Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CG MARKETPLACE > Ask To Buy Items, Services

Ask To Buy Items, Services Post here if you needed/would like to get/purchase any products, stuffs & items, or even any services

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 25-01-2019, 06:12 PM
rcapital rcapital is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2019
Posts: 2
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default Sapa ada Buat App?

Saya nak tanya ada tak sesaper yang ada buat service apps yang kita boleh download kat appstore atau google playstore tu. Mcm apps Shoope Lazaada Cimbbank dll. Kalau ada bleh respon yer
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 25-01-2019, 06:38 PM
jaws_am jaws_am is offline
Super Active

jaws_am's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2008
Location: wherever you are
Posts: 8,625
Thanks (Received): 46
Likes (Received): 1096
Active Level
Default

boleh brief app nih berkonsepkan apa ?

etc slideshow, mcm statik website, 2 way communication..

budget average brpa rm ?

klo nak canggih mahal lagi..

finally nih untuk android atau ios ?
__________________
So long, and thanks for all the fish
Reply With Quote
  #3  
Old 03-02-2019, 09:11 PM
zalnet zalnet is offline
Super Active

zalnet's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: Feb 2006
Posts: 5,136
Thanks (Received): 282
Likes (Received): 1
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by rcapital View Post
Saya nak tanya ada tak sesaper yang ada buat service apps yang kita boleh download kat appstore atau google playstore tu. Mcm apps Shoope Lazaada Cimbbank dll. Kalau ada bleh respon yer

Tak faham soalan hehe, nak buat app sendiri ke atau apa?
Bleh pm
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump