Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > HIGH RISK SECTION - READ FORUM DISCLAIMER CAREFULLY BEFORE JOIN ! > JV / Partnership / Investor > Problematic JV/Partnership

Problematic JV/Partnership All threads originally created under subforum "JV / Partnership / Investor now moving here as problematic or unsuccessful by investors or probably scam.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #11  
Old 02-12-2014, 09:15 PM
rasperdana rasperdana is offline
Regular

 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jun 2010
Posts: 277
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 1
Active Level
Default

habis kalau bukan skim ...apa nama benda yg ko promote ni ?
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #12  
Old 02-12-2014, 09:26 PM
alyco37 alyco37 is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2014
Posts: 31
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Bump malam bute
Reply With Quote
  #13  
Old 02-12-2014, 09:29 PM
alyco37 alyco37 is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2014
Posts: 31
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Saya cuma bagi idea, atleast dapat membantu saya dan kamu semua yg berminat kat malaysia ni, tak perlu nak cari produk luar negara yang akhirnya meleburkan diri anda tu,
Reply With Quote
  #14  
Old 02-12-2014, 10:16 PM
alyco37 alyco37 is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2014
Posts: 31
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default tt

Quote:
Originally Posted by rasperdana View Post
habis kalau bukan skim ...apa nama benda yg ko promote ni ?
Tuan perdana, skim tu awak labur abis tu awak mulut nganga nak harap pendapatan setiap bulan tanpa buat kerja sehingga awak lebur cair, yg ni tak, yang ni awak kena berhempas pulas promotekan thread awak kat mana mana parking yang awak boleh parking selagi mampu, kalau kerja keras gerenti hasil ada, kalau tak kerja asyik tunggu setiap bulan tunggu bulan jatuh ke riba, eh pembetulan jatuh ke lubang tandas, alamat sekali ngan bulan ngan taik sekali habis lebur dek oleh flushing si mangkuk tandas tu, awak faham kan no eazy money in this world, at least cara macam ni tak lahmeleburkan duit sebanyak rm100k awak tu sebab awak ada peluang untuk berkerja keras mendapatkan hasil, dan atleast org yg labur pun ada peluang sama untuk mencari harta, bukannya deal ngan bos bos biawak yang lahap melapah apa saja, janji bagi mereka duit saja dan lepas tu yang anak anak bilis yang join last minute sebelum kantoi yang jadi mangsa, fikir fikirkan renung renungkan
Reply With Quote
  #15  
Old 02-12-2014, 10:54 PM
abunz abunz is offline
Active Plus

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2010
Posts: 3,350
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 6
Active Level
Default



dah banyak skim macam nih di recyle balik .. dari manual letak dalam peti surat dan bermacam stail online dah buat ..

nih semua idea lapuk ....

boleh manipulate sesuka hati ...


Reply With Quote
  #16  
Old 02-12-2014, 11:02 PM
!rF4N !rF4N is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2012
Posts: 643
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 7
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by abunz View Post


dah banyak skim macam nih di recyle balik .. dari manual letak dalam peti surat dan bermacam stail online dah buat ..

nih semua idea lapuk ....

boleh manipulate sesuka hati ...


yer.. mondus operandi sama macam yg guna wang pos satu ketika dulu.
Reply With Quote
  #17  
Old 02-12-2014, 11:16 PM
ezeynet ezeynet is offline
Super Active

ezeynet's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: Mar 2009
Posts: 8,839
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by alyco37 View Post
Tuan perdana, skim tu awak labur abis tu awak mulut nganga nak harap pendapatan setiap bulan tanpa buat kerja sehingga awak lebur cair, yg ni tak, yang ni awak kena berhempas pulas promotekan thread awak kat mana mana parking yang awak boleh parking selagi mampu, kalau kerja keras gerenti hasil ada, kalau tak kerja asyik tunggu setiap bulan tunggu bulan jatuh ke riba, eh pembetulan jatuh ke lubang tandas, alamat sekali ngan bulan ngan taik sekali habis lebur dek oleh flushing si mangkuk tandas tu, awak faham kan no eazy money in this world, at least cara macam ni tak lahmeleburkan duit sebanyak rm100k awak tu sebab awak ada peluang untuk berkerja keras mendapatkan hasil, dan atleast org yg labur pun ada peluang sama untuk mencari harta, bukannya deal ngan bos bos biawak yang lahap melapah apa saja, janji bagi mereka duit saja dan lepas tu yang anak anak bilis yang join last minute sebelum kantoi yang jadi mangsa, fikir fikirkan renung renungkan
baru jejak dunia perniagaan ke bro
__________________
Reply With Quote
  #18  
Old 02-12-2014, 11:20 PM
rey1988 rey1988 is offline
Super Active

rey1988's Avatar
 
Trader Rating: (71)
Join Date: Mar 2011
Posts: 6,258
Thanks (Received): 13
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Baik TT cakap nak mintak sedekah je..

Kalau cakap mintak sedekah mungkin ramai gak yg nak tolong
Reply With Quote
  #19  
Old 02-12-2014, 11:34 PM
alyco37 alyco37 is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2014
Posts: 31
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Wahai para haters, saya tak paksa untuk korang join, cuma ni mungkin jalan terbaik bagi sesiapa yang pernah di tipu oleh jaws jaws scammer sebelum ni, peluang bagi mereka untuk cover balik kerugian yg dialami dek termakan kata kata manis si scammers ni.tu je, tiada janji bulan bintang spt scammer buat sebelum ni, cuma kalau tak berusaha memang tak menghasilkan pendapatan ler, lain lah kalau saya bgtau join benda ni lepas tu duduk terkangkang tunggu hasil je, kalau macam tu memanglah scammers namanya.ni tak.
Reply With Quote
  #20  
Old 02-12-2014, 11:43 PM
alyco37 alyco37 is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2014
Posts: 31
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Lebih kurang konsep minta sedekah kot, tapi yg ni minta sedekah untuk keuntungan sapa yg join, bukan nya kita curi pun, sebab dah kemang konsep benda ni, minta bantuan untuk mereka mereka yang pernah teraniaya atau peluang bagi mereka yg ingin mencuba benda baru.
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump