Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CG MARKETPLACE > Classifieds & Advertisements > Other Classifieds

Other Classifieds Any classifieds that not suits the selling of products or services.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 30-06-2011, 09:59 PM
easyone easyone is offline
Currently marked as Scammer
(until issue resolved)

easyone's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2008
Location: Kuala Lumpur
Posts: 192
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default Kursus Center Brain Activation (Aktivasi Otak Tengah)

Memang Fantastic Kemahiran ni...

Hanya dengan berkursus 2 hari kita dapat mengenalpasti warna, nilai wang atau apa2 aja dengan mata tertutup !!!!

Ini sesuatu yang luar biasa !!!

bukan silap mata, bukan black magic,
tetapi satu kemahiran yang boleh dikuasai oleh semua orang....


Kanak umur serendah 4tahun ,boleh mewarna dengan mata tertutup,boleh memberi tau warna dan nombor daun terup,

boleh berjalan di celah kon/botol tanpa melanggar botol/kon dengan mata tertutup...
ini lah hasilnya selepas kemahiran ini di ajarkan...

Dan yang paling penting IQ dan daya ingatan menjadi tajam dan mudah mengingati apa yang di lihat...

Keupayaan ini amat berguna untuk sistem pembelajaran anak-anak kita ...


Lihat buktinya di sini.
..http://www.youtube.com/watch?v=pQ_b0...&feature=share

Saya akan menganjurkan kursus kemahiran ini di Malaysia tidak lama lagi.....
__________________
"Your Friendly Financial Advisor"
Talian hayat Anda

[email protected]

+60166076106 /+6282122180609
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 30-06-2011, 10:01 PM
world world is offline
Super Active

world's Avatar
 
Trader Rating: (30)
Join Date: Dec 2006
Posts: 5,057
Thanks (Received): 227
Likes (Received): 2
Active Level
My Mood:
Default

wow .. hebat .. budak umo 3o tahun boleh masuk tak kursus ni?
__________________
Sahabat >>>> Jangan penat mengajak kearah kebaikan ,kerana syaitan tidak pernah penat mengajak kearah kejahatan dan malaikat pula tidak pernah jemu untuk mencatat kebaikan dan kejahatan yang kita lakukan..
Reply With Quote
  #3  
Old 30-06-2011, 10:07 PM
afifdaud afifdaud is offline
CG Top Poster Club

afifdaud's Avatar
 
Trader Rating: (26)
Join Date: Feb 2010
Location: Bandar Tasik Puteri, Rawang
Posts: 32,501
Thanks (Received): 223
Likes (Received): 11
Active Level
My Mood:
Default

org dewasa boleh masuk x?
__________________
Dapatkan Penapis Air/Udara Cuckoo Di SINI

Perkhidmatan Merekabentuk & Menyediakan Lukisan Civil & Struktur

Reply With Quote
  #4  
Old 30-06-2011, 10:12 PM
easyone easyone is offline
Currently marked as Scammer
(until issue resolved)

easyone's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2008
Location: Kuala Lumpur
Posts: 192
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

bermula dari umo 4 thun hingga 150 tahun !!!!!
bro2 smua sila add pesbok saya ... Kudin Din
__________________
"Your Friendly Financial Advisor"
Talian hayat Anda

[email protected]

+60166076106 /+6282122180609
Reply With Quote
  #5  
Old 30-06-2011, 10:13 PM
haudli haudli is offline
CG Top Poster Club

haudli's Avatar
 
Trader Rating: (139)
Join Date: Jul 2009
Location: Xsocio-Broker Malaysia Terbaik
Posts: 47,302
Thanks (Received): 427
Likes (Received): 12
Blog Entries: 10
Active Level
My Mood:
Default

berapa lama nak mahir bro teknik ni??boleh lah aku predict eu dan gu pas belajar..
Reply With Quote
  #6  
Old 30-06-2011, 10:18 PM
Zul34 Zul34 is offline
Super Active

Zul34's Avatar
 
Trader Rating: (32)
Join Date: Aug 2008
Location: Guess where ?
Posts: 6,960
Thanks (Received): 12
Likes (Received): 1
Active Level
Default

ada money back guarantee ke kalau yg join tu x brjaya buat apa yg dickpkan ni, tq
__________________
Hasta la Vista
Reply With Quote
  #7  
Old 30-06-2011, 10:21 PM
kalseth kalseth is offline
Regular

kalseth's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Nov 2009
Posts: 561
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

bollocks.........
Reply With Quote
  #8  
Old 30-06-2011, 10:21 PM
easyone easyone is offline
Currently marked as Scammer
(until issue resolved)

easyone's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2008
Location: Kuala Lumpur
Posts: 192
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

kursus cuma 2hari 1 malam.....money back guarantee...two tumbs up !!!!
__________________
"Your Friendly Financial Advisor"
Talian hayat Anda

[email protected]

+60166076106 /+6282122180609
Reply With Quote
  #9  
Old 30-06-2011, 10:24 PM
easyone easyone is offline
Currently marked as Scammer
(until issue resolved)

easyone's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2008
Location: Kuala Lumpur
Posts: 192
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

http://www.youtube.com/watch?v=pQ_b0...&feature=share
__________________
"Your Friendly Financial Advisor"
Talian hayat Anda

[email protected]

+60166076106 /+6282122180609
Reply With Quote
  #10  
Old 30-06-2011, 10:49 PM
perantauan perantauan is offline
Super Active

perantauan's Avatar
 
Trader Rating: (73)
Join Date: Aug 2010
Posts: 8,387
Thanks (Received): 252
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

mcam mane dapat lihat tanpa melihat???
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Tags
center brain activation, courses, kursus

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump