Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > ENTERTAINMENTS, HOBBIES, INTERESTS > Entertainments, Interests, Lifestyle > Networks, Broadbands

Networks, Broadbands All about ISP Providers and all technologies applied to communications.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #4071  
Old 08-05-2018, 09:16 PM
liverpool liverpool is offline
Super Active

liverpool's Avatar
 
Trader Rating: (25)
Join Date: Mar 2009
Location: Negeri d bawah bayu...............................
Posts: 9,583
Thanks (Received): 205
Likes (Received): 22
Active Level
My Mood:
Default

takpe..aku dah tukar ke telco lain, setakat nie dua no aku, no maxis paling best
__________________
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #4072  
Old 31-05-2018, 09:03 PM
SmileAlways SmileAlways is offline
Super Active

SmileAlways's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2014
Posts: 8,154
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 285
Active Level
My Mood:
Default

capped speed 10mbps ?

facebook.com/photo.php?fbid=603027270060614&set=a.1643090439324 41.1073741827.100010600388845
__________________
Jangan tenggelam di dalam air yang jangkat
Reply With Quote
  #4073  
Old 02-06-2018, 02:12 AM
TXT TXT is offline
CG Super Hardcore

TXT's Avatar

 
Trader Rating: (7)
Join Date: Mar 2010
Location: miLan - KT - OT - KL
Posts: 240,513
Thanks (Received): 4885
Likes (Received): 2789
Blog Entries: 47
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by DDos View Post
setakat ni guna 4 line ok je, layan iflix, youtube

anak2 aku layan 1 akaun utk youtube xde masalah
1 utk kedai
1 utk wife

xde xtra charge apa2 pun

dapat free tether 1 akaun 10 gig setiap bulan
Ok lak ye bang line webe
Teman punya tak menentu
Kadang speed jadi 0 Kbps
Reply With Quote
  #4074  
Old 06-06-2018, 06:36 PM
SmileAlways SmileAlways is offline
Super Active

SmileAlways's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2014
Posts: 8,154
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 285
Active Level
My Mood:
Default

unifi mobile mcm mana nak check kredit? aku ada 2 simkad tp x tahu guna
__________________
Jangan tenggelam di dalam air yang jangkat
Reply With Quote
  #4075  
Old 06-06-2018, 07:23 PM
Epal10 Epal10 is offline
Regular

Epal10's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2013
Posts: 991
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 8
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by SmileAlways View Post
unifi mobile mcm mana nak check kredit? aku ada 2 simkad tp x tahu guna
Download app unifimobile kt p!aystore
Reply With Quote
  #4076  
Old 06-06-2018, 08:41 PM
SmileAlways SmileAlways is offline
Super Active

SmileAlways's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2014
Posts: 8,154
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 285
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Epal10 View Post
Download app unifimobile kt p!aystore
aku guna fone nokia lama. check guna ussd x blh ke?
__________________
Jangan tenggelam di dalam air yang jangkat
Reply With Quote
  #4077  
Old 06-06-2018, 09:10 PM
Epal10 Epal10 is offline
Regular

Epal10's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2013
Posts: 991
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 8
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by SmileAlways View Post
aku guna fone nokia lama. check guna ussd x blh ke?
Ussd tu apa? App tu just daftar no jer, xyah masuk sim pun xper, aku ada 3no unifi satu phone app
Reply With Quote
  #4078  
Old 06-06-2018, 09:16 PM
m0mo~ m0mo~ is offline
CG Top Poster Club

m0mo~'s Avatar

 
Trader Rating: (39)
Join Date: Oct 2012
Location: ||ONEXOX||||Out There|_____|We Are ONE|||ONEXOX|||
Posts: 34,866
Thanks (Received): 41
Likes (Received): 277
Blog Entries: 5
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by DDos View Post
setakat ni guna 4 line ok je, layan iflix, youtube

anak2 aku layan 1 akaun utk youtube xde masalah
1 utk kedai
1 utk wife

xde xtra charge apa2 pun

dapat free tether 1 akaun 10 gig setiap bulan
aku guna sim celcom untuk wifi kat rumah.. langgam video walla.. memang ada quota tapi tak pernah habis.. siap carry forward data lagi.. topup rm30 sebulan.. utube iflix dan beberapa streaming video app layan kat tv n phone
__________________

Data/Voice ONEXOX SUPERJIMAT versi m0mo~ *HARGA BARU*
DATA WAR!! RM50 DAPAT 20GB!||KLIK SINI||
RUANGAN IKLAN UNTUK DISEWA
RUANGAN IKLAN UNTUK DISEWA
RUANGAN IKLAN UNTUK DISEWA
KEMPEN MERAKYATKAN TOPUP~TOPUP 1MALAYSIA|KLIK SINI|
Reply With Quote
  #4079  
Old 06-06-2018, 10:38 PM
notepad notepad is online now
Super Active

notepad's Avatar
 
Trader Rating: (9)
Join Date: Sep 2011
Location: malizia
Posts: 6,335
Thanks (Received): 27
Likes (Received): 128
Blog Entries: 3
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by SmileAlways View Post
unifi mobile mcm mana nak check kredit? aku ada 2 simkad tp x tahu guna
unifi bebas & webe tak ada ussd.
bebas kena pakai appz. tak ada cara lain bang.
webe unlimited boleh pakai portal
Reply With Quote
Likes SmileAlways liked this post
  #4080  
Old 08-06-2018, 12:49 AM
a2zextra a2zextra is offline
Legendary Member

a2zextra's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Sep 2013
Posts: 15,880
Thanks (Received): 78
Likes (Received): 158
Active Level
Default

Siapa tahu 'bawang apa yang bakal dikupaskan' pada hari ini (8/06/2018)?

Quote:
TM Memperacah Pengumuman Sesuatu Yang Baru Dan Pertama Di Malaysia Pada 8 Jun
Diterbitkan pada Mei 23, 2018 oleh Aman.
Telekom Malaysia hari ini telah hadir dengan sebuah gambar acah yang dikongsikan melalui laman sosial memberikan petanda mereka akan melancarkan sesuatu yang baru pada 8 Jun kelak.

Melalui gambar acah berkenaan juga, Telekom Malaysia mengatakan mereka akan menjadi yang pertama menawarkannya.


Sumber
__________________
Doa - Usaha - Istiqamah - Tawakkal
BIMB 080590 2004 8153 MBB 55818 100 2814 :MAAHAD TAHFIZ QIAM
MBB 55829 360 6057 :KOMPLEKS AT-TAALIM
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump