Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > COMPUTER, INTERNET > Computers > PC Users Problem, Q & A

PC Users Problem, Q & A Get assistance of forum members to help you troubleshoot any computer hardware & software problems. Make sure your thread title is clear.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #11  
Old 30-11-2017, 05:12 PM
Ahmad07 Ahmad07 is offline
Legendary Member

Ahmad07's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Aug 2007
Posts: 10,351
Thanks (Received): 404
Likes (Received): 458
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by t3rdtier View Post
idup lg ka? dah lama tggaii pasal mcm dah xada apa skrg ni...
macam dah tak idup dah... haha..

dulu ramai kat forum tu.. tapi admin tak jaga sangat kot... kene serang DDOS banyak kali die biar je... server jadi slow.. nak bukak pun lembab.. lama2 user dah tak minat nak masuk, cari forum lain
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #12  
Old 30-11-2017, 05:22 PM
no trade no trade is offline
Super Active

no trade's Avatar
 
Trader Rating: (12)
Join Date: May 2008
Posts: 7,377
Thanks (Received): 11
Likes (Received): 101
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by syamsoulcc View Post
betul...aku bnyk blajar kt sana..
sekarang da sepi forum tu
ramai forumer baru, admin pun makin senyap. satu lagi interface lama pada aku lagi menarik berbanding sekarang.
__________________
"Kita bangsa dan umat yang punya satu Tuhan, satu Nabi, satu Kitab, satu Qiblat; mengapa kita tidak boleh jadi satu bersatu dan berpadu menjadi Satu Umat."

Sedapnya Pelam Kocak
NyuMmmm
Reply With Quote
  #13  
Old 30-11-2017, 06:17 PM
DDos DDos is online now
Legendary Member

 
Trader Rating: (17)
Join Date: Nov 2007
Posts: 14,015
Thanks (Received): 300
Likes (Received): 372
Blog Entries: 4
Active Level
My Mood:
Default

xde cara mudah utk retrieve kalu lupa/tak tahu

cara yg biasa berkemungkinan adalah reset: samada remove bateri mobo (kalau x boleh juga) atau lakukan jumper, setiap mobo ada part yg blh lakukan jumper utk reset SU password, tapi ni cara agak xtreme dan susah skit la
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump