Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Santai, Others

Santai, Others Santai, perngkongsian info, minta pertolongan ahli lain dan semua perbincangan yang tidak bersangkutan dengan forum lain. NO OFFTOPIC.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #21  
Old 21-05-2019, 05:49 AM
kiddd2 kiddd2 is offline
CG Top Poster Club

kiddd2's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Jun 2011
Posts: 21,274
Thanks (Received): 37
Likes (Received): 2179
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by ResellerMaxis View Post
sekolah tahfiz, agama semua tu akan menyebabkan kaum non bumi xjoin dan sekolah tu jadi macam sjk..single race centric..
sekolah agama utk sekolah petang, sekolah pagi tetap pergi ke sekolah kebangsaan..

sekolah tahfiz dan maahad utk sekolah menengah..

jadi bebudak melayu yang masuk tetap ke sekolah kebangsaan..

xmacam sjk yang sekolah rendah kenal kaum dia je, masuk menengah xkawan ngan kaum lain..

aku cadangkan sjk buat macam sekolah agama, pagi gi sk, petang sjk..

aku tanya dah pasal ni semalam, mod delete, xpaham aku utk apa delete bagi persoalan ni..
__________________
NAK TAHU HARGA HANDPHONE TERKINI??? MASUK SINI

: KEDAI HANDPHONE ONLINE :
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #22  
Old 21-05-2019, 09:14 AM
wataktau wataktau is offline
Permanently Banned

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2017
Posts: 1,510
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 416
Active Level
Default

Baru beberapa jam dah cecah 35k !!!!
Reply With Quote
  #23  
Old 21-05-2019, 09:36 AM
Epal10 Epal10 is online now
Active Member

Epal10's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2013
Posts: 1,089
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 16
Active Level
Default

bukan sjk ramai melayu k situ? banding dgn sk kurg bukan melayu
Reply With Quote
  #24  
Old 21-05-2019, 09:47 AM
BenVentures BenVentures is online now
Super Active

BenVentures's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2018
Posts: 8,519
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 529
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by wataktau View Post
Baru beberapa jam dah cecah 35k !!!!
Only 35 k??
Reply With Quote
  #25  
Old 21-05-2019, 09:50 AM
stonz stonz is offline
Active Plus

stonz's Avatar
 
Trader Rating: (19)
Join Date: Sep 2008
Posts: 4,101
Thanks (Received): 83
Likes (Received): 16
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by wataktau View Post
Baru beberapa jam dah cecah 35k !!!!
Alhamdulillah... akan ada lagi tu.sabar
__________________
Reply With Quote
  #26  
Old 21-05-2019, 09:55 AM
BenVentures BenVentures is online now
Super Active

BenVentures's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2018
Posts: 8,519
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 529
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by stonz View Post
Alhamdulillah... akan ada lagi tu.sabar
Malaysian population is 30 million bro.
Reply With Quote
  #27  
Old 21-05-2019, 10:02 AM
SuriaCinta.com SuriaCinta.com is offline
Junior

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2013
Posts: 54
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 2
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by ResellerMaxis View Post
sekolah tahfiz, agama semua tu akan menyebabkan kaum non bumi xjoin dan sekolah tu jadi macam sjk..single race centric..
ada je india cina..tapi diorang islam la..takda one race centric pun..
Reply With Quote
Likes anuarkarim liked this post
  #28  
Old 21-05-2019, 10:42 AM
ResellerMaxis ResellerMaxis is offline
Active Plus

ResellerMaxis's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2013
Posts: 4,042
Thanks (Received): 4
Likes (Received): 325
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by SuriaCinta.com View Post
ada je india cina..tapi diorang islam la..takda one race centric pun..
Kalqu kira mcm tu..sjk pun ada melayu juga kan..bukan race centric bakpo nak hapuskan??
Reply With Quote
  #29  
Old 21-05-2019, 10:43 AM
ResellerMaxis ResellerMaxis is offline
Active Plus

ResellerMaxis's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2013
Posts: 4,042
Thanks (Received): 4
Likes (Received): 325
Active Level
My Mood:
Default

Pada aku dari hapuskan sjk baik perkenalkan sekolah aliran english pula..let parent decide mana nak hantar anak mereka kan..

Masing masing ada kelebihan sendiri..
Reply With Quote
  #30  
Old 21-05-2019, 10:50 AM
ed_zero ed_zero is offline
Super Active

ed_zero's Avatar
 
Trader Rating: (10)
Join Date: Sep 2009
Posts: 5,176
Thanks (Received): 83
Likes (Received): 75
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by ResellerMaxis View Post
Pada aku dari hapuskan sjk baik perkenalkan sekolah aliran english pula..let parent decide mana nak hantar anak mereka kan..

Masing masing ada kelebihan sendiri..
ko dulu sekolah mana? ada split identity ke?
__________________
ILMU YANG SAYA ADA INI IBARAT SETITIK AIR SEBESAR LAUTAN
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump