Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > ENTERTAINMENTS, HOBBIES, INTERESTS > Entertainments, Interests, Lifestyle > Movies, TV Shows, Music

Movies, TV Shows, Music Latest movies live on cinemas. TV dramas, spectres and all talks for movies fans.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #5011  
Old 05-02-2019, 05:07 PM
katanablade katanablade is offline
Active Member

katanablade's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Dec 2010
Posts: 1,005
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 8
Active Level
My Mood:
Default

The Revenant

3/5
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #5012  
Old 08-02-2019, 05:12 PM
HelangPutih HelangPutih is offline
Active Plus

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2015
Posts: 3,667
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 196
Active Level
My Mood:
Default

Bj and the bear.
4/5

Ok la ni bukan movie tp cite byk episode. Tahun 70an.
Bj pemandu lori, ada je org yg dlm kesusahan ms dia bwk lori dia, kebyknnya awek cun. Ditolongnya, dan yg bestnya semua awek2 tu suka kat bj. Hahaha. Power.

Org amerika tahun 70an cara bercakap lain, dengar lagi lembut dan xbanyak hype. Org perempuan pun cantik, macam semulajadi dan perwatakan dia pun buat nmpk mcm menarik, xmcm cite sekarang org perempuan nmpak solek2 lebih.
__________________
https://www.youtube.com/watch?v=ymVeXpoIXsw

Aku ikut arah aliran.
Reply With Quote
  #5013  
Old 08-02-2019, 05:35 PM
belam belam is offline
Super Active

belam's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2013
Posts: 5,515
Thanks (Received): 22
Likes (Received): 140
Active Level
Default

mlm ni bawak anak tgk how to train your dragon.
ada yg da tgk citer ni?
__________________
YNWA
يو ويلل نيۏير ولق الون
Reply With Quote
  #5014  
Old 08-02-2019, 09:42 PM
badh182 badh182 is offline
Active Plus

badh182's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Jun 2012
Location: ɥɐsıʞ nʞɐ ɐp
Posts: 2,553
Thanks (Received): 86
Likes (Received): 14
Active Level
My Mood:
Default

Filem Happy Death Day (2017)..



Kisah tentang seorang perempuan nama Tree, hari dia berulang-ulang sebab kena bunuh pada hari bithday dia, jadi dia kena cari siapa pembunuh dia sampai dapat baru lah hari tak 'loop'
Layan jugak filem ni, ingatkan cliche..memang filem macam ni dah banyak kuar kat hollywood tapi yang ni lain dari yang lain..best

Kawan bagi 8/10 bintang
Reply With Quote
  #5015  
Old 11-02-2019, 03:00 PM
janggut_X janggut_X is offline
CG Hardcore

janggut_X's Avatar
 
Trader Rating: (50)
Join Date: Oct 2008
Location: http://suara-janggut.blogspot.com
Posts: 57,662
Thanks (Received): 28
Likes (Received): 32
Active Level
My Mood:
Default

alita sapa dah tgok camne?
__________________
KURUS DLM 15 HARI CUBA KALAU TAK PERCAYA
7DAY7D | PHEROLINS | GARCINIA PLUS

SMS/WHATSAPP :0162036757
Reply With Quote
  #5016  
Old 11-02-2019, 03:08 PM
belam belam is offline
Super Active

belam's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2013
Posts: 5,515
Thanks (Received): 22
Likes (Received): 140
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by belam View Post
mlm ni bawak anak tgk how to train your dragon.
ada yg da tgk citer ni?
da tgk citer ni.
7/10

dinasihatkan utk tgk yg first nt pening.
__________________
YNWA
يو ويلل نيۏير ولق الون
Reply With Quote
  #5017  
Old 11-02-2019, 03:11 PM
stuck stuck is offline
Active Plus

stuck's Avatar
 
Trader Rating: (12)
Join Date: Apr 2007
Location: Tepen-Kuale-Putrajaya
Posts: 3,240
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 75
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by belam View Post
mlm ni bawak anak tgk how to train your dragon.
ada yg da tgk citer ni?
aku pun tgk aritu anak sorang tu ok la layan yg lg sorang aku pangku terlelap skali dgn aku terlelap,
terjaga udah nak habeh..
__________________
Anda mencari HP ori? AP set pun ada depends model..!!

Berminat boleh call/sms/whatsapp:
012-2758544
Sudi2 la singgah: http://carigold.com/portal/forums/sh...d.php?t=564986
Reply With Quote
  #5018  
Old 12-02-2019, 06:03 PM
HelangPutih HelangPutih is offline
Active Plus

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2015
Posts: 3,667
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 196
Active Level
My Mood:
Default

upgrade.
3.52/5

cite pasal AI.
__________________
https://www.youtube.com/watch?v=ymVeXpoIXsw

Aku ikut arah aliran.
Reply With Quote
  #5019  
Old 12-02-2019, 06:11 PM
afiqnan afiqnan is offline
Regular

afiqnan's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Oct 2007
Posts: 455
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

one two jaga.

3.5/5

boleh la layan
Reply With Quote
  #5020  
Old 13-02-2019, 11:11 PM
SmileAlways SmileAlways is offline
Super Active

SmileAlways's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2014
Posts: 8,803
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 345
Active Level
My Mood:
Default

Back To The Future dulu masa tayang kat tv,sekolah rendah lagi.
tgk suka2 ja,mana nak ambik tau pasal jalan creta.
skrg tgk balik, dah settle no1 dan 2. esok lusa tgk yg last plak
__________________
Jangan tenggelam di dalam air yang jangkat

Last edited by SmileAlways; 13-02-2019 at 11:22 PM..
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump