Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CG MARKETPLACE > Classifieds & Advertisements > Services Offered

Services Offered Offer any services here.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #11  
Old 08-05-2013, 11:32 AM
swbina swbina is offline
Regular

swbina's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2011
Posts: 777
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Jeb View Post
Salam,

sepertima taajuk di atas, kawan insyaaallah dalam ujung taun ni nak renovate rumah.

rumah semi d setingkat nak dijadikan semi d 2 tingkaat.

kalau adaa kontraktor yag ade pengalaman boleh antar quotation.

kalau ade kebolehan dalam ID pun lagi digalakkan.

tggalkan emel tuk saya anta pelan asal dan pelan perancangan kawan.


terima kasih.

kaau boleh dalam quotation tu tulis la expected month to complete skali.
Pihak kami berminat. Sila emailkan pelan renovation ke [email protected]
Akan kami berikan quotation secepat mungkin. Agak2 bila nak buat renovation tu?
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #12  
Old 08-05-2013, 11:44 AM
Jeb Jeb is offline
CG Top Poster Club

Jeb's Avatar
 
Trader Rating: (17)
Join Date: Jan 2007
Location: Rumah
Posts: 39,505
Thanks (Received): 111
Likes (Received): 12
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by swbina View Post
Pihak kami berminat. Sila emailkan pelan renovation ke [email protected]
Akan kami berikan quotation secepat mungkin. Agak2 bila nak buat renovation tu?
tu kat atas tu dah kasitau.dalam ujung taun nih.

jap saya email na..
__________________
siggy untuk disewa
Reply With Quote
  #13  
Old 08-05-2013, 11:50 AM
swbina swbina is offline
Regular

swbina's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2011
Posts: 777
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Jeb View Post
tu kat atas tu dah kasitau.dalam ujung taun nih.

jap saya email na..
Ok kalau nak buat hujung tahun ni, kena start cari consultant utk prepare plan dan submit ke majlis utk kelulusan. Ambik masa juga masuk majlis ni pasal nak naik 2 tingkat.
Reply With Quote
  #14  
Old 08-05-2013, 12:02 PM
Jeb Jeb is offline
CG Top Poster Club

Jeb's Avatar
 
Trader Rating: (17)
Join Date: Jan 2007
Location: Rumah
Posts: 39,505
Thanks (Received): 111
Likes (Received): 12
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by swbina View Post
Ok kalau nak buat hujung tahun ni, kena start cari consultant utk prepare plan dan submit ke majlis utk kelulusan. Ambik masa juga masuk majlis ni pasal nak naik 2 tingkat.
ok la kalau camtu.kawan xkisah.tapi ujung taun sebb nak kmpul duit tu.ahahaha ok dah email ya
__________________
siggy untuk disewa
Reply With Quote
  #15  
Old 08-05-2013, 12:05 PM
malrockstar malrockstar is online now
Super Active

malrockstar's Avatar
 
Trader Rating: (8)
Join Date: Apr 2011
Location: Klang
Posts: 8,381
Thanks (Received): 7
Likes (Received): 21
Active Level
My Mood:
Default

email detail... [email protected]
Reply With Quote
  #16  
Old 08-05-2013, 12:11 PM
aizaf aizaf is offline
Active Member

aizaf's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2007
Location: KL highway Seremban
Posts: 2,293
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

email detail [email protected]
Reply With Quote
  #17  
Old 08-05-2013, 01:45 PM
ontrackbuilders ontrackbuilders is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2012
Posts: 9
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by Jeb View Post
Salam,

sepertima taajuk di atas, kawan insyaaallah dalam ujung taun ni nak renovate rumah.

rumah semi d setingkat nak dijadikan semi d 2 tingkaat.

kalau adaa kontraktor yag ade pengalaman boleh antar quotation.

kalau ade kebolehan dalam ID pun lagi digalakkan.

tggalkan emel tuk saya anta pelan asal dan pelan perancangan kawan.


terima kasih.

kaau boleh dalam quotation tu tulis la expected month to complete skali.
Salam tuan,

Pihak kami berminat. Ini email kami [email protected]
Reply With Quote
  #18  
Old 08-05-2013, 03:06 PM
Jeb Jeb is offline
CG Top Poster Club

Jeb's Avatar
 
Trader Rating: (17)
Join Date: Jan 2007
Location: Rumah
Posts: 39,505
Thanks (Received): 111
Likes (Received): 12
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by malrockstar View Post
email detail... [email protected]
okeh sudah email ya tuan.
__________________
siggy untuk disewa
Reply With Quote
  #19  
Old 08-05-2013, 03:07 PM
Jeb Jeb is offline
CG Top Poster Club

Jeb's Avatar
 
Trader Rating: (17)
Join Date: Jan 2007
Location: Rumah
Posts: 39,505
Thanks (Received): 111
Likes (Received): 12
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by aizaf View Post
email detail [email protected]
orait sudah email jugak.harap dapat maklumbalas yang baik.
__________________
siggy untuk disewa
Reply With Quote
  #20  
Old 08-05-2013, 03:08 PM
Jeb Jeb is offline
CG Top Poster Club

Jeb's Avatar
 
Trader Rating: (17)
Join Date: Jan 2007
Location: Rumah
Posts: 39,505
Thanks (Received): 111
Likes (Received): 12
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by ontrackbuilders View Post
Salam tuan,

Pihak kami berminat. Ini email kami [email protected]
sudah email mastaaaa.
__________________
siggy untuk disewa
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Tags
kontraktor, kontraktor binaan

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump