Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CG MARKETPLACE > Classifieds & Advertisements > Services Offered

Services Offered Offer any services here.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 15-01-2010, 05:56 PM
mokh997 mokh997 is offline
Regular

mokh997's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jan 2007
Posts: 680
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default Mencari kontraktor kelas A / B9

aku mencari kontraktor kelas A
jangan buang masa melobi atau bayar upfront
anda lihat dokumen anda setuju dengan syarat terus deal,ini prinsip aku
tiada perkara2 yang haram segalanya harus halal kerana rezeki yang aku dapat sebahagiannya aku salur ke pusat pengajian islam kat kampung aku

hubungi aku 014-6791997 mokhtar untuk keterangan lanjut

**ps
projek terbaru yang aku ada adalah membina lebuhraya panborneo
__________________
tiada yang lebih berkuasa selaiN allah

diperlukan segera kontraktor bg projek 10j keatas,,pm whatsup atau kol 0146791997

Last edited by mokh997; 27-02-2017 at 08:33 PM.. Reason: Update
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 15-01-2010, 05:58 PM
sconsult sconsult is offline
CG Top Poster Club

 
Trader Rating: (100)
Join Date: Dec 2007
Posts: 22,647
Thanks (Received): 653
Likes (Received): 3
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by mokh997 View Post
aku mencari kontraktor kelas A atau B9 untuk beberapa projek mega
projek ni LA BQ dh kua pun
dana untuk jalankan projek pun dah ada
dana akan di transfer keseluruhan kedalam akaun kontraktor yg berjaya
aku tak main rasuah
semua projek aku ni direct deal
jangan buang masa melobi atau minum2
anda lihat dokumen anda setuju dengan syarat terus deal,ini prinsip aku
tiada perkara2 yang haram segalanya harus halal kerana rezeki yang aku dapat sebahagiannya aku salur ke pusat pengajian islam kat kampung aku

hubungi aku 014-6791997 mokhtar untuk keterangan lanjut

**ps
projek terbaru yang aku ada adalah membina 2 blok kondo bernilai 490juta.....syarat....bon 2% dari nilai projek dan akan dikembalikan setelah projek selesai....dana 490juta dah ada bole cek dlm bank....projek dijalankan secara usahasama....datang lihat dokumen dan dana jika setuju sediakan 2.5juta dari 2% nilai bon untuk pengeluaran LA BQ kepada kontraktor.....baki bon diselesaikan atas persetujuan bersama...selesai bayar semua bon dana akan dimasukkan terus ke akaun kontraktor....usahasama boleh dirunding samada diteruskan atau kontraktor ingin laksanakan sendiri.
kalau ikhlas....aku suka juga deal macam ni
Reply With Quote
  #3  
Old 15-01-2010, 06:05 PM
bongg bongg is offline
Active Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2007
Posts: 1,337
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

saya call x angkat pon bro...nak deal nie..

dgr dari intro ...mmg saya suka cara mcm nie..

kat mana boleh deal..

kalau betul bagai dikata...jom jgn buang masa..
Reply With Quote
  #4  
Old 15-01-2010, 06:26 PM
mokh997 mokh997 is offline
Regular

mokh997's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jan 2007
Posts: 680
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

kita cari makan untuk anak bini
setiap rezeki yang kita dapat belum tentu semua hak kita
maka keluarkanlah,infaklah sebahagian daripada yang kita dapat kepada yang memerlukan
__________________
tiada yang lebih berkuasa selaiN allah

diperlukan segera kontraktor bg projek 10j keatas,,pm whatsup atau kol 0146791997
Reply With Quote
  #5  
Old 15-01-2010, 06:33 PM
sconsult sconsult is offline
CG Top Poster Club

 
Trader Rating: (100)
Join Date: Dec 2007
Posts: 22,647
Thanks (Received): 653
Likes (Received): 3
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by mokh997 View Post
kita cari makan untuk anak bini
setiap rezeki yang kita dapat belum tentu semua hak kita
maka keluarkanlah,infaklah sebahagian daripada yang kita dapat kepada yang memerlukan
kalau aku gi register jap kat PKK untuk kelas A, boleh tak company baru aku dipertimbangkan? Jurutera2 berpengalaman memang bersama aku.
Reply With Quote
  #6  
Old 15-01-2010, 06:35 PM
mokh997 mokh997 is offline
Regular

mokh997's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jan 2007
Posts: 680
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

asal ko mampu nk laksanakan tk jd hal
layak tak bkn kerja aku
yg pegang dana la nilai
__________________
tiada yang lebih berkuasa selaiN allah

diperlukan segera kontraktor bg projek 10j keatas,,pm whatsup atau kol 0146791997
Reply With Quote
  #7  
Old 15-01-2010, 06:39 PM
sconsult sconsult is offline
CG Top Poster Club

 
Trader Rating: (100)
Join Date: Dec 2007
Posts: 22,647
Thanks (Received): 653
Likes (Received): 3
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by mokh997 View Post
asal ko mampu nk laksanakan tk jd hal
layak tak bkn kerja aku
yg pegang dana la nilai
nanti aku bincang dgn group aku dulu ye.
Reply With Quote
  #8  
Old 27-02-2017, 12:35 PM
mokh997 mokh997 is offline
Regular

mokh997's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jan 2007
Posts: 680
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by sconsult View Post
kalau ikhlas....aku suka juga deal macam ni
IKHLAS JGN TAKUT DAH BERJAYA DEAL 2 PAKEJ PANBORNEO,,,,,tapi tulah mentaliti kita skrg d malaysia bila n projek mesti ade bawah meja mesti ade ampu2 mesti ade duit muka projek belum tentu lagi beroleh duit dah berjuta2 abih
__________________
tiada yang lebih berkuasa selaiN allah

diperlukan segera kontraktor bg projek 10j keatas,,pm whatsup atau kol 0146791997
Reply With Quote
  #9  
Old 27-02-2017, 12:37 PM
mokh997 mokh997 is offline
Regular

mokh997's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jan 2007
Posts: 680
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by bongg View Post
saya call x angkat pon bro...nak deal nie..

dgr dari intro ...mmg saya suka cara mcm nie..

kat mana boleh deal..

kalau betul bagai dikata...jom jgn buang masa..
mcm mana dah dpt kol belum,,,klau tak dpt kol bole kol no 0146791997
__________________
tiada yang lebih berkuasa selaiN allah

diperlukan segera kontraktor bg projek 10j keatas,,pm whatsup atau kol 0146791997
Reply With Quote
  #10  
Old 27-02-2017, 12:48 PM
khirul_nizam khirul_nizam is offline
Active Member

khirul_nizam's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: May 2008
Posts: 1,363
Thanks (Received): 28
Likes (Received): 1
Active Level
Default

Dah 7 tahun rupanya
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Tags
kontraktor, kontraktor kelas a

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump