Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > Investor, Business, Entrepreneur > Properties Discussions

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #11  
Old 26-04-2018, 02:17 PM
Mata_Pena Mata_Pena is offline
Active Plus

Mata_Pena's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2008
Posts: 2,612
Thanks (Received): 16
Likes (Received): 548
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by sapit87 View Post
oh x siap lg la jln masuk dia...peh mcm seram jgk kot kalu lalu kubur mlm2..kire kwsan ni jauh ke belakang sikit la ek
jauh sikit jugak dari pekan manjung.
dengar kata ada highway nak buat tapi.. tak sure highway tu dari mana hala ke mana..

kalau nak cari dekat area pekan manjung
bule PM teman.. kita rekomen yg mana best.
(saya bukan agen .. sekadar sembang2 rekomen bule le.. nak beli gi usha sendiri rumah tu)

tmpt saya beli tu btol2 pekan manjung area.
drive tak jauh ke pantai teluk batik dengan jeti nak hala ke pulau pangkor.
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #12  
Old 26-04-2018, 09:47 PM
akusS akusS is offline
Active Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2007
Posts: 1,377
Thanks (Received): 16
Likes (Received): 18
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by sapit87 View Post
knapa dgn bumi lot tuan?.hmm sri iskandar ok jgk..adik sy pernah blajar uitm sana..kire kawasan dia ok jgk la,ade tesco,ada 2 Universiti
Tempat tu dlm ladang sawit, keliling kwsn sawit je...penduduk sane nati hanye mlayu je, sbb mlyu je bleh beli...kawsn melayu ni mmg lambat nk majulah, kedai pn lmbat naik, klu pencen nk dok sane ok lah....tu berdasarkn pemerhatian den la...risiko sgt...kt sri iskandar tu byk pusat pngajian, klu x skg pn lame2 nati mmg akan maju lah...
Reply With Quote
  #13  
Old 01-08-2018, 12:09 PM
CheJerm CheJerm is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2018
Posts: 13
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

yup, dekat la jugak ngan pngkor n 10minit dari lumut
Reply With Quote
  #14  
Old 01-08-2018, 12:10 PM
CheJerm CheJerm is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2018
Posts: 13
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by akusS View Post
Tempat tu dlm ladang sawit, keliling kwsn sawit je...penduduk sane nati hanye mlayu je, sbb mlyu je bleh beli...kawsn melayu ni mmg lambat nk majulah, kedai pn lmbat naik, klu pencen nk dok sane ok lah....tu berdasarkn pemerhatian den la...risiko sgt...kt sri iskandar tu byk pusat pngajian, klu x skg pn lame2 nati mmg akan maju lah...


oohh yeka, mcm tu ea...
Reply With Quote
  #15  
Old 03-08-2018, 02:49 PM
CheJerm CheJerm is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2018
Posts: 13
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by sapit87 View Post
salam,nak tanya taman perumahan baru ni ok ke dari segi location dia..tgk kat map nk g bandar manjung lebih kurang 15km jgk la.harga mmg murah starting rm168k ke atas.sape kat sini dah beli..ape pendapat kalu beli tp nti dah pencen baru dok sini..bg sewa dulu ke buat homestay ke..

akan datng memg sgt ok sebb akan ada balai polis, sekolah, clubhouse mcm kolam renang, cosh batminton, n ll.

area nie dekat gak ngan pngkor, so akn dtg memg jadi kawasan tumpuan. mula2 memg kita xnmpk
Reply With Quote
  #16  
Old 05-09-2018, 11:06 AM
CheJerm CheJerm is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2018
Posts: 13
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by kopirait View Post
ni dekat jalan nak pi pangkor ke?

lebih kurang la kot
Reply With Quote
  #17  
Old 05-09-2018, 04:05 PM
hafizhanafiah hafizhanafiah is offline
Regular

hafizhanafiah's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2011
Posts: 213
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

beli jek buat aset , leh buat retreat place hahaah. xrugi beli rmh ni lg pn mana nk dpt rmh teres bwh 200k dkt lak ngan highway wce kot.
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump