Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CONSUMERS, FRAUD, ILLEGAL ACTIVITES > Consumers > Consumer Complaints

Consumer Complaints This section is for serious poster (as a consumer) who like to share their unsatisfying of using products or services by reporting all misconducts, errors, flaws & failures. Attaching some images or videos are recommended.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #11  
Old 25-04-2019, 09:05 PM
akundaktau akundaktau is offline
Legendary Member

akundaktau's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Mar 2013
Posts: 10,670
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 174
Blog Entries: 1
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by amkgsubang1 View Post
dah STOP ALL. dah ok. cuma nak mintak balik duit... kes seblum ni pon lum selesai lagi
Owh....ok tuan..sorry...
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #12  
Old 25-04-2019, 09:07 PM
amkgsubang1 amkgsubang1 is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2019
Posts: 16
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

kita tengok besok ada lagi tak mesej ambik duit ni....
Reply With Quote
  #13  
Old 25-04-2019, 09:15 PM
dloanman dloanman is online now
Legendary Member

dloanman's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2012
Posts: 14,332
Thanks (Received): 29
Likes (Received): 808
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Bini den pun pakai Digi. Tiap2 minggu dapek SMS potong rm4 sbb langgan movie Tamil. Poraceit tambi, menipu punya Digi. Dah stop all pun Dio potong blk

Sun over beach! Matahari atas Pantai!
Reply With Quote
  #14  
Old 25-04-2019, 09:19 PM
amkgsubang1 amkgsubang1 is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2019
Posts: 16
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by dloanman View Post
Bini den pun pakai Digi. Tiap2 minggu dapek SMS potong rm4 sbb langgan movie Tamil. Poraceit tambi, menipu punya Digi. Dah stop all pun Dio potong blk

Sun over beach! Matahari atas Pantai!
ini yg aku tak faham ni... benda2 semua nie...
Reply With Quote
  #15  
Old 25-04-2019, 09:24 PM
amkgsubang1 amkgsubang1 is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2019
Posts: 16
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

aku dulu top up rm 30. nak call tak lepas. check balance tinggal rm 1. tanya digi center sbb sms mcm ni lah. sakit hati betol. buat aduan dekat mcmc dapat balik duit. nasib baik. kali ni buat aduan tak ada pulak. gerammmm btol lah
Reply With Quote
  #16  
Old 03-05-2019, 09:53 PM
lithium08 lithium08 is online now
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2008
Posts: 659
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 67
Active Level
Default

Aku pnh terjadi dulu tp dgn maxis topup ja kena potong mcm bnda alah tu..dh hntr msg stop byk kali pun still sama..p customer service pun still sama. Last2 skali terus aku terminate no maxis sakit hati sgt.
Reply With Quote
  #17  
Old 06-05-2019, 05:12 PM
Khai1502 Khai1502 is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2015
Posts: 131
Thanks (Received): 15
Likes (Received): 6
Active Level
My Mood:
Default

Salam. Masalah kecik aje tu abe.

Saya pun pernah kene, ade kawan Kelate n ajar yg kita hanya perlu klik button belah kanan bila terima sms tu kalau handphone Samsung touch screen la, pendek kata button back, tu tuk " x terima atau x accept message tu".

Tapi, kalau dah terima sms cam saya ni, dulu saya x pandai klik tengah2 button (button OK or accept, sengal ), ni plak ilham dari Allah swt, jadi abe pergi kat Setting>Connection>> pastu abe offkan GPRS ke GPS tu. X leh pakai internet simkad yg kita offkan GPRS tu, tapi kredit selamat. Saya pakai internet pakai simkad handset tapi letak kat modem broadband, x kene curi kredit, alhamdulillah :P

Harap membantu, wassalam.
__________________
Assolatu tanhau 'anil fahsya' 'iwal mungkar
Beli CD Game PC
Original Habbatus Sauda' RM 30 sepaket
019-8220408 (Khairul)
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump