Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > MAKE MONEY DISCUSSION > CryptoCurrencies > CryptoCurrency Mining, Investment Programmes

CryptoCurrency Mining, Investment Programmes Bitcoin & other cryptocurrencies was practically safe. However, any kind of sites/groups offers mining & exchanges into their own wallet was considered as risky as 99& of them turns scam. Please carefully evalute any investment programmes before joining!

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 17-06-2018, 10:01 PM
minermatt minermatt is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2018
Posts: 6
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default Bitzara - Bitzara.com

Bitzara Invest dan dapat untungan dari 1% ke 1.4% sehari

Greetings.

Saya baru join Bitzara awal Jun 2018 dan so far withdraw RM40.00.

SSM BERDAFTAR : OVIEN ENTERPRISE (TR0188793U)
Perniagaan kami menjalankan servis Mining & trading Bitcoin di Malaysia.

*JOIN AND EARN*
_" Kami memperkenalkan anda sistem *'anda keluar modal,kami jalankan kerja'* . Sistem ini tidak memerlukan peserta untuk menjadi pakar trading atau pakar IT, cukup menjadi 'Sleeping Funder' semata-mata dan terima profit setiap hari"_

*INFO BITZARA*
✅ Bitzara bermula pada Oktober 2017 dan bertapak di Selangor Malaysia
✅ Real Business berasaskn mining dan trading Bitcoin (bkn MLM)
✅ Keahlian sudah mencapai 10,000+ ahli
✅ Pendapatan PASIF Spjg Hayat
✅ Tak Perlu Cari Orang.
✅ Anda Tidur Income Masuk.
✅ min Modal permulaan hanya serendah *RM50*
✅ Min Withdraw hanya Rm10
✅ Purata income dari 1% ke 1.4% Setiap Hari selama 5 tahun (1825 hari)
✅ Keuntungan setahun sehingga x3 ganda
✅ Boleh Withdraw pada hari Isnin hingga Jumaat waktu 12pm ke 5pm
✅ Tidak perlu tunggu tempoh matang untuk withdraw
✅ Komisen tajaan sehingga 20%
✅ Tiada charge fee withdraw
✅ Tidak menggunakan org ketiga untuk pembayaran (terus ke company)
✅ Tanpa modal juga boleh menjana income bersama Bitzara...nie yg paling BEST...

Bitzara ada 3 Pakej :
Pakej Basic
(RM50 - RM999)
▫Income Harian 1.0%
Pakej Pro
(RM1,000 - RM19,999)
▫Income Harian 1.2%
Pakej Advance
(RM20000 - Unlimited)
▫Income Harian 1.4%
Keuntungan
Di bayar setiap hari.
selama 5 Tahun !!

*_Dengan bermodalkan RM50_*
Anda Terima
Rm50 x 1% = *Rm0.50/sehari*
Rm0.50 x 30 hari = *RM15 sebulan*
Rm15 x 12 bulan = *RM180 Setahun*
Rm180 x 5 tahun= *Rm900 5tahun*
Dengan brmodalkn hnya *Rm50, anda akan menerima hasil Sebanyak RM900*
================================
*_Dengan bermodalkan RM200_*
Anda Terima
Rm200 x 1% = *Rm2/sehari*
Rm2 x 30 hari = *RM60 sebulan*
Rm60 x 12 bulan = *RM720 Setahun*
Rm720 x 5 tahun= *Rm3,600 5tahun*
================================
*_Dengan bermodalkan RM1000_*
Anda Terima
Rm1000 x 1.2% = *Rm12/sehari (bole withdraw setiap hari)*
Rm12 x 30 hari = *RM360 sebulan*
Rm360 x 12 bulan = *RM4320 Setahun*
Rm4320 x 5 tahun= *Rm21,600 5tahun*
================================
*_Dengan bermodalkan RM10000_*
Anda Terima
Rm10000 x 1.2% = *Rm120/sehari*
Rm120 x 30 hari = *RM3600 sebulan*
Rm3600 x 12 bulan = *RM43200 Setahun*
Rm43200 x 5 tahun= *Rm216,000 5tahun*
P/s : modal minimun : RM50 , Max : tiada had (Ikut pada kemampuan anda)

Semua contoh atas bila invest tanpa tajaan (referrals/downline) tapi kalau ada, lagi banyak commission.

Click here for free registration.
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 08-07-2018, 05:16 PM
pakli pakli is offline
Regular

pakli's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2007
Location: CosaNostra
Posts: 836
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Sy pun baru join.. Setakat nie alhamdulilah paid..
Reply With Quote
  #3  
Old 20-07-2018, 09:37 PM
minermatt minermatt is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2018
Posts: 6
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default Bitzara Contoh withdrawl history

Link below contoh withdraw history saya dari Bitzara.



Update:
Boleh withdraw pada hari Isnin hingga Jumaat waktu 7am to 12pm (new time) tapi anda akan dapat untunggan hari Sabtu dan Ahad juga.

For more information, boleh PM saya dan saya akan explain more.

Daftar free sini:
http://bitzara.com/?refer=mmohdonline
Attached Thumbnails
Bitzara - Withdraw History.jpg  
Reply With Quote
  #4  
Old 25-07-2018, 02:31 PM
smartpartner smartpartner is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2006
Posts: 118
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

ofis dia kat mana
Reply With Quote
  #5  
Old 17-09-2018, 01:51 PM
zeeee70 zeeee70 is offline
Newbie

zeeee70's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2012
Location: Penang
Posts: 32
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by smartpartner View Post
ofis dia kat mana
dah mula x membayar kat akaun aku.
mula-mula pending withdrawal, aku tunggu la sampai 24 jam.
pastu, bila chek akaun x masuk2 jugak.
bila whatsapp kat zaidi, xdak reply dari hari sabtu sampai hari ni.
nasib baik aku masuk yg pakej RM50 ja.
aku harap korang berjaga2 & jgn masuk bizara ni.
Reply With Quote
  #6  
Old 27-09-2018, 03:14 PM
soullzz soullzz is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2012
Posts: 125
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Saya siap nk buat loan lagi..
Alhamdulillah allah tak izinkan loan tu lulus..
Tapi sy kesian pd kawan sy yg labur sampai 10k duit loan kat bitzarapro ni..
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump