Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > Investor, Business, Entrepreneur > Investor Discussion

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #11  
Old 24-05-2008, 03:30 AM
neceolite neceolite is offline
Active Member

neceolite's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2007
Posts: 2,073
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by beautifulmind View Post
bro..boleh PM aku details pasal ROP..

fund gua jalan dgn partner gua..maybe nk masuk ROP...
udah .. ko tipon je aku bro ....



.
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #12  
Old 24-05-2008, 03:30 AM
neceolite neceolite is offline
Active Member

neceolite's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2007
Posts: 2,073
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by mat_factory View Post
errr....... PM kat aku samer
sudah juger..


.
Reply With Quote
  #13  
Old 25-05-2008, 04:22 PM
328i 328i is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2008
Posts: 898
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

bro yg ada info ROP tu pm kat aku gak info ye....
Reply With Quote
  #14  
Old 25-05-2008, 09:37 PM
beautifulmind beautifulmind is offline
Active Plus

beautifulmind's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Dec 2005
Location: AEON Cheras Selatan
Posts: 3,810
Thanks (Received): 10
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

ade link atau list of website/bank luar negara yg ade buat ROP ni?
__________________
Banyak sangat barang di rumah, pejabat dan kedai yang tidak tersusun? Perlukan stor atau ruang , jemput datang di Stor layan diri di No 15 Jalan Temenggung 25/9, Bandar Mahkota Cheras, 43200 Cheras Selangor.
Reply With Quote
  #15  
Old 26-05-2008, 10:31 AM
Capura_Aniki Capura_Aniki is offline
Regular

Capura_Aniki's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2007
Location: Penang Island
Posts: 224
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by mat_factory View Post
Baru2 ni aku ade trdengar ttg nie drp kengkwn... kate diorng kt kelumpo dh top betul ker??? Ade bank overseas wat JV dgn BNM offers kt sesape yg interstd?? Return quite high !! any info

ha'ah, sekarang ni ada bank overseas JV ngan BNM, siap dealing dengan bukit aman... Return mmg gila... tapi nak apply ada requiment... Bank overseas tu sudahpun salurkan dana pada BNM, cuma tunggu nak release jer.


For those people yang berminat tahu lebih lanjut pasal ROP ni, boleh call zul. 012.487.2125 .
__________________
Kemajuan Diri berasal dari minat dan seterusnya diadaptasi dgn usaha : Success
(Masalah itu laluan ke arah yg lebih baik!!)
YM : Capura_Aniki666
Reply With Quote
  #16  
Old 26-05-2008, 03:44 PM
beautifulmind beautifulmind is offline
Active Plus

beautifulmind's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Dec 2005
Location: AEON Cheras Selatan
Posts: 3,810
Thanks (Received): 10
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Capura_Aniki View Post
ha'ah, sekarang ni ada bank overseas JV ngan BNM, siap dealing dengan bukit aman... Return mmg gila... tapi nak apply ada requiment... Bank overseas tu sudahpun salurkan dana pada BNM, cuma tunggu nak release jer.


For those people yang berminat tahu lebih lanjut pasal ROP ni, boleh call zul. 012.487.2125 .
kenapa kena call zul...kasi share sini x boleh ke?

PM ke?

kawan2 lain nk tahu jugak...
__________________
Banyak sangat barang di rumah, pejabat dan kedai yang tidak tersusun? Perlukan stor atau ruang , jemput datang di Stor layan diri di No 15 Jalan Temenggung 25/9, Bandar Mahkota Cheras, 43200 Cheras Selangor.
Reply With Quote
  #17  
Old 15-06-2008, 06:09 AM
mahir79 mahir79 is offline
Active Member

mahir79's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2008
Posts: 1,738
Thanks (Received): 106
Likes (Received): 3
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Capura_Aniki View Post
ha'ah, sekarang ni ada bank overseas JV ngan BNM, siap dealing dengan bukit aman... Return mmg gila... tapi nak apply ada requiment... Bank overseas tu sudahpun salurkan dana pada BNM, cuma tunggu nak release jer.


For those people yang berminat tahu lebih lanjut pasal ROP ni, boleh call zul. 012.487.2125 .
Karut...scam

sikit2 pakai nama Bank Negara, pastu claim ada bank overseas.
Apa bank tu dapat? Bank nak buat untung je. Kalau betul return dia tinggi, apsal dia nak bagi kat korang? dia bayar FD pun 3% setahun. Tiba-tiba Bank "Overseas" tu ada fund lebih nak sedekah kat korang?

Reply With Quote
Thanks abiraudhah thanked for this post
  #18  
Old 15-06-2008, 06:53 AM
328i 328i is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2008
Posts: 898
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

kalau ada any info...
meh la share kat sini.....
tp kalau x leh xpose ,,,,,
ym, pm atau email je la...
[email protected]
Reply With Quote
  #19  
Old 15-12-2008, 07:10 PM
khalifah03 khalifah03 is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2006
Posts: 152
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 0
Active Level
Default betul ke?

betul ke ada rop nih?...klau bagi bentuk instrument boleh,kalau cash..sory mari lah...
Reply With Quote
  #20  
Old 16-12-2008, 10:09 AM
mydreamerz mydreamerz is offline
Active Member

mydreamerz's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jul 2007
Posts: 1,791
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

ROP ni setau ako bukannyer kecik2 investment kena kuar beb!!!
ROP biasanya org2 kaya jer yg buat...
mesti tuan tanah bi byk duit...heheheh
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump