Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > ENTERTAINMENTS, HOBBIES, INTERESTS > Entertainments, Interests, Lifestyle > Networks, Broadbands

Networks, Broadbands All about ISP Providers and all technologies applied to communications.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #4131  
Old 27-01-2019, 11:55 AM
notepad notepad is offline
Super Active

notepad's Avatar
 
Trader Rating: (9)
Join Date: Sep 2011
Location: malizia
Posts: 7,087
Thanks (Received): 27
Likes (Received): 298
Blog Entries: 3
Active Level
Default

kalau nak tau sim kad webe yg jadi slow atau line yg slow kena bandingkan dengan unifi bebas
tempat yg sama, peranti yg sama, 4g yg sama, sim kad yg lain.
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #4132  
Old 27-01-2019, 01:17 PM
imatheonlyone imatheonlyone is offline
Legendary Member

 
Trader Rating: (20)
Join Date: Mar 2009
Posts: 11,178
Thanks (Received): 29
Likes (Received): 137
Active Level
Default

Gx 30 ok tp bukan semua tmpat...klu blh bayar lebih amik digi broadband
Reply With Quote
  #4133  
Old 02-02-2019, 12:08 AM
DDos DDos is offline
Legendary Member

 
Trader Rating: (17)
Join Date: Nov 2007
Posts: 14,048
Thanks (Received): 300
Likes (Received): 381
Blog Entries: 4
Active Level
My Mood:
Default

Webe ni dah bagi free hotspot monthly 18gig ke skrg? Sbb baru bulan ni je
Sebelum ni 10 je
Aku semua 4 line dapat 18gig/line

Ke sebab aku report kat skmm pasal x blh port out 1 line

Aku saja nak test tgk blh ke tak split port out

Bill pun dia x charge bulan lepas

Nak tgk bulan ni dia charge ke x
Attached Thumbnails
2F217EC0-FC40-4C7D-8B44-B2D56F4E04E1.jpeg   1CAB88C2-ADC6-4FE6-A7BA-66FC4255A336.jpeg  
Reply With Quote
  #4134  
Old 04-02-2019, 06:00 AM
marvelous marvelous is offline
Legendary Member

marvelous's Avatar
 
Trader Rating: (25)
Join Date: Aug 2006
Location: Dalam Bumi Berpijak Dalam Dunia Nyata
Posts: 15,182
Thanks (Received): 34
Likes (Received): 2300
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by DDos View Post
Webe ni dah bagi free hotspot monthly 18gig ke skrg? Sbb baru bulan ni je
Sebelum ni 10 je
Aku semua 4 line dapat 18gig/line

Ke sebab aku report kat skmm pasal x blh port out 1 line

Aku saja nak test tgk blh ke tak split port out

Bill pun dia x charge bulan lepas

Nak tgk bulan ni dia charge ke x
dah naik sampai 18gb..ok lah....sbb kalo dok guna seorang2 memang rugi lah...walau pun unlimited
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump