2019
0.6690
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #6142  
Old 14-06-2019, 01:37 PM
-Ahmad87- -Ahmad87- is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2010
Posts: 867
Thanks (Received): 11
Likes (Received): 73
Active Level
Default

14.06.2019
0.6684
Reply With Quote
  #6143  
Old 17-06-2019, 06:49 PM
gmxemail gmxemail is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2018
Posts: 474
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 29
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by -Ahmad87
`
Berdasarkan analisa saya dari tahun 2016-sekarang, jatuh jugak ye nilai dia berbanding denga tahun2 lain?
  • 2016 - Ok2
  • 2017 - Naik, dan agak menguntungkan bagi yang telah beli bawah 0.65xx
  • 2018 - Dah mula jatuh. Dia ada naik balik (tengah tahun2) tapi jatuh lepas tu
  • 2019 - Tak naik2. tahun 2016 lagi ok berdasarkan nilai sahaja

Apa yang saya dapat rumuskan, nilai 2019 terpaling rendah berbanding dengan tahun 2016-18.
Reply With Quote
  #6144  
Old 18-06-2019, 12:24 PM
-Ahmad87- -Ahmad87- is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2010
Posts: 867
Thanks (Received): 11
Likes (Received): 73
Active Level
Default

18.06.2019
0.6656
Reply With Quote
  #6145  
Old 18-06-2019, 04:25 PM
ss_izal ss_izal is offline
Regular

 
Trader Rating: (2)
Join Date: Mar 2011
Posts: 907
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 3
Active Level
My Mood:
Default

02.05.2019 0.6616
06.05.2019 0.6602
07.05.2019 0.6586
08.05.2019 0.6633
09.05.2019 0.6604
10.05.2019 0.6555
13.05.2019 0.6523
14.05.2019 0.6489
15.05.2019 0.6469
16.05.2019 0.6509
17.05.2019 0.6484
21.05.2019 0.6499
23.05.2019 0.6478
27.05.2019 0.6448

03.06.2019 0.6651
04.06.2019 0.6639
10.06.2019 0.6642
11.06.2019 0.6680
12.06.2019 0.6688
13.06.2019 0.6690
14.06.2019 0.6684
18.06.2019 0.6656
Reply With Quote
Likes ezal_7855 liked this post
  #6146  
Old 19-06-2019, 10:03 AM
ezal_7855 ezal_7855 is offline
Regular

ezal_7855's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2008
Posts: 192
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 4
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

02.05.2019 0.6616
06.05.2019 0.6602
07.05.2019 0.6586
08.05.2019 0.6633
09.05.2019 0.6604
10.05.2019 0.6555
13.05.2019 0.6523
14.05.2019 0.6489
15.05.2019 0.6469
16.05.2019 0.6509
17.05.2019 0.6484
21.05.2019 0.6499
23.05.2019 0.6478
27.05.2019 0.6448

03.06.2019 0.6651
04.06.2019 0.6639
10.06.2019 0.6642
11.06.2019 0.6680
12.06.2019 0.6688
13.06.2019 0.6690
14.06.2019 0.6684
18.06.2019 0.6656
19.06.2019 0.6689


cadangan... lepas ni kita update NAV mcm ni jer ( sambung kt bawah) senang banding beza harga...
Reply With Quote
  #6147  
Old 19-06-2019, 11:25 AM
gmxemail gmxemail is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2018
Posts: 474
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 29
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by ezal_7855 View Post
02.05.2019 0.6616
06.05.2019 0.6602
07.05.2019 0.6586
08.05.2019 0.6633
09.05.2019 0.6604
10.05.2019 0.6555
13.05.2019 0.6523
14.05.2019 0.6489
15.05.2019 0.6469
16.05.2019 0.6509
17.05.2019 0.6484
21.05.2019 0.6499
23.05.2019 0.6478
27.05.2019 0.6448

03.06.2019 0.6651
04.06.2019 0.6639
10.06.2019 0.6642
11.06.2019 0.6680
12.06.2019 0.6688
13.06.2019 0.6690
14.06.2019 0.6684
18.06.2019 0.6656
19.06.2019 0.6689


cadangan... lepas ni kita update NAV mcm ni jer ( sambung kt bawah) senang banding beza harga...
Pada pendapat saya buat macam ni agak mengelirukan; banyak sangat maklumat nak process jadi susah.
Nanti thread akan jadi panjang padahal kita nak satu maklumat je.
Reply With Quote
  #6148  
Old 19-06-2019, 11:42 AM
poknik poknik is offline
Legendary Member

poknik's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Dec 2007
Posts: 13,983
Thanks (Received): 267
Likes (Received): 11
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by gmxemail View Post
Pada pendapat saya buat macam ni agak mengelirukan; banyak sangat maklumat nak process jadi susah.
Nanti thread akan jadi panjang padahal kita nak satu maklumat je.
kalo ada graf bagus juga
Reply With Quote
  #6149  
Old 19-06-2019, 03:45 PM
ss_izal ss_izal is offline
Regular

 
Trader Rating: (2)
Join Date: Mar 2011
Posts: 907
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 3
Active Level
My Mood:
Default

actually hujung bulan boleh la kot . kalau harian jd panjang , dan jadi lagi susah nk membeli, sebab banyak info.
Reply With Quote
  #6150  
Old 19-06-2019, 05:51 PM
gmxemail gmxemail is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2018
Posts: 474
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 29
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by ss_izal View Post
kalau harian jd panjang , dan jadi lagi susah nk membeli, sebab banyak info.
Betul. Pada pendapat saya, maklumat belakang tu memang penting tapi boleh lihat dan prosess kemudian.

Yang terkini tu lagi penting - lagi2 untuk pengguna forum ni yang nak tau perkembangan terkini.

Last edited by gmxemail; 19-06-2019 at 05:58 PM..
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump