Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > COMPUTER, INTERNET > Computers > PC Softwares, Applications

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #91  
Old 05-02-2019, 01:23 PM
afifdaud afifdaud is offline
CG Top Poster Club

afifdaud's Avatar
 
Trader Rating: (26)
Join Date: Feb 2010
Location: Bandar Tasik Puteri, Rawang
Posts: 32,517
Thanks (Received): 223
Likes (Received): 14
Active Level
My Mood:
Default

aku ada dapat email dari [email protected] 2-3 hari lepas
sapa2 yg pernah beli dari dia
dia cakap kena re-install esteem 9 & 10
ada beberapa benda yg dia cakap tu aku xpaham
katanya esteem akan tunjuk calculation error

so yg beli Esteem 10 direct dengan dia
dia minta hantar semula hwuid.dat file tu
untuk dia create crack file yg baru for free
tapi kena tunjuk email yg kita pernah beli dari dia

untuk Esteem 9 & 10, dia ada bagi cleaner file
untuk buang marking error dalam calculation tu
__________________
Dapatkan Penapis Air/Udara Cuckoo Di SINI

Perkhidmatan Merekabentuk & Menyediakan Lukisan Civil & Struktur

Reply With Quote
Paid Advertisement
  #92  
Old 05-02-2019, 01:26 PM
afifdaud afifdaud is offline
CG Top Poster Club

afifdaud's Avatar
 
Trader Rating: (26)
Join Date: Feb 2010
Location: Bandar Tasik Puteri, Rawang
Posts: 32,517
Thanks (Received): 223
Likes (Received): 14
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by stillFX View Post
ni thread orang kaye kaye ni..engineer ni kaya la kan kan kan
kalau kaya, dah beli yg original harga RM120k

__________________
Dapatkan Penapis Air/Udara Cuckoo Di SINI

Perkhidmatan Merekabentuk & Menyediakan Lukisan Civil & Struktur

Reply With Quote
  #93  
Old 13-02-2019, 04:21 PM
shark84 shark84 is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2018
Posts: 26
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Untuk Esteem9, Prota, Orion, Tedds, Staadpro, Etabs boleh wasap saya untuk details

www.wasap.my/60133292079
Reply With Quote
  #94  
Old 14-02-2019, 03:19 PM
shark84 shark84 is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2018
Posts: 26
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

saya ada esteem 9

wasap saya www.wasap.my/60133292079/Esteem9
Reply With Quote
  #95  
Old 16-04-2019, 07:38 PM
HappyUser HappyUser is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2019
Posts: 2
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Boleh tanya di mana boleh download Esteem10 software? Tak perlu crack, hanya perlu original software saja, thanks.
Reply With Quote
  #96  
Old 22-04-2019, 12:49 AM
KSB KSB is offline
Regular

KSB's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2008
Location: ipoh ~perak yob
Posts: 431
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 7
Active Level
My Mood:
Default

Wuihhh lama dh sy tinggal esteem..last guna esteem 7 x silap..sbb dh tinggalkan consultan..hehe
Reply With Quote
  #97  
Old 09-05-2019, 08:32 AM
shark84 shark84 is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2018
Posts: 26
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by HappyUser View Post
Boleh tanya di mana boleh download Esteem10 software? Tak perlu crack, hanya perlu original software saja, thanks.
Cuba pergi website Esteem, tapi tak pasti boleh download ke tak

Untuk pelbagai software analysis & design boleh wasap saya
Esteem, Prota, Orion, Tedds, Staad etc

www.wasap.my/60133292079/designsoftware
Reply With Quote
  #98  
Old 18-05-2019, 05:53 PM
HappyUser HappyUser is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2019
Posts: 2
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by shark84 View Post
Cuba pergi website Esteem, tapi tak pasti boleh download ke tak

Untuk pelbagai software analysis & design boleh wasap saya
Esteem, Prota, Orion, Tedds, Staad etc

www.wasap.my/60133292079/designsoftware
Website Esteem hanya dapat download Esteem 8 dan Esteem 9 sahaja, tak ada link untuk download Esteem 10.
Reply With Quote
  #99  
Old 24-05-2019, 10:10 AM
shark84 shark84 is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2018
Posts: 26
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by HappyUser View Post
Website Esteem hanya dapat download Esteem 8 dan Esteem 9 sahaja, tak ada link untuk download Esteem 10.
oo, tak dapek den nolong. Kena cari company yang ada.
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump