Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > HIGH RISK SECTION - READ FORUM DISCLAIMER CAREFULLY BEFORE JOIN ! > JV / Partnership / Investor > Problematic JV/Partnership

Problematic JV/Partnership All threads originally created under subforum "JV / Partnership / Investor now moving here as problematic or unsuccessful by investors or probably scam.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #21  
Old 14-05-2011, 01:23 PM
dreg_rm dreg_rm is offline
Active Plus

dreg_rm's Avatar
 
Trader Rating: (36)
Join Date: Jan 2011
Posts: 3,718
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by jemoreng View Post
invest atas dasar percaya ni...ada sedikit keraguan laa.

mengikut nasib....kalo nasib baik n betul orang yg kita percaya tu betul2 baik punya orang..kita akan selamat..

tapi kalo orang jenih cakap manis tak serupa bikin...ada apa apa hal berlakau..kita tak dak itam putih untuk bertindakk..

benda ni dah pernah berlaku ngan aku..

saja shere pengalaman...
Jangan risau, apa pun boleh YM untuk borak2..
__________________
Email : [email protected] / SMS : 017-9057443

Last edited by dreg_rm; 23-10-2012 at 03:11 AM..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #22  
Old 14-05-2011, 01:25 PM
dreg_rm dreg_rm is offline
Active Plus

dreg_rm's Avatar
 
Trader Rating: (36)
Join Date: Jan 2011
Posts: 3,718
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by +kOoL+ View Post
menarik nih.. follow dulu thread ni nk tgk perkembangan mcm mana..
Jom kita follow thread saya ini..
Jika bro free leh ym borak2 tentang projek ni..
__________________
Email : [email protected] / SMS : 017-9057443
Reply With Quote
  #23  
Old 14-05-2011, 01:26 PM
dreg_rm dreg_rm is offline
Active Plus

dreg_rm's Avatar
 
Trader Rating: (36)
Join Date: Jan 2011
Posts: 3,718
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by marvelous View Post
Bro..kalo nak run sendiri projek ni..lps tu aku bg ko komisen pulak..nak k..?

sbb projek2 yg nak run ni..kalo orang lain..kurang boleh dipercayai ckit...

Kalo ko setuju PM aku..Ko tolong aku dapatkan projek tu..Tp lesen kontraktor luar kawasan lah...boleh k?

Modal semua ada...cuma projek jeer kurang sakarang...camna?
Ni menarik ni, saya PM sekarang juga. Untung nanti saya NEGO dengan bro..
__________________
Email : [email protected] / SMS : 017-9057443
Reply With Quote
  #24  
Old 14-05-2011, 11:18 PM
kemayo kemayo is offline
Regular

kemayo's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Oct 2010
Posts: 348
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by dreg_rm View Post

Invest atas dasar Percaya Boleh jika orang tu kita percaya tapi jangan invest atas dasar Join At Your Own Risk (JAYOR), hehe..
Betul tu bro,..invest atas dasar percaya kepada org tu kan..
__________________
YA ALLAH... Permudahkanlah segala urusanku
Reply With Quote
  #25  
Old 14-05-2011, 11:33 PM
dreg_rm dreg_rm is offline
Active Plus

dreg_rm's Avatar
 
Trader Rating: (36)
Join Date: Jan 2011
Posts: 3,718
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by kemayo View Post
Betul tu bro,..invest atas dasar percaya kepada org tu kan..
Selamat Datang Pelabur ke thread ni..
Bro memang leh dikira pelabur tetap ni nanti saya akan bagi join Projek Event..
__________________
Email : [email protected] / SMS : 017-9057443

Last edited by dreg_rm; 23-10-2012 at 03:11 AM..
Reply With Quote
  #26  
Old 15-05-2011, 04:09 AM
ilham2911 ilham2911 is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2011
Posts: 14
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 0
Active Level
Default

bro sy bminat,dr kl ok ke?
lg 1 abg sy dah setahun xcident,kaki prob jln kene guna tongkat sebelah,kira oku juga ke?bole dpn geran?
[email protected]
Reply With Quote
  #27  
Old 15-05-2011, 06:42 PM
dreg_rm dreg_rm is offline
Active Plus

dreg_rm's Avatar
 
Trader Rating: (36)
Join Date: Jan 2011
Posts: 3,718
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by ilham2911 View Post
bro sy bminat,dr kl ok ke?
lg 1 abg sy dah setahun xcident,kaki prob jln kene guna tongkat sebelah,kira oku juga ke?bole dpn geran?
[email protected]

Apa pun bro PM /YM saya..
__________________
Email : [email protected] / SMS : 017-9057443

Last edited by dreg_rm; 23-10-2012 at 03:12 AM..
Reply With Quote
  #28  
Old 15-05-2011, 06:54 PM
gmsatria gmsatria is offline
Super Active

gmsatria's Avatar
 
Trader Rating: (15)
Join Date: Sep 2009
Location: in front of YOU.....
Posts: 8,753
Thanks (Received): 6
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by dreg_rm View Post

Boleh bro, kalau abg bro nak dapat kan geran tu syaratnya kena ada Kad JKM. Apa pun bro PM /YM saya..


Tak minat join bisnes saya?
Dah ada 12 member CG join ni..
salam bro..PM sy details2...berminat nie...
Reply With Quote
  #29  
Old 15-05-2011, 06:58 PM
IstiqamahGOLD IstiqamahGOLD is offline
Active Member

IstiqamahGOLD's Avatar
 
Trader Rating: (13)
Join Date: Feb 2009
Posts: 1,518
Thanks (Received): 47
Likes (Received): 0
Blog Entries: 1
Active Level
Default

Pm den details semua.
__________________
Services offered :
1) Potongan gaji dah 60%?? Ada jalan utk dpt loan RM50k(BR) (GOMEN-NO BLACKLIST/CCRIS).Boleh potong up to 90% kali gaji.<-- CLICK HERE(Ada kuota)

2) Buat loan utk beli emas ketul/bar!<-- CLICK HERE

EMAIL/YAHOO MESSENGER : [email protected] WHATSAP : +6281222225559
Reply With Quote
  #30  
Old 15-05-2011, 07:03 PM
rebellion rebellion is offline
Legendary Member

rebellion's Avatar
 
Trader Rating: (42)
Join Date: May 2010
Location: Steam/DoTa2
Posts: 15,989
Thanks (Received): 32
Likes (Received): 7
Blog Entries: 2
Active Level
My Mood:
Default

aduhai..kau tersangkut modal la pulak, kalo tak boleh join kat sini
__________________
Quote:

Fesyen Permotoran Kegemaran Anda!
Hubungi facebook.com/SuperFlyCloth @ 012-343 2177

Thread DotA 2 The International 2017 | Beriklan di siggy ambe?
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump