Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CONSUMERS, FRAUD, ILLEGAL ACTIVITES > Consumers > Consumer Info, Discussion

Consumer Info, Discussion Share useful information to other consumers. Discuss to get more clearer picture of some brand of products & services

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #21  
Old 20-12-2018, 09:21 AM
gambatej gambatej is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2012
Posts: 38
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by jaws_am View Post
iklan matluthfi touch n go.. 644k viewer...

malangnya.. sampai skrng aku x jumpa lagi kedai runcit touch n go..

http://www.youtube.com/watch?v=ni7fOyj2WI0
Sebenarnya banyak dah tuan kedai yang menerima TnG eWallet payment ni, dah lebih 20,000 merchant sekarang

Bole klik link dibawah untuk tengok lokasi yang menerima TnG eWallet payment ni

https://www.tngdigital.com.my/merchants.html
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #22  
Old 20-12-2018, 09:33 AM
ooz ooz is offline
Active Plus

ooz's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: May 2008
Posts: 2,678
Thanks (Received): 28
Likes (Received): 233
Active Level
My Mood:
Default

oooo ewallet tak sama dengan nilai dalam kad..
Tapi ewallet ni boleh guna untuk topap kad kan?
bagus ewallet+kad ni siap boleh tengok setiap transaction kat tol, boleh la rujuk semula..
Reply With Quote
  #23  
Old 20-12-2018, 11:07 AM
gambatej gambatej is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2012
Posts: 38
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by ooz View Post
oooo ewallet tak sama dengan nilai dalam kad..
Tapi ewallet ni boleh guna untuk topap kad kan?
bagus ewallet+kad ni siap boleh tengok setiap transaction kat tol, boleh la rujuk semula..
Ye betul tuan..2 purse yg berbeza..tapi bole link antara keduanya

eWallet tidak bole topup ke dalam TnG card ye, sebab TnG card memerlukan sentuhan fizikal kepada mana2 Reader atau Terminal untuk menambah nilai

Cume ape yang lebih bagus skrang, dgn "TnG card Feature", tuan dah bole melepasi tol dgn "touch" kad TnG tuan di toll booth walaupun tiada baki. Kadar tol akan ditolak dari akaun eWallet tuan. eWallet tuan sepatutnya kena ada baki yang sepatutnya la ye

Lebih detail berkenaan feature ini bole klik link ini ye

https://www.tngdigital.com.my/features.html

Last edited by gambatej; 20-12-2018 at 11:10 AM..
Reply With Quote
  #24  
Old 20-12-2018, 03:43 PM
puyol puyol is online now
Legendary Member

puyol's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Jun 2011
Posts: 19,097
Thanks (Received): 725
Likes (Received): 745
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by ooz View Post
oooo ewallet tak sama dengan nilai dalam kad..
Tapi ewallet ni boleh guna untuk topap kad kan?
bagus ewallet+kad ni siap boleh tengok setiap transaction kat tol, boleh la rujuk semula..
nak senang topup dalam ewallet tu kena pasang RFID tag untuk bayar tol.
Reply With Quote
  #25  
Old 25-12-2018, 08:18 AM
gambatej gambatej is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2012
Posts: 38
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera kepada semua warga CG sekalian

Free Reload pin ada lagi

Cepat-cepat dapatkan dari saya ye



Cara-caranya;

1) Download Touch n' Go eWallet app

https://play.google.com/store/apps/d....ewallet&hl=en

https://itunes.apple.com/my/app/touc...344696702?mt=8

2) Register Touch n' Go eWallet app





3) Reload your eWallet account

Sila PM saya untuk dapatkan eWallet pin

atau

boleh WhatsApp saya

https://api.whatsapp.com/send?phone=...allet%20credit!

https://api.whatsapp.com/send?phone=...allet%20credit!

https://api.whatsapp.com/send?phone=...allet%20credit!

i) Pilih +Reload eWallet menu



ii) Pilih Other Methods to reload(TNG Reload Pin)



iii) Masukkan 12 digit reload soft pin dan tekan Submit



iv) RM8 Reloaded via soft pin



Yeyyy dah berjaya reload


Peringatan!!!

- Satu pin untuk satu akaun eWallet sahaja

- Untuk first timer user sahaja

- Pin expired sebelum atau pada 31 Disember 2018

Pin adalah limited, sila [email protected] cepat2

Last edited by gambatej; 25-12-2018 at 08:28 AM..
Reply With Quote
  #26  
Old 27-12-2018, 08:52 AM
gambatej gambatej is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2012
Posts: 38
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Free RM8 pin ada lagi..

Bole wasap saya laju2 untuk dapatkan pin ye

http://www.wasap.my/60137104471/FREE_RM8_pin

http://www.wasap.my/60137104471/FREE_RM8_pin

http://www.wasap.my/60137104471/FREE_RM8_pin

Last edited by gambatej; 27-12-2018 at 09:13 AM..
Reply With Quote
  #27  
Old 31-12-2018, 03:25 AM
gambatej gambatej is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2012
Posts: 38
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Salam semua..

Kepada sesiapa yang belum berkesempatan untuk mendapatkan PERCUMA RM8 Touch n' Go eWallet, kini promosi ini dilanjutkan sehingga 31 March 2019

Untuk user yang baru nak install app Touch n' Go eWallet dan juga user yang dah download app tetapi tidak pernah melakukan ape2 transaksi reload, bole klik link di bawah atau PM saya untuk mendapatkan PERCUMA RM8 reload pin;

http://www.wasap.my/60137104471/FREE_RM8_pin

http://www.wasap.my/60137104471/FREE_RM8_pin

http://www.wasap.my/60137104471/FREE_RM8_pin

Cepat2 pin ada banyak lagi

Last edited by gambatej; 31-12-2018 at 03:31 AM..
Reply With Quote
  #28  
Old 08-01-2019, 01:55 PM
gambatej gambatej is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2012
Posts: 38
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

BUMP post!!!

Promosi FREE RM8 Touch n' Go eWallet pin still ada lagi

Sape2 yang belum/baru download Touch n' Go eWallet app atau user yang dah download tp tak pernah buat ape2 reload transaksi, layak untuk redeem FREE pin ni ye

Skrang dah lebih 20,000 merchant yang dah accept payment melalui aplikasi ini. Antaranya Tesco,Tealive, KK mart, TGV cinemas dan banyak lagi.

Dapat 8 ringgit bole la beli air ke, topup reload ke atau guna untuk bayar tol dengan FREE je ye

http://www.wasap.my/60137104471/FREE_RM8_pin

http://www.wasap.my/60137104471/FREE_RM8_pin

http://www.wasap.my/60137104471/FREE_RM8_pin
Reply With Quote
  #29  
Old 10-01-2019, 09:28 AM
gambatej gambatej is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2012
Posts: 38
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Salam pagi Khamis

FREE RM8 Touch n Go Pin ada lg

Cepat2 dapatkan dari saya ye

http://www.wasap.my/60137104471/FREE_RM8_pin

http://www.wasap.my/60137104471/FREE_RM8_pin

http://www.wasap.my/60137104471/FREE_RM8_pin
Reply With Quote
  #30  
Old 11-01-2019, 01:06 PM
gambatej gambatej is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2012
Posts: 38
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Salam Hari Jumaat yang mulia

Pin ada lagi ye..
Dapatkan percuma RM8 eWallet credit dari saya

http://www.wasap.my/60137104471/FREE_RM8_pin

http://www.wasap.my/60137104471/FREE_RM8_pin

http://www.wasap.my/60137104471/FREE_RM8_pin

Selamat menunaikan Solat Jumaat
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump