Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CG MARKETPLACE > Classifieds & Advertisements > Services Offered

Services Offered Offer any services here.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #61  
Old 11-01-2019, 11:15 PM
no trade no trade is offline
Super Active

no trade's Avatar
 
Trader Rating: (12)
Join Date: May 2008
Posts: 7,671
Thanks (Received): 11
Likes (Received): 128
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Kalau takde apolo blh guna cara lain ke.
__________________
"Kita bangsa dan umat yang punya satu Tuhan, satu Nabi, satu Kitab, satu Qiblat; mengapa kita tidak boleh jadi satu bersatu dan berpadu menjadi Satu Umat."

Sedapnya Pelam Kocak
NyuMmmm
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #62  
Old 11-01-2019, 11:32 PM
traderfox traderfox is offline
Super Active

traderfox's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Apr 2008
Posts: 7,313
Thanks (Received): 49
Likes (Received): 96
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Duan82 View Post
Movie best ni, klimaks biasa dihujung cerita.
movie pe tu
Reply With Quote
  #63  
Old 12-01-2019, 03:42 AM
AzahirZolkepli AzahirZolkepli is offline
Junior

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2014
Posts: 87
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 3
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by no trade View Post
Kalau takde apolo blh guna cara lain ke.
bakar guna oven boleh tp ayam tak sejuicy bakar guna apollo.. satu lg guna oven ni xleh bakar banyak2 mcm apollo..
Reply With Quote
  #64  
Old 12-01-2019, 09:48 AM
no trade no trade is offline
Super Active

no trade's Avatar
 
Trader Rating: (12)
Join Date: May 2008
Posts: 7,671
Thanks (Received): 11
Likes (Received): 128
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by AzahirZolkepli View Post
bakar guna oven boleh tp ayam tak sejuicy bakar guna apollo.. satu lg guna oven ni xleh bakar banyak2 mcm apollo..
Owh ramai yang tak de apolo
__________________
"Kita bangsa dan umat yang punya satu Tuhan, satu Nabi, satu Kitab, satu Qiblat; mengapa kita tidak boleh jadi satu bersatu dan berpadu menjadi Satu Umat."

Sedapnya Pelam Kocak
NyuMmmm
Reply With Quote
  #65  
Old 12-01-2019, 11:35 AM
AzahirZolkepli AzahirZolkepli is offline
Junior

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2014
Posts: 87
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 3
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by no trade View Post
Owh ramai yang tak de apolo
boleh goreng @ rebus..
Reply With Quote
  #66  
Old 12-01-2019, 05:56 PM
AzahirZolkepli AzahirZolkepli is offline
Junior

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2014
Posts: 87
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 3
Active Level
Default

Minta tunjuk ajar sikit..

Ramai yg request kelas online.. Sebenarnya macam mana nak buat kelas online berbayar nih..?
Reply With Quote
  #67  
Old 12-01-2019, 06:08 PM
jaws_am jaws_am is offline
Super Active

jaws_am's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2008
Location: wherever you are
Posts: 8,833
Thanks (Received): 46
Likes (Received): 1162
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by AzahirZolkepli View Post
Minta tunjuk ajar sikit..

Ramai yg request kelas online.. Sebenarnya macam mana nak buat kelas online berbayar nih..?
fb live to friend upon request only..

tp bg aku..

klo nk buat online2 nih.. open je live.. xyah bayar..

lepas habis online(jgn tunjuk semua skill).. bg tahu.. klo ada yg berminat.. sesi 1 to 1 di rumah anda..

TT sembelih la rm 300-400 seorang..

___

konsep dia..

tarik crowd dgn free fb live online.. x tunjuk skil2 penting..

lepas tu open 1 to 1 paid session di rumah anda/rumah TT..

__

x lupa klo guna pakai cdgn aku nih.. perlu lantik aku sbgi tn penasihat 5%.. aku akan guide TT bagi ada "WOW" factor dlm mempromosikan kelas memasak nasi ayam..



boleh pm..
__________________
So long, and thanks for all the fish
Reply With Quote
  #68  
Old 12-01-2019, 07:44 PM
AzahirZolkepli AzahirZolkepli is offline
Junior

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2014
Posts: 87
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 3
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by jaws_am View Post
fb live to friend upon request only..

tp bg aku..

klo nk buat online2 nih.. open je live.. xyah bayar..

lepas habis online(jgn tunjuk semua skill).. bg tahu.. klo ada yg berminat.. sesi 1 to 1 di rumah anda..

TT sembelih la rm 300-400 seorang..

___

konsep dia..

tarik crowd dgn free fb live online.. x tunjuk skil2 penting..

lepas tu open 1 to 1 paid session di rumah anda/rumah TT..

__

x lupa klo guna pakai cdgn aku nih.. perlu lantik aku sbgi tn penasihat 5%.. aku akan guide TT bagi ada "WOW" factor dlm mempromosikan kelas memasak nasi ayam..



boleh pm..
TQ bro sudi kongsi ilmu..

Tapi aku x suka sgt buat mcm tu.. Macam g kursus Dr.Azizan je.. Ada duit boleh join, xde duit senyap je la..

Aku bukan nak kaya dgn buat kursus ni.. Just nak legakan kewangan aku sikit je.. Bagi senang bernafas sikit.. Kena lak wife tgh pregnant.. hahaha

Lagipun aku bukannya pandai nak public speaking bagai.. Tak pernaj buat live seumur hidup aku.. Takkan aku nak expect org sanggup bayar mahal2 utk ilmu aku yg tak seberapa ni..

Kalau betul aku buat pun, mungkin aku charge rm30-rm50..

InsyaAllah..
Reply With Quote
  #69  
Old 12-01-2019, 08:48 PM
no trade no trade is offline
Super Active

no trade's Avatar
 
Trader Rating: (12)
Join Date: May 2008
Posts: 7,671
Thanks (Received): 11
Likes (Received): 128
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Buat ebook je bang. kalau buat online barang nak kena ada semua. dan kalau ada barang semua kita lagi prefer offline kelas aka f2f. create group telegram Pada yg beli ebook invite masuk dalam group.
__________________
"Kita bangsa dan umat yang punya satu Tuhan, satu Nabi, satu Kitab, satu Qiblat; mengapa kita tidak boleh jadi satu bersatu dan berpadu menjadi Satu Umat."

Sedapnya Pelam Kocak
NyuMmmm
Reply With Quote
  #70  
Old 12-01-2019, 08:59 PM
AzahirZolkepli AzahirZolkepli is offline
Junior

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2014
Posts: 87
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 3
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by no trade View Post
Buat ebook je bang. kalau buat online barang nak kena ada semua. dan kalau ada barang semua kita lagi prefer offline kelas aka f2f. create group telegram Pada yg beli ebook invite masuk dalam group.
Mmg dah ada buat ebook..

https://rahsianasiayam.onpay.my/order/form/b01

tp kalau nak beli kena wasap sebab trial version onpay dah habis..

Whatsapp
AZAHIR 016-4446110
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump