Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > ENTERTAINMENTS, HOBBIES, INTERESTS > Entertainments, Interests, Lifestyle > Travel, Vacation, Tour, Adventure

Travel, Vacation, Tour, Adventure Share holiday experiences | Attractive places Review | Hotels Review | Resorts Review | Homestays Review | Vacation Deals Review

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #21  
Old 10-07-2017, 04:52 PM
superb stuff superb stuff is offline
Active Plus

superb stuff's Avatar
 
Trader Rating: (15)
Join Date: Nov 2012
Posts: 3,864
Thanks (Received): 33
Likes (Received): 14
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by zerkz View Post
apa yg best jasmine hotel?
Takde yang best pun cuma hotel ni hotel bajet yang kemas,selesa dan dekat dengan pasar malam Brinchang port lama..
Reply With Quote
Likes zerkz liked this post
Paid Advertisement
  #22  
Old 10-07-2017, 04:58 PM
stuck stuck is online now
Active Plus

stuck's Avatar
 
Trader Rating: (12)
Join Date: Apr 2007
Location: Tepen-Kuale-Putrajaya
Posts: 3,457
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 90
Active Level
My Mood:
Default

mcm biasa kalau pegi sana yg confirm strawberry, jagung dan sayur-sayuran,
mmg xde benda lain la nak cari kat atas tu,

anak kecik tu elok la suruh tido kalau x mmg muntah monggek la brp kali muntah anak aku nak naik,
tu ikut simpang pulai tu kalau ikut tapah xtau la mana gayanya..
__________________
Anda mencari HP ori? AP set pun ada depends model..!!

Berminat boleh call/sms/whatsapp:
012-2758544
Sudi2 la singgah: http://carigold.com/portal/forums/sh...d.php?t=564986
Reply With Quote
  #23  
Old 10-07-2017, 05:12 PM
darkriez darkriez is offline
Super Active

darkriez's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2010
Posts: 6,825
Thanks (Received): 7
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

aku hari2 ke sana sbb ak ambik petai kat sana....haha
__________________
Live is Love
Kehidupan iNi kadAnGkaLA bAnyaK yANg meNYediHkaN kiTa...InI kErAnA KiTa hANya meMPuNyai sEdiKIt sAhAJa WaKTu yAnG MEMbahagIAkan kItA..oLeH iTU hARgaILaH saAt2 KeTIkA kIta SEDang meNgecapi keBAhagIaAn...
Reply With Quote
  #24  
Old 10-07-2017, 05:12 PM
darkriez darkriez is offline
Super Active

darkriez's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2010
Posts: 6,825
Thanks (Received): 7
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by stuck View Post
mcm biasa kalau pegi sana yg confirm strawberry, jagung dan sayur-sayuran,
mmg xde benda lain la nak cari kat atas tu,

anak kecik tu elok la suruh tido kalau x mmg muntah monggek la brp kali muntah anak aku nak naik,
tu ikut simpang pulai tu kalau ikut tapah xtau la mana gayanya..
try pekena teh tarik cameron....
__________________
Live is Love
Kehidupan iNi kadAnGkaLA bAnyaK yANg meNYediHkaN kiTa...InI kErAnA KiTa hANya meMPuNyai sEdiKIt sAhAJa WaKTu yAnG MEMbahagIAkan kItA..oLeH iTU hARgaILaH saAt2 KeTIkA kIta SEDang meNgecapi keBAhagIaAn...
Reply With Quote
  #25  
Old 10-07-2017, 05:15 PM
pemain pemain is offline
Active Member

pemain's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2008
Posts: 1,361
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 70
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by darkriez View Post
try pekena teh tarik cameron....
Kat mana? Tanah Rata ka brinchang?
__________________
[Qoute]Makan Kek / Cupcake / Pavlova Sedap[/COLOR][/B]
Hosting/Domain Matter
[/QUOTE]
Reply With Quote
  #26  
Old 10-07-2017, 06:50 PM
cek mek molek cek mek molek is online now
CG Top Poster Club

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2013
Posts: 42,771
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 5147
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by asrizuzairudin View Post
Knp aku tak rasa sejuk mcm pi dulu2..
Dulu masa aku darjah 6, 1988,mmg sejuk weh. Kn pakai sweater.
Skang ni bukak bj pun tak rasa sejuk.
a'ah kan tuan, dah tak terasa sejuk dah..
kalau berjalan jalan kat situ, rasa mcm biasa je..
Reply With Quote
  #27  
Old 10-07-2017, 07:06 PM
Breekachu Breekachu is offline
Super Active

Breekachu's Avatar
 
Trader Rating: (11)
Join Date: Dec 2012
Posts: 6,288
Thanks (Received): 74
Likes (Received): 60
Active Level
My Mood:
Default

Aku tak pernah jejak lagi cemeron ni. Duk dengar ja orang cakap best sejuk, makan seterawbery manis semua. Yerla orang bg pn tak fresh masam ja

Yang mana hisap rokok menthol tu duduk atas ni tak payah beli dh la rokok mentol. Wkwkwkwkwkw
Reply With Quote
  #28  
Old 10-07-2017, 07:23 PM
scharger101 scharger101 is offline
Active Plus

scharger101's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Oct 2009
Location: TP and SL
Posts: 2,657
Thanks (Received): 20
Likes (Received): 106
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Breekachu View Post
Aku tak pernah jejak lagi cemeron ni. Duk dengar ja orang cakap best sejuk, makan seterawbery manis semua. Yerla orang bg pn tak fresh masam ja

Yang mana hisap rokok menthol tu duduk atas ni tak payah beli dh la rokok mentol. Wkwkwkwkwkw
Strawbery dah sampai bwh masam la...tu psl kalau turun aku x bwk balik ...jagung ngan ubi bole lagi
Reply With Quote
  #29  
Old 10-07-2017, 07:39 PM
forexian forexian is offline
Super Active

forexian's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Sep 2008
Posts: 6,035
Thanks (Received): 53
Likes (Received): 6
Active Level
My Mood:
Default

pasar mlm cameron da pindah ke skang ni?
kat belah mane ye ?
Reply With Quote
  #30  
Old 10-07-2017, 08:39 PM
Breekachu Breekachu is offline
Super Active

Breekachu's Avatar
 
Trader Rating: (11)
Join Date: Dec 2012
Posts: 6,288
Thanks (Received): 74
Likes (Received): 60
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by scharger101 View Post
Strawbery dah sampai bwh masam la...tu psl kalau turun aku x bwk balik ...jagung ngan ubi bole lagi
Teringin aku nak makan strawberry manis2
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump