Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > Investor, Business, Entrepreneur > Investor Discussion

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 24-03-2009, 11:54 PM
2009 2009 is offline
Regular

2009's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2009
Posts: 341
Thanks (Received): 49
Likes (Received): 0
Active Level
Angry Lagi penipuan dari forexcash >>wajib baca

Salam saya nak info pada anda jika anda di perkenalkan dengan program ni...

Link dia >>http://www.forexcash2u.de.tl

Jangan join kerana program ni betul betul penipuan terbesar oleh En Fahmi.....sahabat saya ada 3 orang dah join ..masa nak masukkan duit tu..mereka call dan dilayan baik jer oleh owner dia..tapi bila dah bank in ..bila nak withdraw sampai sekarang satu sen pun tak dapat....

Dah tu...bila call langsung tak jawab....senyap ...yang syok nya...bila kawan saya tu trick dah buat penambahan lot ..he he he tiba tiba dia reply plak kata akaun anda akan di semak...he he he scam
scam....
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 24-03-2009, 11:59 PM
Zul34 Zul34 is offline
Super Active

Zul34's Avatar
 
Trader Rating: (32)
Join Date: Aug 2008
Location: Guess where ?
Posts: 6,960
Thanks (Received): 12
Likes (Received): 1
Active Level
Default

ni danaforex kan ?
__________________
Hasta la Vista
Reply With Quote
  #3  
Old 25-03-2009, 12:01 AM
yayas yayas is offline
Active Plus


 
Trader Rating: (8)
Join Date: Feb 2006
Posts: 3,757
Thanks (Received): 73
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

banyak orang kerja secara menipu skrg,
tak berkat hidup kalau ambik duit orang secara menipu
Reply With Quote
  #4  
Old 25-03-2009, 12:04 AM
2009 2009 is offline
Regular

2009's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2009
Posts: 341
Thanks (Received): 49
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by Zul34 View Post
ni danaforex kan ?
Bukan ini bukan danaforex atau danafx..ini forexcash...owner.orang lain
Reply With Quote
  #5  
Old 25-03-2009, 12:07 AM
my pren my pren is offline
Active Member

my pren's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Apr 2007
Posts: 1,895
Thanks (Received): 47
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

hihihihi...hahahaha...huhuuhuhu...kikikiki...idop lagi ye kau nih...ingatkan dah terkubur...member kau kene tipu kau melalak...kau tipu org dalam CG ni tak apa pulak ye...aku memang cukup enti kau punye id ni 2009apa jenis manusia laa kau nih
Reply With Quote
  #6  
Old 25-03-2009, 12:08 AM
Dellyx Dellyx is offline
Regular

Dellyx's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Aug 2008
Location: Malaysia
Posts: 864
Thanks (Received): 7
Likes (Received): 0
Active Level
Default

hmm yg danaforex tu pe citer.. dah lingkup ke? masih ramai lagi yg tak belajar dari pengalaman org lain.. ada je masuk.. ada je masuk..
__________________
Jangan Risau.. Price Sentiasa Bergerak Ke Kanan...
*** sewa siggy.. promosikan bisnes anda disini.. $1 per day. Pm untuk maklumat lanjut.
Reply With Quote
  #7  
Old 25-03-2009, 12:14 AM
subhi06 subhi06 is offline
Regular

subhi06's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2009
Posts: 152
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

my preind ...aper citer pasal id 2009...bleh kongsi kat kita orang tak..maner tahu...
Reply With Quote
  #8  
Old 25-03-2009, 12:18 AM
RizMa RizMa is offline
Active Plus

RizMa's Avatar
 
Trader Rating: (16)
Join Date: Apr 2007
Location: Utara
Posts: 4,477
Thanks (Received): 113
Likes (Received): 0
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

my pren
cuba story sket ape kes dgn 2009 ni

kite setelkan sini
muzakarah
Reply With Quote
  #9  
Old 25-03-2009, 12:19 AM
yayas yayas is offline
Active Plus


 
Trader Rating: (8)
Join Date: Feb 2006
Posts: 3,757
Thanks (Received): 73
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by my pren View Post
hihihihi...hahahaha...huhuuhuhu...kikikiki...idop lagi ye kau nih...ingatkan dah terkubur...member kau kene tipu kau melalak...kau tipu org dalam CG ni tak apa pulak ye...aku memang cukup enti kau punye id ni 2009apa jenis manusia laa kau nih
citer la lagi bro...nak tau ID 2009 camner
Reply With Quote
  #10  
Old 25-03-2009, 12:20 AM
nazli79 nazli79 is offline
Regular

nazli79's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2008
Posts: 916
Thanks (Received): 10
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

bab gado2 ni korang mmg suka ehhh!!..... takde keje lain ke!...
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump