Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > HIGH RISK SECTION - READ FORUM DISCLAIMER CAREFULLY BEFORE JOIN ! > JV / Partnership / Investor > Problematic JV/Partnership

Problematic JV/Partnership All threads originally created under subforum "JV / Partnership / Investor now moving here as problematic or unsuccessful by investors or probably scam.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 13-03-2014, 04:45 AM
pedagangbaju pedagangbaju is offline
Permanently Banned

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2014
Posts: 138
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default Funder / Investor di perlukan untuk projek borong baju Melayu pada Ramadhan 2014

As salam kepada semua ahli-ahli CG ...di sini saya ingin menawarkan satu peluang lumayan kepada ahli-ahli CG yang mencari peluang untuk menbuat pendapatan tambahan di bulan puasa yang akan datang lagi 3 bulan lagi dari sekarang .Untuk pengetahuan ahli-ahli CG saya merupakan peniaga tegar ketika bulan Ramdhan dan di sini saya ingin berkongsi peluang dengan semua ahli-ahli CG

Sudah hampir 3 tahun saya telah buat perniagaan dalam bulan Ramadhan dan setiap kali perniagaan saya mesti untung 3 kali ganda dan setiap raya mesti sakan huhu...Perniagaan saya yang pertama adalah menjual air tebu 3 tahun lepas dan ternyata memang untung menjual air tebu kerana permintaan yang tinggi dan modal nya rendah dan untung nya tinggi .Tahun kedua saya berkenalan dengan seorang teman saya yang sering ke China dan Vietnam .Dan teman saya mengajak saya untuk ke sana untuk membeli barang seperti baju ,seluar dan kasut untuk dijual pada bulan puasa .Dan saya mengambil keputusan untuk menjual Baju Melayu .Kenapa saya memilih Baju Melayu ianya kerana setiap orang lelaki mesti mencari baju Melayu pada bulan puasa .Dan di anggarkan hampir berjuta-juta orang lelaki Melayu yang akan mencari baju Melayu pada waktu tersebut dan saya telah cuba menempah baju Melayu pada tahun itu sebanyak 2500 helai di China dengan kos sebanyak Rm25 termasuk kos pengangkutan .Jadi alhamdulillah kerana saya dapat menjual hampir kesemua baju Melayu dengan harga RM 70-Rm100 Sehelai .Dan saya meletakkan baju Melayu itu di kedai-kedai teman saya seperti di up town dan Jalan TAR

Jadi begitulah seterus nya di tahun seterusnya saya telah menempah sebanyak 5000 helai dan ramai yang berborong dengan saya .Belum sempat puasa separuh dah di borong .

Jadi pada tahun ini saya ingin mengambil sebanyak 30000 helai pasang Baju Melayu dan kos nya teramat murah untuk sepasang iaitu Rm8 sepasang dan saya yakin saya akan dapat menjual keseluruhan baju Melayu itu .Saya yakin dapat menjual nya kerana saya telah mempunyai permintaan yang tinggi dan sudah ramai yang bertanya .Dan konsep saya adalah borong dan jual retail terus .Jika borong saya akan menjual dalam harga Rm20 -Rm50 mengikut jumlah yang mereka tempah .Jika banyak lagi murah .Jika sikit mahal sikit .Jika retail harga baju Melayu yang saya jual antara Rm100-Rm150 (Tengok kepada tempat dan keadaan sekeliling kerana saya tidak menjual nya setempat ..pasang kaki banyak

Jadi di sini saya mengajak ahli-ahli CG yang berminat untuk berkongsi keuntungan dengan saya untuk duit raya anda tahun ini .

Kos yang diperlukan : RM300,000.00
Kos sepasang RM8 x 30000 pasang : Rm 240,000.00
Kos Marketing : Rm60,000.00 ( Termasuk iklan di Fb dan Paper dan lain-lain )

Tarikh untuk start fund/invest bermula pada 13/03/2014 - 31/04/2014 ) Kerana awal bulan 4 saya akan ke China untuk tempah Baju Melayu tersebut .

Dibuka sebanyak 75 lot dan setiap lot bernilai Rm4000.00

Dan setiap 1 lot keuntungan yang akan saya berikan adalah Rm6000.00 dan termasuk dengan modal anda sebanyak Rm4000.00

Jadi total satu lot anda fund RM4000.00 anda akan dapat RM10000.00

Pulangan anda akan anda perolehi sebelum Hari Raya tahun ini dan paling awal adalah dalam bulan puasa tahun ini .

Agreement akan di sediakan kepada semua funder dan investor dan akan di mati kan setem oleh pihak saya dan akan di hadiahkan oleh saya 3 pasang Baju Melayu oleh saya bagi yang invest /fund dan saya akan sentiasa update aktiviti saya di dalam thread ini dari semasa ke semasa

Bagi yang berminat untuk bersama mencari pendapatan di hari raya boleh PM saya dengan kadar yang segera ..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 14-03-2014, 01:16 AM
pedagangbaju pedagangbaju is offline
Permanently Banned

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2014
Posts: 138
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default Tarikh untuk fund/invest 13/03/2014-31/03/2014

Jadi di sini saya mengajak ahli-ahli CG yang berminat untuk berkongsi keuntungan dengan saya untuk duit raya anda tahun ini .

Kos yang diperlukan : RM300,000.00
Kos sepasang RM8 x 30000 pasang : Rm 240,000.00
Kos Marketing : Rm60,000.00 ( Termasuk iklan di Fb dan Paper dan lain-lain )

Tarikh untuk start fund/invest bermula pada 13/03/2014 - 31/03/2014 ) Kerana awal bulan 4 saya akan ke China untuk tempah Baju Melayu tersebut .

Dibuka sebanyak 75 lot dan setiap lot bernilai Rm4000.00

Dan setiap 1 lot keuntungan yang akan saya berikan adalah Rm6000.00 dan termasuk dengan modal anda sebanyak Rm4000.00

Jadi total satu lot anda fund RM4000.00 anda akan dapat RM10000.00

Pulangan anda akan anda perolehi sebelum Hari Raya tahun ini dan paling awal adalah dalam bulan puasa tahun ini .

Agreement akan di sediakan kepada semua funder dan investor dan akan di mati kan setem oleh pihak saya dan akan di hadiahkan oleh saya 3 pasang Baju Melayu oleh saya bagi yang invest /fund dan saya akan sentiasa update aktiviti saya di dalam thread ini dari semasa ke semasa

Bagi yang berminat untuk bersama mencari pendapatan di hari raya boleh PM no telefon anda bagi yang benar-benar mahu invest/fund saya dengan kadar yang segera ..
Reply With Quote
  #3  
Old 14-03-2014, 01:34 AM
alongN9 alongN9 is offline
Regular

 
Trader Rating: (1)
Join Date: Sep 2009
Posts: 354
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

park dulu...
__________________
apakah perancangan anda untuk rawatan perubatan sekiranya dilanda musibah?
dengan prubsn takaful, kami boleh membantu anda.
dapatkan penerangan percuma dari saya.
Muhammad Zaini Jasni - 019 679 8289
Reply With Quote
  #4  
Old 14-03-2014, 05:06 PM
pedagangbaju pedagangbaju is offline
Permanently Banned

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2014
Posts: 138
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Yang berminat sila PM no telefon anda
Reply With Quote
  #5  
Old 14-03-2014, 05:17 PM
cikpyan cikpyan is offline
Active Member

 
Trader Rating: (6)
Join Date: Sep 2007
Location: Johor - KL - Selangor
Posts: 2,254
Thanks (Received): 30
Likes (Received): 1
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Rase2 TT mcm dah penah bukak thread yang lebih kurang same jer camnih ... why? why? why?
Reply With Quote
  #6  
Old 14-03-2014, 05:36 PM
pedagangbaju pedagangbaju is offline
Permanently Banned

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2014
Posts: 138
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by cikpyan View Post
Rase2 TT mcm dah penah bukak thread yang lebih kurang same jer camnih ... why? why? why?

thread yang lagi satu dipindah kan ke sini
Reply With Quote
  #7  
Old 14-03-2014, 05:39 PM
eisz2021 eisz2021 is offline
Active Member

 
Trader Rating: (6)
Join Date: Jul 2012
Posts: 1,317
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 2
Active Level
My Mood:
Default

menarik nei tt.. semoga berjaya..
Reply With Quote
  #8  
Old 14-03-2014, 05:49 PM
pedagangbaju pedagangbaju is offline
Permanently Banned

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2014
Posts: 138
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by eisz2021 View Post
menarik nei tt.. semoga berjaya..
Terima kasih ...kalau nak join sekali pun boleh
Reply With Quote
  #9  
Old 15-03-2014, 05:42 AM
hafiy hafiy is offline
Regular

hafiy's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Dec 2010
Posts: 515
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Menarik ni !!
__________________

Saya Agent AMWAY yang BERDAFTAR dan SAH ! sila sms/call (017-356 5077) untuk dapatkan barangan AMWAY
Reply With Quote
  #10  
Old 15-03-2014, 06:00 AM
miecs miecs is offline
Super Active

miecs's Avatar
 
Trader Rating: (25)
Join Date: Nov 2009
Posts: 5,766
Thanks (Received): 351
Likes (Received): 4
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Modus operandi terbaik mcm saudagar themes android di cg. Mmg superb nalarekek.
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump