Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CG MARKETPLACE > Classifieds & Advertisements > Other Classifieds

Other Classifieds Any classifieds that not suits the selling of products or services.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 06-01-2011, 12:27 AM
halimkjg halimkjg is offline
Active Member

halimkjg's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2007
Location: utara selangor
Posts: 1,769
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default Seminar kenali potensi diri Dr azizan Osman 2011..jom join..

Terbaik Dari ladang..!!

jom sertai seminar Dr Azizan Osman yang terbaik lagi terhebat...

klik link dibawah untuk maklumat lanjut dan daftar..

http://www.richworks.com.my/index.ph...e=8DFDD89E0D10
pembayaran melalui credit card/debit card,saya boleh bantu kawan2 daftar jika tiada credit card/debit card..

lihat jadual seminar yang bersesuaian dengan anda dan waktu anda..jangan lepaskan peluang ini..!!

berminat? roger2 saya atau pm atau call atau sms: 0192922720
email: [email protected]

Last edited by halimkjg; 06-01-2011 at 12:34 AM..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 06-01-2011, 12:53 AM
halimkjg halimkjg is offline
Active Member

halimkjg's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2007
Location: utara selangor
Posts: 1,769
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

up..!! bump..!!

terbaik...dapatkan tempat anda sekarang..
Reply With Quote
  #3  
Old 06-01-2011, 09:10 AM
halimkjg halimkjg is offline
Active Member

halimkjg's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2007
Location: utara selangor
Posts: 1,769
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

jangan lepaskan peluang ini...
Seminar RM497 cuma perlu bayar RM50 sahaja...
jika anda rasa anda hebat,anda kurang hebat atau anda lansung tak hebat jom sertai seminar ini...daftar RM50 sebelum 17 january ini..pilih lokasi anda semua..ayuhh...!!
Reply With Quote
  #4  
Old 06-01-2011, 09:19 AM
halimkjg halimkjg is offline
Active Member

halimkjg's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2007
Location: utara selangor
Posts: 1,769
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

ups!! lagi...!!
Reply With Quote
  #5  
Old 06-01-2011, 09:21 AM
estima8090 estima8090 is offline
Junior

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2010
Posts: 55
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

ni seminar buluh kasap ke?
Reply With Quote
  #6  
Old 06-01-2011, 09:35 AM
cosine cosine is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2010
Posts: 176
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 1
Active Level
Default

DR azizan ni sllu aku tgk iklan dia dalam paper metro.. DR dalam kelulusan apa ek?
Reply With Quote
  #7  
Old 06-01-2011, 09:53 AM
halimkjg halimkjg is offline
Active Member

halimkjg's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2007
Location: utara selangor
Posts: 1,769
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

maklumat dalam link tu..bukan sorat kabo je,dlm tv pun ado....
Reply With Quote
  #8  
Old 06-01-2011, 09:55 AM
halimkjg halimkjg is offline
Active Member

halimkjg's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2007
Location: utara selangor
Posts: 1,769
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by estima8090 View Post
ni seminar buluh kasap ke?
orang macam bro ni wajib pegi..ada potensi kembang biz ni..
Reply With Quote
  #9  
Old 06-01-2011, 10:09 AM
halimkjg halimkjg is offline
Active Member

halimkjg's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2007
Location: utara selangor
Posts: 1,769
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

bumP..!! up!!

Program ini memberikan anda ilmu, panduan, prinsip kejayaan serta pengalaman jatuh bangun penceramah untuk anda gunakan di dalam kehidupan anda, ia tidak menjamin anda menjadi kaya & berjaya jika tidak disertai dengan D,U,I,T- D-Doa, U-Usaha, I-Ilmu dan T-Tindakan (Power of Action).
- 93% Kegagalan seseorang itu adalah berpunca daripada kegagalan bertindak atas apa ilmu yang diberikan, peserta perlu bertanggungjawab kepada segala tindakannya.
Fast action, fast result!
- Jangan percaya cakap orang atau dengan semua ilmu yang diajar sehingga anda datang serta belajar sendiri dan mencubanya dengan 100% komitmen.
Reply With Quote
  #10  
Old 06-01-2011, 10:16 AM
putera123 putera123 is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2008
Location: Penang-Jaybee
Posts: 322
Thanks (Received): 13
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Dr bidang pe ni??bile die wat PhD nyer??
gtaw jap..
bgs tol tt,da bnyk ke dpt komisen??;-)
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Tags
courses, kursus, seminar, seminar dr azizan osman

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump