Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CG MARKETPLACE > Classifieds & Advertisements > Services Offered

Services Offered Offer any services here.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #11  
Old 21-11-2009, 01:56 AM
the twelve the twelve is offline
Active Plus

the twelve's Avatar
 
Trader Rating: (16)
Join Date: Jan 2008
Posts: 3,064
Thanks (Received): 23
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

bro,saiz bunting tu cmne? design lak?
__________________
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #12  
Old 21-11-2009, 01:59 AM
amazinggold88 amazinggold88 is offline
CG Top Poster Club

amazinggold88's Avatar
 
Trader Rating: (261)
Join Date: Nov 2008
Location: harapan menjadi kenyataan :)
Posts: 44,765
Thanks (Received): 206
Likes (Received): 2
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by kiaz View Post
kat KAB....
ooo
bereh2
Reply With Quote
  #13  
Old 21-11-2009, 02:01 AM
kiaz kiaz is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2009
Posts: 22
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by the twelve View Post
bro,saiz bunting tu cmne? design lak?
bunting biasa saiz 2 kaki x 6 kaki (2' x 6')

utk design boleh buat sendiri dlm file photoshop, ilustrator etc...

atau boleh propose draf design, pastu kami design...CAJ design RM5 utk sekali design...

harap maklum, TQ...
Reply With Quote
  #14  
Old 21-11-2009, 02:03 AM
kiaz kiaz is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2009
Posts: 22
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by izan_88 View Post
ooo
bereh2
tiada masalah....

ada nak print banner/bunting??
Reply With Quote
  #15  
Old 21-11-2009, 02:04 AM
the twelve the twelve is offline
Active Plus

the twelve's Avatar
 
Trader Rating: (16)
Join Date: Jan 2008
Posts: 3,064
Thanks (Received): 23
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by kiaz View Post
bunting biasa saiz 2 kaki x 6 kaki (2' x 6')

utk design boleh buat sendiri dlm file photoshop, ilustrator etc...

atau boleh propose draf design, pastu kami design...CAJ design RM5 utk sekali design...

harap maklum, TQ...
penghantaran?

boleh siap berapa lama ek?
__________________
Reply With Quote
  #16  
Old 21-11-2009, 02:09 AM
kiaz kiaz is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2009
Posts: 22
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by the twelve View Post
penghantaran?

boleh siap berapa lama ek?
utk penghantaran kalau area LEMBAH KELANG FREE terus ke rumah/premis....

kalau luar kawasan, POS MALAYSIA la...caj ikut berat...

kalau xda masalah, 2 atau 3 hari saja...kalau dekat area lembah kelang anta arini insya-Allah kalau cuaca ok leh dpt esok la...

Harap maklum, TQ
Reply With Quote
  #17  
Old 21-11-2009, 02:14 AM
the twelve the twelve is offline
Active Plus

the twelve's Avatar
 
Trader Rating: (16)
Join Date: Jan 2008
Posts: 3,064
Thanks (Received): 23
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by kiaz View Post
utk penghantaran kalau area LEMBAH KELANG FREE terus ke rumah/premis....

kalau luar kawasan, POS MALAYSIA la...caj ikut berat...

kalau xda masalah, 2 atau 3 hari saja...kalau dekat area lembah kelang anta arini insya-Allah kalau cuaca ok leh dpt esok la...

Harap maklum, TQ
kalau nak siap hari isnin, boleh ke?
nak satu je pun...

nak guna tuk pameran projek..
__________________
Reply With Quote
  #18  
Old 21-11-2009, 02:17 AM
kiaz kiaz is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2009
Posts: 22
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by the twelve View Post
kalau nak siap hari isnin, boleh ke?
nak satu je pun...

nak guna tuk pameran projek..
ermm...masalah jugak ni...kami tutup sabtu/ahad...jadi xda job running time hari tersebut...kalau selasa boleh la...
Reply With Quote
  #19  
Old 21-11-2009, 02:26 AM
the twelve the twelve is offline
Active Plus

the twelve's Avatar
 
Trader Rating: (16)
Join Date: Jan 2008
Posts: 3,064
Thanks (Received): 23
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by kiaz View Post
ermm...masalah jugak ni...kami tutup sabtu/ahad...jadi xda job running time hari tersebut...kalau selasa boleh la...
selasa pameran projek akhir...


saiz 2' x 6' tu fix atau leh pilih/ubah ek?
design aku tak reti lak.. kalau kasi softcopy bahan2 yg ada, leh ke?
__________________
Reply With Quote
  #20  
Old 21-11-2009, 02:32 AM
kiaz kiaz is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2009
Posts: 22
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by the twelve View Post
selasa pameran projek akhir...


saiz 2' x 6' tu fix atau leh pilih/ubah ek?
design aku tak reti lak.. kalau kasi softcopy bahan2 yg ada, leh ke?
mmg xdpt nak tolong...sabtu/ahad mmg xda yg bekerja...hari bersama keluarga...

biasa customer buat 2' x 6' la...saiz tu terpulang nak berapa...semua kiraan dalam kaki...

kalau design, bagi softcopy bahan2 lagi bagus...
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Tags
banner, banner/bunting, printing, printing designer, printing service

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump