Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > Investor, Business, Entrepreneur > Properties Discussions

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #71  
Old 05-06-2018, 12:20 PM
Ahmad07 Ahmad07 is offline
Legendary Member

Ahmad07's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Aug 2007
Posts: 10,546
Thanks (Received): 404
Likes (Received): 442
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by putra1234 View Post
yup. nilah cara aku nak buat dulu. tapi takde senarai rumah yang lelong. kalau nak beli senarai ni tak silap nak kena bayar.

belum tentu rumah tu below market price.
tu bukan public auction... hehe..
Reply With Quote
Likes putra1234 liked this post
Paid Advertisement
  #72  
Old 13-06-2018, 12:27 PM
ableze_joepardy ableze_joepardy is offline
Active Member

ableze_joepardy's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Apr 2006
Location: KL
Posts: 1,534
Thanks (Received): 14
Likes (Received): 3
Active Level
My Mood:
Default

terbaik TT. setuju dgn pandangan ni.

masuk lelong xde masalah.

kalau lelong betul, harga still xnaik mmg xleh salahkan sapa2 sbb kalau btl bayar loan mmg xkan masuk lelong.

yg jd masalah, patutnya harga lelongan ada potensi dpt tinggi, tapi sbb dah kawtim jd x naik tinggi.

pastu kdg2 ulat2 kawtim ni saja je nak push price bukan nak bid btl2 pon.
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump