Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CONSUMERS, FRAUD, ILLEGAL ACTIVITES > Consumers > Consumer Complaints

Consumer Complaints This section is for serious poster (as a consumer) who like to share their unsatisfying of using products or services by reporting all misconducts, errors, flaws & failures. Attaching some images or videos are recommended.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #111  
Old 13-10-2017, 10:06 AM
asx23 asx23 is offline
Active Plus

asx23's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2016
Posts: 4,087
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 433
Active Level
Default

kalau nak senang, bagi alamat ofis. kwn sy slalu bt mcm tu. posmen pun senang cari.
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #112  
Old 13-10-2017, 10:47 AM
dausbiz dausbiz is offline
CG Top Poster Club

dausbiz's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Apr 2015
Location: www.kedaifirdaus.com
Posts: 49,456
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 1413
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

ye poslaju kadang merapu

ada time pos dari kelantan ke Labuan Sabah harinie pos esok sampai

Sampai Pelanggan kat Labuan Sabah tanya camne awal sampai

selalunya saya beli barang semenanjung sampai 3 ke 4 hari

saya pun nganga

ada kes dari Rawang Selangor pos ke Johor

6 hari baru sampai barang

sampai dia call maki nak buat laporan polis kena tipu

sedangkan poslaju merapu

macam macam poslaju nie

kadang terlalu laju

kadang lagi lembap pada siput vaaaviii
__________________


Masalah SEKS !!! Lebih 100 Jenis Produk KEPUASAN SEKS SUAMI ISTERI
di www.kedaifirdaus.com

Call/whatsapp/telegram 016-4650338
Reply With Quote
Likes Archangel17 liked this post
  #113  
Old 13-10-2017, 11:08 AM
Archangel17 Archangel17 is offline
Active Member

Archangel17's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2016
Posts: 1,977
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 286
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by dausbiz View Post
ye poslaju kadang merapu

ada time pos dari kelantan ke Labuan Sabah harinie pos esok sampai

Sampai Pelanggan kat Labuan Sabah tanya camne awal sampai

selalunya saya beli barang semenanjung sampai 3 ke 4 hari

saya pun nganga

ada kes dari Rawang Selangor pos ke Johor

6 hari baru sampai barang

sampai dia call maki nak buat laporan polis kena tipu

sedangkan poslaju merapu

macam macam poslaju nie

kadang terlalu laju

kadang lagi lembap pada siput vaaaviii
perasan gak ade perbezaan pos laju dulu ngan skrg.. maybe sbb lambakan online store n bisnes store.. seharusnya pihak pengurusan pos laju buat sesuatu untuk memenuhi kehendak semasa / selesaikan isu berbangkit.. tapi cam biasa la kalau GLC ni orang cakap sama cam gomen nya sevice.. (lambat berubah/bertindak - compare to swasta)
Reply With Quote
  #114  
Old 13-10-2017, 11:10 AM
stillFX stillFX is online now
Super Active

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2016
Posts: 5,207
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 378
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by notepad View Post
poslaju hantar terus ke rumah dalam kawasan bandar. kawasan luar bandar poslaju hantar pada posbiasa. dalam tracking ada tulis P.L dengan P.O
posmen kerja 7 hari seminggu. hari jumaat pejabat pos tutup posmen kena kerja tak boleh cuti macam cikgu .
kampong2 postmen dah bagi nombor tapi orang kampong ramai yg degil tak mau bubuh nombor depan rumah. cayalah abam postmen boleh hafal nombor rumah punya banyak kampong.
betul tuan.... sampai dia kenal muka sorang sorang dalam kampung. Dulu orang pesan... kalo nak cari sapa sapa kat kampung tu... tanya posmen yang antar surat kat kampung tu.
Reply With Quote
  #115  
Old 19-10-2017, 09:12 AM
rayz rayz is online now
Legendary Member

rayz's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Jun 2007
Posts: 12,722
Thanks (Received): 633
Likes (Received): 89
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by stillFX View Post
betul tuan.... sampai dia kenal muka sorang sorang dalam kampung. Dulu orang pesan... kalo nak cari sapa sapa kat kampung tu... tanya posmen yang antar surat kat kampung tu.
pernah kampung aku posmen lama dh berhneti yg baru pening kepala pulak sbb umah xder nomborrrr..

bg surat tersalah sbb nama nak sama..
__________________
INDICATOR PROFITZONE ADA SIGNAL TP DAN SL

TEKNIK FOREX SANTAI SET AND FORGET TP SL NOTA BERGAMBAR
PERCUMA TEKNIK DAN PANDUAN BINARY OPTION BERNILAI RM150 BAGI YG BELI DGN LINK DIATAS
Reply With Quote
  #116  
Old 21-10-2017, 08:57 AM
Mohd Aswad Mohd Aswad is offline
Junior

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2017
Posts: 59
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 1
Active Level
Thumbs down

Kesilapan teknikal mesti akan berlaku. tambah2 kalau ada staff baru.

sekarang ni rasanya pos laju dah ok sikit.. tapi pos express pulak yang jadi tak express.. dgr kata dalam proses nak ubah dari pos express kepada express drop..

htr dokumen 5 hari baru sampai..

hampeh
Reply With Quote
Likes syamsoulcc liked this post
  #117  
Old 05-01-2019, 06:20 PM
gudut gudut is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2017
Posts: 6
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by zaqwsx View Post
fuhh...gila lama...mmg makin karut la pos msia nih
betoi tu. kes den, die tlg sain kan. lps tu die campak dlam pagar. rumah ade cctv. ape guna tah loceng depan pagar tu.
Reply With Quote
  #118  
Old 05-01-2019, 06:28 PM
syamsoulcc syamsoulcc is online now
Super Active

syamsoulcc's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2014
Posts: 8,234
Thanks (Received): 20
Likes (Received): 1664
Active Level
My Mood:
Default

bagi aku, poslaju ada improvement skrg....stakat ni aku guna, ok takda masalah....

mungkin kdg2 pekerja baru, buat kesilapan...mungkin lah..
__________________
"Yg putih, yg hitam, semua dari Adam. Mengapa berperang, kita darinya seorang"
"Dan jgnlah kamu berpecah belah atau bercakaran antara satu sama lain, kelak kamu akan lemah dan hancur dan dgn itu hilanglah kekuatan atau kekuasaan kamu"
"Marilah kita taksub dengan KEBENARAN, jangan kita taksub dengan individu/kumpulan"
Reply With Quote
  #119  
Old 05-01-2019, 06:29 PM
dausbiz dausbiz is offline
CG Top Poster Club

dausbiz's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Apr 2015
Location: www.kedaifirdaus.com
Posts: 49,456
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 1413
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Baru nie saya tempah barang

Diorang pakai ninja van

Cepat jer sampai barang
__________________


Masalah SEKS !!! Lebih 100 Jenis Produk KEPUASAN SEKS SUAMI ISTERI
di www.kedaifirdaus.com

Call/whatsapp/telegram 016-4650338
Reply With Quote
  #120  
Old 13-07-2019, 08:19 AM
notepad notepad is offline
Super Active

notepad's Avatar
 
Trader Rating: (9)
Join Date: Sep 2011
Location: malizia
Posts: 7,505
Thanks (Received): 27
Likes (Received): 342
Blog Entries: 4
Active Level
Default

Hello!
J&T Express reported that ----- has a delivery attempt failed on 12 Jul, 2019 21:15.
Courier J&T Express
Courier Contact 1300-80-9000

nampak sangat kencing
yahudi tul pakai no 1-300
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump