Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > Investor, Business, Entrepreneur > Properties Discussions

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #21  
Old 21-07-2015, 12:29 PM
kaweorepasirmas kaweorepasirmas is offline
Active Member

kaweorepasirmas's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2010
Posts: 1,184
Thanks (Received): 16
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by potetojb View Post
Menarik ni..
Klu dah ada PM kawan yer...
insya'allah kawe pm blako pada yg berminat...
nak biar sek kito time ekonomi tgh gawat ni mano2 hok ade pitih sikit
buleh la pakat cr peluang dgn beli tanah2 murah..
biar la tanah tu dlm semak belukar pun yg ptng akan dtg ade hasilnya..jgn lupa byr hasil..hehehe
jgn duk biar sek2 pjbt tanah jah duk make puok2 dio...
Reply With Quote
Likes ebumah liked this post
Paid Advertisement
  #22  
Old 21-07-2015, 12:33 PM
rosdi88 rosdi88 is offline
Active Member

rosdi88's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2012
Posts: 2,133
Thanks (Received): 10
Likes (Received): 55
Blog Entries: 5
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by kaweorepasirmas View Post
insya'allah kawe pm blako pada yg berminat...
nak biar sek kito time ekonomi tgh gawat ni mano2 hok ade pitih sikit
buleh la pakat cr peluang dgn beli tanah2 murah..
biar la tanah tu dlm semak belukar pun yg ptng akan dtg ade hasilnya..jgn lupa byr hasil..hehehe
jgn duk biar sek2 pjbt tanah jah duk make puok2 dio...
betol, boleh katakan mana2 pej tu ada naga


pm kawe samo
Reply With Quote
  #23  
Old 27-07-2015, 11:27 AM
bypass bypass is offline
Regular

bypass's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Oct 2010
Posts: 812
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by akusS View Post
Assalam..
Mintak pertolongan skit dr sesaper yg tau...

Citenya bapa ada beli tanah, dh lama sgt dh smpai lupe ktne lokasi dia, dh cube pegi survey tp xdpt dikenalpasti gk tanah tu ktne sbb dh berpuluh tahun x g jenguk...geran adala n bapa bru je tukar nama tanah tu atas nama abg..

Persoalannya, bleh x sebenarnya kte tau dimana lokasi tanah menggunakan google maps berdasarkan maklumat pada geran?

Sekian, terima kasih..
Dah jumpa ker lokasinya TT?
Kalau tak jumpa pm kat aku maklumat yang kau ada.nanti aku plotkan lokasinya kat google.
Reply With Quote
  #24  
Old 27-07-2015, 05:31 PM
akusS akusS is offline
Active Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2007
Posts: 1,377
Thanks (Received): 16
Likes (Received): 18
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by bypass View Post
Dah jumpa ker lokasinya TT?
Kalau tak jumpa pm kat aku maklumat yang kau ada.nanti aku plotkan lokasinya kat google.
Blom jmpe lg, sori dh stat keje lupa lak pasal tnah tu...
Pm email kt sy, nati sy emailkan gmbar plan tu..
tq k....
Reply With Quote
  #25  
Old 27-07-2015, 05:49 PM
leica leica is offline
Regular

leica's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Nov 2007
Posts: 394
Thanks (Received): 5
Likes (Received): 5
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by kaweorepasirmas View Post
insya'allah kawe pm blako pada yg berminat...
nak biar sek kito time ekonomi tgh gawat ni mano2 hok ade pitih sikit
buleh la pakat cr peluang dgn beli tanah2 murah..
biar la tanah tu dlm semak belukar pun yg ptng akan dtg ade hasilnya..jgn lupa byr hasil..hehehe
jgn duk biar sek2 pjbt tanah jah duk make puok2 dio...
Kalau x keberatan saya pon nak juga plug in tu.
Reply With Quote
  #26  
Old 27-07-2015, 06:08 PM
wanmohd62299 wanmohd62299 is offline
Regular

wanmohd62299's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Feb 2009
Posts: 185
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 6
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by kaweorepasirmas View Post
insya'allah kawe pm blako pada yg berminat...
nak biar sek kito time ekonomi tgh gawat ni mano2 hok ade pitih sikit
buleh la pakat cr peluang dgn beli tanah2 murah..
biar la tanah tu dlm semak belukar pun yg ptng akan dtg ade hasilnya..jgn lupa byr hasil..hehehe
jgn duk biar sek2 pjbt tanah jah duk make puok2 dio...

kawe nk jgk. lamo kaklos dop g jenguk tanah sako di machang.
Reply With Quote
  #27  
Old 27-07-2015, 10:03 PM
krezyboy krezyboy is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2010
Posts: 353
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by kaweorepasirmas View Post
insya'allah kawe pm blako pada yg berminat...
nak biar sek kito time ekonomi tgh gawat ni mano2 hok ade pitih sikit
buleh la pakat cr peluang dgn beli tanah2 murah..
biar la tanah tu dlm semak belukar pun yg ptng akan dtg ade hasilnya..jgn lupa byr hasil..hehehe
jgn duk biar sek2 pjbt tanah jah duk make puok2 dio...
ejas kawe jgk bos....
Reply With Quote
  #28  
Old 27-07-2015, 10:38 PM
kalam79 kalam79 is offline
Active Member

kalam79's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: May 2008
Posts: 1,539
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by kaweorepasirmas View Post
kawe dah cuba cari xjumpa dalam file2 kawe..
kawe dah contact member yg keje kat pejabat tanah tu..
bila dia shared nanti sy shared jugak melalui pm yer..sbb dia pesan jgn bg org terang2 sbb benda sulit..
dlm tu kite leh tgk semua pemetaan plot2 atau lot2 tanah semua..boleh nampak sempadan tanah..yg paling peting leh nampak lot tanah yg akn bertukar jadi lot bandar<<sesuai tuk broker tanah beli n jual bila dah jadi tanah bandar (kira macam kite dpt tahu mane kwsan yg akan dibangunkan)..
sy cerita ni sbb sy penah ade plugging software tu n sy penah tgk n tanah sy pun bertukar dr lot pertanian ke lot PT lot bandar...harga tanah naek mendadak..dulu beli rm3k 1ekar skrg dah jadi rm90k 1 ekar...ade la 3ekar..nak jual syg sbb bandar baru dah naek..
kalau yg berminat nak beli tanah sblh sy pun boleh gak yg sedara nye nak jual tp rm20 se ekar..kira murah sgt agi..yg sy xnak jual yer..huhuhu

btol ke hrge ni..klu btol kire deal tros la
__________________
Main Game Pon Boleh dpt Duit klik SINI

MEMANG BAIK MENJADI ORANG PENTING,LEBIH PENTING MENJADI ORANG BAIK
Reply With Quote
  #29  
Old 27-07-2015, 11:38 PM
bypass bypass is offline
Regular

bypass's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Oct 2010
Posts: 812
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by akusS View Post
Blom jmpe lg, sori dh stat keje lupa lak pasal tnah tu...
Pm email kt sy, nati sy emailkan gmbar plan tu..
tq k....

Dekat ITM Machang


lot-lot sebelahnya.

Lain2 detail nanti saya PM.
Harap boleh membantu pencarian TT.

Last edited by bypass; 27-07-2015 at 11:47 PM..
Reply With Quote
  #30  
Old 28-07-2015, 06:35 AM
akusS akusS is offline
Active Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2007
Posts: 1,377
Thanks (Received): 16
Likes (Received): 18
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by bypass View Post

Dekat ITM Machang


lot-lot sebelahnya.

Lain2 detail nanti saya PM.
Harap boleh membantu pencarian TT.
Wah....tq k...nati lek kg bleh g survey tanah tu...
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump