Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > MAKE MONEY DISCUSSION > Forex > Forex Brokers

Forex Brokers All platform or broker companies and their Introducing Brokers could be find here. You may discuss & bring your opinion freely.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #631  
Old 13-12-2018, 03:11 PM
akbal akbal is offline
Active Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2016
Posts: 1,009
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 5
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by abunawas_ View Post

winn lagi tempat ke 5 ...tips nak menang dlm kontes, kena scalp laju-laju, pasal dlm pertandingan timeframe trade sangat singkat,..

kontes dekat insta ada macam-macam timeframe,cukup utk tuan menguji tahap kebolehan tuan dlm trade fx, ada sebulan,seminggu, 24h,..kalu tuan dah boleh tapau semua timeframe tu, tuan memang layak di panggil sifoo... , dan jika tuan trade di acct sendiri tuan akan rasa relax dan yakin je bila open position.. ..good luck
terima kasih tuan untuk tips yang berguna ni
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #632  
Old 18-12-2018, 05:24 PM
MusAzriFX MusAzriFX is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2016
Posts: 927
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 3
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by akbal View Post
lot tak cukup lagi nak daftar trader kecik bukak lot pun bersemut jeeeee
Tahun depan kena kumpul sikit2 dari awal tahun la nampaknya.
Reply With Quote
  #633  
Old 21-12-2018, 12:51 PM
Trdfx Trdfx is offline
Active Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2016
Posts: 1,002
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 1
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by zafftbst View Post
banyakk betul peraduan anjuran InstaForex sampai xtau nak masuk mana satu
Masuk je semua
Reply With Quote
  #634  
Old 31-12-2018, 03:36 PM
zedraffi zedraffi is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2016
Posts: 941
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 6
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by Trdfx View Post
Masuk je semua
boleh cuba byk pertandingan mingguan hadiah sgt menarik
Reply With Quote
  #635  
Old 03-01-2019, 05:47 PM
syazrizal syazrizal is offline
Active Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2016
Posts: 1,049
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 4
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by MusAzriFX View Post
Tahun depan kena kumpul sikit2 dari awal tahun la nampaknya.
begitu la nampak nya. takde la terkejar-kejar nak capai lot tu
Reply With Quote
  #636  
Old 08-01-2019, 05:54 PM
A.l.i.89 A.l.i.89 is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2016
Posts: 974
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 5
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by MusAzriFX View Post
Tahun depan kena kumpul sikit2 dari awal tahun la nampaknya.
Betul juga kan!
Reply With Quote
  #637  
Old 01-02-2019, 12:00 PM
Zafril Zafril is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2016
Posts: 973
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 2
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by Add801 View Post
Terus cuba sampai menang
betul cuba lagi kontes yang hebat n hadiah lumayan
Reply With Quote
  #638  
Old 11-02-2019, 05:13 PM
MusAzriFX MusAzriFX is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2016
Posts: 927
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 3
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by syazrizal View Post
begitu la nampak nya. takde la terkejar-kejar nak capai lot tu
yeah! harapnya syarat sama je la..
Reply With Quote
  #639  
Old 14-02-2019, 07:03 PM
nasirngah nasirngah is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2016
Posts: 680
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 4
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by zafftbst View Post
banyakk betul peraduan anjuran InstaForex sampai xtau nak masuk mana satu
mana yang boleh join tu daftar je semua,untung2 boleh menang contest
Reply With Quote
  #640  
Old 22-02-2019, 06:59 PM
syazrizal syazrizal is offline
Active Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2016
Posts: 1,049
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 4
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by MusAzriFX View Post
yeah! harapnya syarat sama je la..
harapnya macam tu la.
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump