Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > MAKE MONEY DISCUSSION > Local Investments > Saving Investments

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #33691  
Old 12-04-2019, 01:07 AM
Tiyaaa Tiyaaa is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2019
Posts: 5
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by alphaOne View Post
Ikut kenaikan BR.. bank akan anta surat selalunya.
Tq tuan. Saya belum mula bayar tp setakat sy check BR tak naik lg. Tp nervous pula dgn dividen nanti. Baru nak ceburi diri
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #33692  
Old 14-04-2019, 07:16 AM
oso050 oso050 is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2018
Posts: 629
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 43
Active Level
Default

hrp tak 1.25..

andai kata menurun..sampai dividen brpa % yg tuan2 akan stay...
Reply With Quote
  #33693  
Old Yesterday, 04:35 PM
Khai1502 Khai1502 is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2015
Posts: 113
Thanks (Received): 15
Likes (Received): 2
Active Level
My Mood:
Default

lagi turun, lagi best, lagi mencabar, hahah. entahlah, kalau saya, selagi hidup n mampu, saya bayar je, lagipun lasb saya ni tuk persaraan, n kalau x sempat, da ade wasiat tuk family :P
__________________
Assolatu tanhau 'anil fahsya' 'iwal mungkar
Beli CD Game PC
Original Habbatus Sauda' RM 30 sepaket
019-8220408 (Khairul)
Reply With Quote
  #33694  
Old Yesterday, 08:05 PM
buggie buggie is offline
Junior

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2013
Posts: 63
Thanks (Received): 51
Likes (Received): 31
Active Level
Default

Saya rasa kalau dividen turun, bank rate pun turun. Sebab business ni profitable utk dorang. Lagipun low risk of NPL.
Reply With Quote
  #33695  
Old Today, 11:06 AM
avatar82 avatar82 is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2019
Posts: 28
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by Tiyaaa View Post
Utk asbf maybank, takaful termasuk cover hilang keupayaan atau hanya berlaku kematian? Tgk dividen TH rendah risau plk dividen asb blh jd mcmtu. Possible ke?
rasanya x. sb pnb xda dengar dipergunakan oleh ex-pm.

TH ya...support 1mdb...skali ngan pelaburan + saham yg rugi teruk. 1.25% tu nampak telus walau merugikan pelabur yg mengharapkan pulangan yg tinggi.
Reply With Quote
  #33696  
Old Today, 04:32 PM
Khai1502 Khai1502 is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2015
Posts: 113
Thanks (Received): 15
Likes (Received): 2
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by buggie View Post
Saya rasa kalau dividen turun, bank rate pun turun. Sebab business ni profitable utk dorang. Lagipun low risk of NPL.
salam. macam mane nak tau bank turunkan rate dia yer? dividen dok turun tiap-tiap tahun, tappi bank rimau tu dok hantar surat bulan march je, bank rimau tu telepon aku pun x, sesak jugak, dengan x de br1m, telur pun dah 10 bijik rm 4.5
__________________
Assolatu tanhau 'anil fahsya' 'iwal mungkar
Beli CD Game PC
Original Habbatus Sauda' RM 30 sepaket
019-8220408 (Khairul)
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump