Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > COMPUTER, INTERNET > Computers > PC Users Problem, Q & A

PC Users Problem, Q & A Get assistance of forum members to help you troubleshoot any computer hardware & software problems. Make sure your thread title is clear.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #31  
Old 26-05-2019, 07:58 AM
kong1king kong1king is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2011
Posts: 9
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by nurulazzin View Post
Kalau video yang keluar masa ni tak lain dan tak bukan... satu jenis je... kalau tak sedih, happy.
hahahha, kalau keluar yang happy punya, best kan??
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #32  
Old 26-05-2019, 08:01 AM
kong1king kong1king is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2011
Posts: 9
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by nurulazzin View Post
Line internet sekarang bagi saya penting... Sebab kalau tak ada internet nak buat apa pun susah...
Tak internet, habis .... end of the world
Reply With Quote
  #33  
Old 26-05-2019, 08:04 AM
kristy kristy is offline
Newbie

kristy's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2012
Posts: 23
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by mublised77 View Post
kat rumah sendiri boleh lah nak ubah... tapi kat rumah parents macam complicated sikit sebab nanti susah nak maintain.. and video 31.5 ni apa ppulak??
tak apa janji kita ada hati dpt berubah...
Reply With Quote
  #34  
Old 26-05-2019, 08:05 AM
kristy kristy is offline
Newbie

kristy's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2012
Posts: 23
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by kong1king View Post
Tak internet, habis .... end of the world
Jangan macam ni, tak internet teman lah keluarga
Reply With Quote
  #35  
Old 26-05-2019, 09:06 PM
kungfu1panda kungfu1panda is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2011
Posts: 9
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by kristy View Post
Jangan macam ni, tak internet teman lah keluarga
tak ada internet mestilah cari kawan, cari keluarga buat apa??
Reply With Quote
  #36  
Old 26-05-2019, 09:10 PM
kungfu1panda kungfu1panda is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2011
Posts: 9
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by kong1king View Post
hahahha, kalau keluar yang happy punya, best kan??
Tapi sedih punya, baru boleh ingat ...
Reply With Quote
  #37  
Old 26-05-2019, 09:18 PM
tanlaihing tanlaihing is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2019
Posts: 17
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by arigato45 View Post
mungkin kena tunggu 31.5 ?
Bukan tunggu masa tu lah, hanya kita mau menghargai masa ni... supaya kita dapat memhubungi dengan keluarga
Reply With Quote
  #38  
Old 26-05-2019, 09:19 PM
tanlaihing tanlaihing is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2019
Posts: 17
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by kristy View Post
tak apa janji kita ada hati dpt berubah...
Selain dapat berubah, mesti berlajar daripada dengan orang lain supaya dapat menambah pengetahuan kita
Reply With Quote
  #39  
Old 27-05-2019, 10:10 AM
zentuah zentuah is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2011
Posts: 155
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

apa benda pulak 31.05? dah macam code james bond ha... TM nak launch?
Reply With Quote
  #40  
Old 27-05-2019, 11:57 AM
fogofo fogofo is offline
Junior

fogofo's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2013
Posts: 70
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by zentuah View Post
apa benda pulak 31.05? dah macam code james bond ha... TM nak launch?
ada lah tu... tgk facebook dorang pon banyak video guna #lebihuntukmu... korang pergi lah tgk nanti ada apa...
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump