Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CONSUMERS, FRAUD, ILLEGAL ACTIVITES > Hacked, Pishing & Fraudulent Websites, Emails

Hacked, Pishing & Fraudulent Websites, Emails Share any useful info with us if you find some pishing or fraudulent websites out there.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #21  
Old 15-08-2014, 09:25 PM
soyabean84 soyabean84 is offline
Active Plus

soyabean84's Avatar
 
Trader Rating: (12)
Join Date: Mar 2009
Posts: 3,175
Thanks (Received): 14
Likes (Received): 54
Active Level
My Mood:
Default

Sy pernah kene jgk. Smpi 80hinggit dia telan. Terus call operator. Di kata sy subscribe ON ape ntah, terus sy bagi tau sy mg xpernah langan apa2 servis merapu. Sy mintak dia blok terus. Alhamdulillah lps tu check bill dah xde. Telco biru...
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #22  
Old 15-08-2014, 09:31 PM
toyota_estima toyota_estima is offline
Regular

toyota_estima's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2014
Posts: 683
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Yahudi ****** ni mcm2 cara dorg tarik duit!!
Reply With Quote
  #23  
Old 15-08-2014, 09:36 PM
exofx exofx is offline
Legendary Member

exofx's Avatar
 
Trader Rating: (24)
Join Date: Aug 2011
Location: Sky Network
Posts: 18,754
Thanks (Received): 536
Likes (Received): 8
Active Level
My Mood:
Default

i'm yisrael chai celcom kata.
menego cara merompak
Reply With Quote
  #24  
Old 17-08-2014, 10:12 PM
yongyap yongyap is offline
Active Plus

yongyap's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Nov 2009
Posts: 3,124
Thanks (Received): 145
Likes (Received): 14
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by soyabean84 View Post
Sy pernah kene jgk. Smpi 80hinggit dia telan. Terus call operator. Di kata sy subscribe ON ape ntah, terus sy bagi tau sy mg xpernah langan apa2 servis merapu. Sy mintak dia blok terus. Alhamdulillah lps tu check bill dah xde. Telco biru...
gulp.... dah kire meragut tuh... 80 bnyak betul

Quote:
Originally Posted by puyol View Post
geng2 dia la jugak...

Quote:
Originally Posted by zam126 View Post
sapa pernah terkena service notify me kat link ni : https://www.celcom.com.my/personal/services/notifyme .

Masalahnya aku tak pernah tekan subscribe pun, tetiba je dia potong RM 1 untuk subscribe fee. Aku try nak nak send STOP subscribe, tapi dia keluar your account will be charge to send this message, macam perangkap je bunyinya.Celaka punya sialkom ni.Ada sapa2 tahu tak nak stopkan benda ni, mau jugak aku mengamuk kat operator sialkom ni kang..
tu la msalahnya.... boleh ke kes nie bt report
agak2 skmm nak ambik peduli ke?
klau takat 3,4 ringgit x kan nak ke court plak..
tp klu dia dah sebat pelanggan dia dah tentu juta2 jugak tuh...
tak heran la klu ade yg balas dendam bagai curi line tenet..
Reply With Quote
  #25  
Old 17-08-2014, 10:14 PM
mocet mocet is online now
Active Member

 
Trader Rating: (1)
Join Date: Aug 2014
Posts: 1,710
Thanks (Received): 6
Likes (Received): 52
Active Level
My Mood:
Default

ni ok lagi, aku kena lagi best, surat sampai rumah kata ada hutang tertunggak celcom postpaid, nama, ic, semua betul kecuali alamat je dia twist sikit, aku mana pernah daftar celcom postpaid, selama ni aku pakai topup je, aku call celcom customer servis berangin terus, tengok2 takde dalam rekod pun, maknanya kalau aku bayar, memang kena scam lah aku..
Reply With Quote
  #26  
Old 17-08-2014, 10:16 PM
puyol puyol is offline
Legendary Member

puyol's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Jun 2011
Posts: 17,896
Thanks (Received): 725
Likes (Received): 577
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by yongyap View Post


geng2 dia la jugak...
Axiata bukan setakat Malaysia je.. Bangladesh, Sri Lanka, Indonesia, Kemoboja, Singapore semua under Axiata.
Reply With Quote
  #27  
Old 17-08-2014, 10:18 PM
eeiihh eeiihh is offline
Active Member

eeiihh's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2010
Posts: 2,453
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 8
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

aku pn penah kena...
Reply With Quote
  #28  
Old 18-08-2014, 12:35 AM
epbx epbx is offline
Super Active

epbx's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2008
Posts: 7,015
Thanks (Received): 4
Likes (Received): 1
Active Level
Default

Say no tocelcom
__________________
berbelanja di GIANT & KAMDAR leh dpt rebet...
daftar jer dulu...klik...
www.svr2u.net/epbx
Reply With Quote
  #29  
Old 18-08-2014, 12:38 AM
sepek sepek is offline
Active Plus

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2009
Posts: 4,774
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 7
Active Level
Default

aku pengguna prepaid celcom dan digi, celcom buat masa ini tiada masalah kehilangan baki kredit, sebaliknya dengan digi, cukup 30 hari, hilang juga RM30, walau pun tidak ada panggilan, sms, rangkaian data dibuat. mungkin juga ada kaitan dengan taktik ini.
Reply With Quote
  #30  
Old 18-08-2014, 12:45 AM
pazil pazil is offline
Active Plus

pazil's Avatar
 
Trader Rating: (34)
Join Date: Mar 2006
Location: Perak
Posts: 4,988
Thanks (Received): 6
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

pernah kena bos..
pernah post kat thread dalam CG gak
tapi RM1..

kes thecube gak..'sms on goal' apa jadah entah..
itu lagi best message dari Celcom..
bila dah kena potong baru perasan ayat-ayat di sms tu :

..jika tidak berminat sila taip UNSUBSCRIBE. Sekirangnya tiada jawapan dalam beberapa hari anda dianggap berminat..
** lebih kurang mcm tulah mesejnya..

pergh..auto tu..lagi sadis..
buta je kena telan RM1
bila call 1111 diaorang just suh taip sms untuk reset langganan je..dan OFF kan call..
bila call lagi dan lagi sebab nak buat report dan tuntut refund dah tak berangkat..
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump