Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > HIGH RISK SECTION - READ FORUM DISCLAIMER CAREFULLY BEFORE JOIN ! > JV / Partnership / Investor > Problematic JV/Partnership

Problematic JV/Partnership All threads originally created under subforum "JV / Partnership / Investor now moving here as problematic or unsuccessful by investors or probably scam.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 01-12-2014, 10:36 PM
alyco37 alyco37 is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2014
Posts: 31
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default joint venture hanya serendah rm10

Saya ada peluang bisnes baru yang bakal menguntungkan bagi semua pihak yang terlibat.

Setiap sorang hanya labur rm10 ke akaun nama yang terdapat pada list no 2 di bawah ini:

1.No akaun (kosong)
2.No akaun 7608160893 cimb akaun

Selepas itu, apa yang perlu anda lakukan adalah anda letakkan no akaun online anda di list no 2 diatas dan letak no akaun saya yang tertera dibahagian list no dua itu di list no satu iaitu tempat yang masih saya kosongkan seperti list diatas.

Selepas anda meletakkan no akaun anda dilist no 2 dan memindahkan no akaun saya ke list no 1, langkah seterusnya adalah anda copy and paste iklan ini ini dan letakkan diblog blog anda, di facebook, di media social yang lain atau anda boleh juga mengiklankan nya di newspaper atau juga boleh mencari pelanggan secara ofline.

Nah dengan langkah sebegini rupa, anda tidak perlu lagi bersusah payah kehulu kehilir mencara client, ini kerana sistem akan membantu anda menjalankan ker, apa yang perlu anda lakukan, hanyalah mempromosikan iklan anda ini , mengikut cara anda sendiri atau anda juga boleh membuat flyers flyers dan upah orang untuk meletakkan ikalan anda di tempat tempat awam seperti premis kerajaan atau swasta atau dikolej kolej, pelajar juga amat dialuLukan untuk mengikuti program ini kerana, program ini secara tidak langsung akan mengurangkan beban anda dalam membiayai yuran persekolahan anda, insyaallah..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 01-12-2014, 11:23 PM
alyco37 alyco37 is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2014
Posts: 31
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Up malam, tindakan hari ini akan memberikah sinar cahaya dimasa depan, untuk org org yg bermasalah kewangan atau sesiapa sahaja yang berminat, bayangkan kalau seratus org join, anda sdah dapat rm1000, tak perlu loan, tapi boleh langsai hutang.
Reply With Quote
  #3  
Old 02-12-2014, 12:41 AM
alyco37 alyco37 is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2014
Posts: 31
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Saya ada peluang bisnes baru yang bakal menguntungkan bagi semua pihak yang terlibat.

Setiap sorang hanya labur rm10 ke akaun nama yang terdapat pada list no 2 di bawah ini:

1.No akaun (kosong)
2.No akaun 7608160893 cimb akaun

Selepas itu, apa yang perlu anda lakukan adalah anda letakkan no akaun online anda di list no 2 diatas dan letak no akaun saya yang tertera dibahagian list no dua itu di list no satu iaitu tempat yang masih saya kosongkan seperti list diatas.

Selepas anda meletakkan no akaun anda dilist no 2 dan memindahkan no akaun saya ke list no 1, langkah seterusnya adalah anda copy and paste iklan ini ini dan letakkan diblog blog anda, di facebook, di media social yang lain atau anda boleh juga mengiklankan nya di newspaper atau juga boleh mencari pelanggan secara ofline.

Nah dengan langkah sebegini rupa, anda tidak perlu lagi bersusah payah kehulu kehilir mencara client, ini kerana sistem akan membantu anda menjalankan ker, apa yang perlu anda lakukan, hanyalah mempromosikan iklan anda ini , mengikut cara anda sendiri atau anda juga boleh membuat flyers flyers dan upah orang untuk meletakkan ikalan anda di tempat tempat awam seperti premis kerajaan atau swasta atau dikolej kolej, pelajar juga amat dialuLukan untuk mengikuti program ini kerana, program ini secara tidak langsung akan mengurangkan beban anda dalam membiayai yuran persekolahan anda, insyaallah..

Bertindak segera.
Reply With Quote
  #4  
Old 02-12-2014, 06:29 AM
alyco37 alyco37 is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2014
Posts: 31
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Bump pagi ni
Reply With Quote
  #5  
Old 02-12-2014, 02:04 PM
abunz abunz is offline
Active Plus

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2010
Posts: 3,350
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 6
Active Level
Default



tolong bump

tolong masukkan dalam acct saya sahaja iyer ..... no 1 sampai 5 semua no saya ....


Reply With Quote
  #6  
Old 02-12-2014, 02:11 PM
great.takaful great.takaful is offline
Active Member

great.takaful's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2013
Posts: 1,463
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 17
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by abunz View Post


tolong bump

Tolong masukkan dalam acct saya sahaja iyer ..... No 1 sampai 5 semua no saya ....


:d:d:d:d:d
__________________
Real Men Go to Real Barber
Reply With Quote
  #7  
Old 02-12-2014, 02:16 PM
mohdzairilanuar mohdzairilanuar is offline
Permanently Banned

 
Trader Rating: (27)
Join Date: Apr 2008
Posts: 6,066
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Mcm nie pun ada
__________________
[SIZE="3"][COLOR="Blue"][URL="http://arbaglobal.com/zairil_tnb"][CENTER][B]SAPA NAK DUIT???????WHATAPPS 0125422992[/B][/CENTER][/URL][/COLOR][/SIZE]
Reply With Quote
  #8  
Old 02-12-2014, 08:50 PM
Mystycque Mystycque is offline
Regular

Mystycque's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2012
Posts: 841
Thanks (Received): 21
Likes (Received): 15
Active Level
Default

saya ada 100k.mcm mana saya nak leburkan dlm skim tuan?
Reply With Quote
  #9  
Old 02-12-2014, 09:09 PM
alyco37 alyco37 is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2014
Posts: 31
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Ini bukan skim tuan, yg ni kalau tak kerja promote iklan gerenti tak de pulangan, kalau skim tu yg labur rm100k tiap bulan harap pulangan tanpa melakukan apa apa, yg ni anda buat baru ada hasil, cuma tak perlu penat penat cari org sana sini, suruh labur rm100k, konon hasil bulan meletup letup tapi last minute owner rm100k tulah yg melolong kat thread sebab duit dah lebur, fikir fikirkan renung renungkan, labur rm10 je bukan nye 1000 or 10000, sekali seumur hidup, lepas tu buat kerja promote thread, just paste and copy iklan kat atas tu, lepas tu bila orang join hasil gerenti dengan anda, tak perlu jaja emas palsu ngan graf nget ngot emas tu semua, senang je.
Reply With Quote
  #10  
Old 02-12-2014, 09:10 PM
alyco37 alyco37 is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2014
Posts: 31
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default tt

Ini bukan skim tuan, yg ni kalau tak kerja promote iklan gerenti tak de pulangan, kalau skim tu yg labur rm100k tiap bulan harap pulangan tanpa melakukan apa apa, yg ni anda buat baru ada hasil, cuma tak perlu penat penat cari org sana sini, suruh labur rm100k, konon hasil bulan meletup letup tapi last minute owner rm100k tulah yg melolong kat thread sebab duit dah lebur, fikir fikirkan renung renungkan, labur rm10 je bukan nye 1000 or 10000, sekali seumur hidup, lepas tu buat kerja promote thread, just paste and copy iklan kat atas tu, lepas tu bila orang join hasil gerenti dengan anda, tak perlu jaja emas palsu ngan graf nget ngot emas tu semua, senang je.
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump