Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > Investor, Business, Entrepreneur > Properties Discussions

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #11  
Old 23-04-2017, 09:59 PM
amir_amalina amir_amalina is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2017
Posts: 32
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Rilek bro... X yah Layan diorang yg certa mcm2 tu.. Hee.. Klu bro Ada Tanah sendiri n dkt area tu xda coverage dgi, Celcom, n maxxis. Bro ble cadangan tmpt dgn diorng ni utk buat pencawang.. Tp Keputusan brgantung Pda diorng lh
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #12  
Old 23-04-2017, 10:06 PM
apam86 apam86 is offline
Active Member

apam86's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Mar 2006
Location: kl
Posts: 1,945
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

atuk den punya tanah dlm 1600 sbulan... rm400 kene bg runner sbb dia jd org tengah antara dg dgn owner tanah... tanah area sebelah uitm segamat.. tanah kebun... kontrak setahun2.. baru masuk tahun kedua
Reply With Quote
Likes amir_amalina liked this post
  #13  
Old 23-04-2017, 10:19 PM
magnesium magnesium is offline
Legendary Member

magnesium's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Apr 2010
Posts: 10,549
Thanks (Received): 158
Likes (Received): 146
Active Level
Default

ada dulu bincang dlm cg pasal ni

memang rata2 rm2k sebulan
Reply With Quote
Likes amir_amalina liked this post
  #14  
Old 23-04-2017, 10:23 PM
1305 1305 is offline
Super Active

1305's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2008
Posts: 9,727
Thanks (Received): 57
Likes (Received): 71
Active Level
My Mood:
Default

Aku buat freelance site acquisition utk telco.

Ok..meh aku sembang ciri2 tanah yang dikehendaki.

Telco ada 1 team planning.
Team planning ni yg akan collect maklumat dr SC, dr komen2, dari keperluan expend coverage.

So, biasanya mereka akan bg satu koordinat dan utk 4G, radius sekarang dh tinggal +/-50m... susah dh nak dpt site kalau dlm pekan, kalau kat kg, senang lagi.

Baru2, ni, baru acquired site utk toot..
Boleh dapat 2k sebulan dah sekarang.

X kira jenis dan tinggi structure.
Keluasan tapak +/- 30' x 30' ( biasa mereka akan guna 10' x 7' tgk jenis structure).
Reply With Quote
Likes cek mek molek liked this post
  #15  
Old 23-04-2017, 10:25 PM
1305 1305 is offline
Super Active

1305's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2008
Posts: 9,727
Thanks (Received): 57
Likes (Received): 71
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by amir_amalina View Post
Ada sapa2 yg ble jelasakn.. Pa maksud perjanjian rea?
Perjanjian standard sewaan yg disediakan rea (real estate agent)
Reply With Quote
Likes amir_amalina liked this post
  #16  
Old 23-04-2017, 10:33 PM
sufian_adi sufian_adi is offline
Active Member

sufian_adi's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: Feb 2006
Posts: 1,419
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by 1305 View Post
Aku buat freelance site acquisition utk telco.

Ok..meh aku sembang ciri2 tanah yang dikehendaki.

Telco ada 1 team planning.
Team planning ni yg akan collect maklumat dr SC, dr komen2, dari keperluan expend coverage.

So, biasanya mereka akan bg satu koordinat dan utk 4G, radius sekarang dh tinggal +/-50m... susah dh nak dpt site kalau dlm pekan, kalau kat kg, senang lagi.

Baru2, ni, baru acquired site utk toot..
Boleh dapat 2k sebulan dah sekarang.

X kira jenis dan tinggi structure.
Keluasan tapak +/- 30' x 30' ( biasa mereka akan guna 10' x 7' tgk jenis structure).
mcmana ye nak propose...saya ada tanah tgen procedurenya camne ek..
Reply With Quote
Likes amir_amalina liked this post
  #17  
Old 23-04-2017, 10:44 PM
1305 1305 is offline
Super Active

1305's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2008
Posts: 9,727
Thanks (Received): 57
Likes (Received): 71
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by sufian_adi View Post
mcmana ye nak propose...saya ada tanah tgen procedurenya camne ek..
Hanya planner telco tau mana nak pacak.
Tanah strategik mcm mana pun, kalau x kena point koordinat, mmg x boleh buat apa.

Daerah sabak bernam ni, tanah suku sakat aku punya banyak.. satu pun x boleh nak masuk dlm list.
Reply With Quote
Likes cek mek molek liked this post
  #18  
Old 23-04-2017, 10:58 PM
hellspermaster hellspermaster is offline
Active Plus

hellspermaster's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2013
Posts: 2,740
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 38
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by 1305 View Post
Hanya planner telco tau mana nak pacak.
Tanah strategik mcm mana pun, kalau x kena point koordinat, mmg x boleh buat apa.

Daerah sabak bernam ni, tanah suku sakat aku punya banyak.. satu pun x boleh nak masuk dlm list.
Ada pape cara nk kontek tuan?. Saya ada bnyak tanah tp xtaw potensi.
__________________
NKay E. Dept.
Reply With Quote
Likes amir_amalina liked this post
  #19  
Old 23-04-2017, 11:02 PM
1305 1305 is offline
Super Active

1305's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2008
Posts: 9,727
Thanks (Received): 57
Likes (Received): 71
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by hellspermaster View Post
Ada pape cara nk kontek tuan?. Saya ada bnyak tanah tp xtaw potensi.
Tuan boleh pm sy nombor tuan.
Nnt sy cuba balas.

Sy pun buat kerja bergantung kpd koordinat dr telco.
Area selangor shj.
Reply With Quote
Likes amir_amalina, erol89 liked this post
  #20  
Old 23-04-2017, 11:18 PM
stonz stonz is offline
Active Plus

stonz's Avatar
 
Trader Rating: (19)
Join Date: Sep 2008
Posts: 3,990
Thanks (Received): 83
Likes (Received): 13
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by 1305 View Post
Aku buat freelance site acquisition utk telco.

Ok..meh aku sembang ciri2 tanah yang dikehendaki.

Telco ada 1 team planning.
Team planning ni yg akan collect maklumat dr SC, dr komen2, dari keperluan expend coverage.

So, biasanya mereka akan bg satu koordinat dan utk 4G, radius sekarang dh tinggal +/-50m... susah dh nak dpt site kalau dlm pekan, kalau kat kg, senang lagi.

Baru2, ni, baru acquired site utk toot..
Boleh dapat 2k sebulan dah sekarang.

X kira jenis dan tinggi structure.
Keluasan tapak +/- 30' x 30' ( biasa mereka akan guna 10' x 7' tgk jenis structure).
SC tu hape???? tak ramai paham singkatan2 nih..cuba tulis penuh bagi orang senang paham sikit....
__________________
Reply With Quote
Likes amir_amalina liked this post
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump