Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > ENTERTAINMENTS, HOBBIES, INTERESTS > Entertainments, Interests, Lifestyle > Travel, Vacation, Tour, Adventure

Travel, Vacation, Tour, Adventure Share holiday experiences | Attractive places Review | Hotels Review | Resorts Review | Homestays Review | Vacation Deals Review

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #21  
Old 11-06-2019, 09:41 PM
opin opin is online now
Active Member

opin's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Apr 2012
Location: Nun Jauh Di Sana..
Posts: 2,480
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 35
Active Level
My Mood:
Default

anggaran standy duit berapa ek kalau bercuti tempat2 cam ni.
__________________
bila dekat jalan raya. jalan jem, kita tengok kereta dekat depan dah bagi signal lama nak masuk lorong, kenapa kebanyak kan tak bagi masuk, siap tekan minyak lagi. kenapa ek?
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #22  
Old 11-06-2019, 09:43 PM
dindunk dindunk is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2007
Posts: 42
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 11
Active Level
Default

Blehla survey2 airbnb utk penginapan.
Reply With Quote
  #23  
Old 11-06-2019, 09:53 PM
Abg Wan Abg Wan is offline
Regular

 
Trader Rating: (2)
Join Date: May 2011
Posts: 351
Thanks (Received): 43
Likes (Received): 4
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by fredo View Post
nak ke jepun kena ambik visa ke tidak tt.. ?
nak tahu juga mana negara yg kena apply visa dan mana negara yg tak perlu visa.
Kalo paspot malaysia yg berchip, tak perlu apply visa dari Pejabat Consulate utk ke Jepun. Akan dapat Visa on Arrival kat Airport je trus.
Reply With Quote
  #24  
Old 11-06-2019, 09:57 PM
rafuzii rafuzii is offline
Active Member

 
Trader Rating: (7)
Join Date: Jul 2009
Posts: 1,447
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 15
Blog Entries: 1
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by Abg Wan View Post
Kalo paspot malaysia yg berchip, tak perlu apply visa dari Pejabat Consulate utk ke Jepun. Akan dapat Visa on Arrival kat Airport je trus.
tq info...ada apa2 lg tip2 ke hokaido dan sapporo share la ya
Reply With Quote
  #25  
Old 11-06-2019, 10:01 PM
puyol puyol is online now
Legendary Member

puyol's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Jun 2011
Posts: 19,329
Thanks (Received): 725
Likes (Received): 777
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by fredo View Post
nak ke jepun kena ambik visa ke tidak tt.. ?
nak tahu juga mana negara yg kena apply visa dan mana negara yg tak perlu visa.
90 hari free visa.
Reply With Quote
  #26  
Old 11-06-2019, 11:36 PM
BenVentures BenVentures is offline
Super Active

BenVentures's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2018
Posts: 8,626
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 534
Active Level
Default

Ill be there after Christmas.
My trip Osaka-Sapporo- Hokkaido. Don forget snow city sapporo
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump