Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > Investor, Business, Entrepreneur > Properties Discussions

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #241  
Old 12-05-2018, 02:12 PM
Ahmad07 Ahmad07 is offline
Legendary Member

Ahmad07's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Aug 2007
Posts: 10,503
Thanks (Received): 404
Likes (Received): 435
Active Level
My Mood:
Default

persaingan antara ejen hartanah skang ni memang sengit, belum masuk sailang dan taktik2 kotor sesama ejen... nak jual secara solo dah payah, banyak COA je... harga rumah mahal, yg nak beli pun ramai tak mampu... rumah nak dijual banyak... sebab tu banyak agency mencari sedang rekrut ejen baru, utk banyakkan kaki cari listing dan tinggikan possibility utk dapat sale...

yg mana dah lama jadi ren pegi bukak agency sendiri pun ada ramai, samada sendiri ada REA atau pakai sleeping partner... yg bukak agency sendiri tak berdaftar pun banyak...

nak jadi REN senang je, pegi je mana2 agency yg skang ni sedang cari ren baru... cuma nak hidup sebagai fulltime REN tu agak mencabar... ade je yg bleh hidup, tapi sales semakin berkurang dengan keadaan ekonomi camni, ditambah pula dengan kedatangan ejen2 baru yg sangat ramai membanjiri market...
Reply With Quote
Paid Advertisement
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump