Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CG MARKETPLACE > Classifieds & Advertisements > Other Classifieds

Other Classifieds Any classifieds that not suits the selling of products or services.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #11  
Old 06-01-2011, 10:29 AM
halimkjg halimkjg is offline
Active Member

halimkjg's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2007
Location: utara selangor
Posts: 1,769
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

uik...dah semua temu bual dia wawancara dia dan semua join seminar dia satu malaysia panggil dia DR,aku pun typeje la DR..
bagi yang nakkan skill atau ilmu gelaran DR bukanlah sesuatu block untuk jadi maju..nak tahu komision bro klik link affiliat dia tu..tak susahpun kalau kita usaha..

nextt!!
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #12  
Old 06-01-2011, 10:42 AM
halimkjg halimkjg is offline
Active Member

halimkjg's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2007
Location: utara selangor
Posts: 1,769
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

SIAPAKAH DR AZIZAN OSMAN YANG MUNGKIN ANDA BELUM KETAHUI?

-Terlibat sebagai pengurus projek pemasaran dan pengiklanan bermula pada tahun 2001 dibawah prinsipalnya, syarikat pemasaran & pengiklanan antarabangsa beribu-pejabat di London, United Kingdom (www.cobragroup.com) .
-Pernah diberi tanggungjawab oleh prinsipalnya untuk menjalankan projek “outsourced” pemasaran dan jualan untuk portfolio syarikat besar di dalam industri perbankan, telekomunikasi dan program kutipan dana untuk kebajikan.
-Beliau mencipta fenomena dan gimik pemasaran dengan kontroversi “Workshop Rahsia Tarikh Lahir” yang menjadi perhatian banyak pihak yang “melatah” kononnya ia meramal nasib sedangkan ia sebenarnya disahkan tidak ada kena mengena dengan meramal nasib atau menilik nasib sebagaimana yang disimpulkan di dalam majlis mesyuarat panel JAKIM (Jabatan Akidah) setelah perbincangan dengan beliau pada bulan Dis 2010 di Port Dickson. Ia diterima sebagai satu kajian untuk menganalisa karektor atau perwatakan seseorang semata-mata untuk diperbaiki dan diimprovasi.
-Beliau menjadi ikon, inspirasi dan pemimpin untuk program berbentuk seminar atau bengkel di Malaysia kerana keupayaannya menarik puluhan ribu peserta dalam masa yang singkat.
-Beliau merupakan ahli kepada Institute of Marketing Malaysia (IMM) dan mempunyai syarikat agensi pengiklanan yang di akreditasi dibawah NSTP, Media Prima, AMP Radio, Utusan Media dan banyak lagi. Beliau merupakan pakar perunding pemasaran dan pengiklanan serta penasihat AMP (Advertising, Marketing & Promotions) untuk beberapa buah syarikat terkemuka di Malaysia.
Reply With Quote
  #13  
Old 06-01-2011, 10:43 AM
fuadfx fuadfx is offline
Regular

fuadfx's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jan 2011
Posts: 523
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by halimkjg View Post
Terbaik Dari ladang..!!

jom sertai seminar Dr Azizan Osman yang terbaik lagi terhebat...

klik link dibawah untuk maklumat lanjut dan daftar..

http://www.richworks.com.my/index.ph...e=8DFDD89E0D10
pembayaran melalui credit card/debit card,saya boleh bantu kawan2 daftar jika tiada credit card/debit card..

lihat jadual seminar yang bersesuaian dengan anda dan waktu anda..jangan lepaskan peluang ini..!!

berminat? roger2 saya atau pm atau call atau sms: 0192922720
email: [email protected]
thx 4 sharing...
Reply With Quote
  #14  
Old 06-01-2011, 11:04 AM
halimkjg halimkjg is offline
Active Member

halimkjg's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2007
Location: utara selangor
Posts: 1,769
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by fuadfx View Post
thx 4 sharing...


thanx bro..

apepun bidang anda yang anda sedang atau akan lalui..cubalah anda ikuti seminar ini,pasti anda dapat kelainannya..insyaAllah..saya hanya share perkara yang elok..

saya tamak ilmu..huhu
Reply With Quote
  #15  
Old 06-01-2011, 11:15 AM
nwa nwa is offline
Active Member

nwa's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: Apr 2009
Posts: 1,937
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

kahkahkahkahkah
Reply With Quote
  #16  
Old 06-01-2011, 11:17 AM
uncleazrich uncleazrich is offline
Super Active

uncleazrich's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Sep 2009
Location: Rome Italy
Posts: 5,331
Thanks (Received): 145
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

apalah tt ni.carilah idea yg kreatif sikit utk promosi.
Reply With Quote
  #17  
Old 06-01-2011, 11:20 AM
powell powell is offline
Active Plus

 
Trader Rating: (13)
Join Date: Sep 2009
Posts: 4,402
Thanks (Received): 70
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

xtau la btol ke idak.. byk jgk citer pasal dr ni.. smapai ade yg gelarkan beliau sebgai dr mickey mouse..wallahualam.. ape2 pn wat la yg terbaik untuk diri selagi x melanggar hukum dan agama..wallahualam..tq..
Reply With Quote
  #18  
Old 06-01-2011, 11:26 AM
halimkjg halimkjg is offline
Active Member

halimkjg's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2007
Location: utara selangor
Posts: 1,769
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

nak tau join le..dengar2 cer tak mau la...
Reply With Quote
  #19  
Old 06-01-2011, 11:27 AM
halimkjg halimkjg is offline
Active Member

halimkjg's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2007
Location: utara selangor
Posts: 1,769
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by nwa View Post
kahkahkahkahkah
tu dia king off gelak..
Reply With Quote
  #20  
Old 06-01-2011, 11:28 AM
astrowan astrowan is offline
CG Top Poster Club

astrowan's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: Aug 2009
Location: saya anak malaysia
Posts: 22,317
Thanks (Received): 248
Likes (Received): 2
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

yahooooooooooooo aku nak join
__________________
:)paid
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Tags
courses, kursus, seminar, seminar dr azizan osman

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump