Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Santai, Others

Santai, Others Santai, perngkongsian info, minta pertolongan ahli lain dan semua perbincangan yang tidak bersangkutan dengan forum lain. NO OFFTOPIC.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #11  
Old 19-04-2018, 02:11 PM
rahemie rahemie is offline
Active Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2011
Posts: 1,597
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 4
Active Level
Default

masa rehat tu jgn ler balik rumah terus... sbb dia ada punch kad... kita keluar rehat punch pastu dah masuk punch lgi...masa rehat tu kalau lama leh la g round2 sekitar uptown DU tu....
Reply With Quote
Likes Jedi liked this post
Paid Advertisement
  #12  
Old 19-04-2018, 02:12 PM
rahemie rahemie is offline
Active Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2011
Posts: 1,597
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 4
Active Level
Default

tpi mmg byk cek kita kena key in data tu... skil menaip kena cepat... terutama kt num pad... number kena cepat dan tepat.. tak boleh salah taip... salah taip naya woo... cek rm 100 jdi rm1000
Reply With Quote
Likes Jedi liked this post
  #13  
Old 19-04-2018, 02:13 PM
rahemie rahemie is offline
Active Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2011
Posts: 1,597
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 4
Active Level
Default

tpi selalunya sistem dah auto so kalau salah taip dia x boleh nk ke page baru.... hehehe.... hp x boleh main masa tgh taip data tu nanti sbb p&c....
Reply With Quote
Likes Jedi liked this post
  #14  
Old 19-04-2018, 02:14 PM
Jedi Jedi is offline
CG Top Poster Club

Jedi's Avatar
 
Trader Rating: (19)
Join Date: Feb 2009
Posts: 40,026
Thanks (Received): 151
Likes (Received): 1179
Active Level
My Mood:
Default

Ada gak dengar kalau cek dah habis...leh balik awal.

Bape lama kau keje situ?

Nape benti?


Quote:
Originally Posted by rahemie View Post
takde la sampai 7-8 jam non stop... kalau xde cek tu boleh rehat... paling kurang pun dalam 1jam mcm tu, paling lama rehat pun 3 jam sbb nk kena tunggu cek sampai pastu diorg kena scan... supervisor akan bgtau rehat brp lama. dia akan inform pukul brp masuk balik....
__________________
{MACAM-MACAM ADA** Idea Bisnes Untung Lebih 200%

WTS GOLD Kausar Pure Natural Honey (RM80)
CD inggeris/melayu RM25 setiap satu. Termasuk pos.
Ruang signature saya untuk disewa (RM30)

Reply With Quote
  #15  
Old 19-04-2018, 02:16 PM
Jedi Jedi is offline
CG Top Poster Club

Jedi's Avatar
 
Trader Rating: (19)
Join Date: Feb 2009
Posts: 40,026
Thanks (Received): 151
Likes (Received): 1179
Active Level
My Mood:
Default

Takkan nak balik.

Umah kat Ampang.

Hehe~


Kalau round²...elok time nak solat...lepas masjid jer.

Quote:
Originally Posted by rahemie View Post
masa rehat tu jgn ler balik rumah terus... sbb dia ada punch kad... kita keluar rehat punch pastu dah masuk punch lgi...masa rehat tu kalau lama leh la g round2 sekitar uptown DU tu....
__________________
{MACAM-MACAM ADA** Idea Bisnes Untung Lebih 200%

WTS GOLD Kausar Pure Natural Honey (RM80)
CD inggeris/melayu RM25 setiap satu. Termasuk pos.
Ruang signature saya untuk disewa (RM30)

Reply With Quote
  #16  
Old 19-04-2018, 02:17 PM
rahemie rahemie is offline
Active Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2011
Posts: 1,597
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 4
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by Jedi View Post
Ada gak dengar kalau cek dah habis...leh balik awal.

Bape lama kau keje situ?

Nape benti?
yup kalau cek dah hbis boleh chow awal... tpi mustahil la nk hbis cepat sbb cek bukan seratus 2... beribu2... hahaha... mmg akan lenguh tangan la menaip nanti... aku kerja kt situ dalam 3 bulan je, gaji rendah bro lgpun kerja tu x ada permanent... diorg ambil part time je... kalau nk full time mmg ambil masa lama kerja kt situ.... ramai yg x kerja lama kt situ
Reply With Quote
  #17  
Old 19-04-2018, 02:21 PM
Jedi Jedi is offline
CG Top Poster Club

Jedi's Avatar
 
Trader Rating: (19)
Join Date: Feb 2009
Posts: 40,026
Thanks (Received): 151
Likes (Received): 1179
Active Level
My Mood:
Default

Tu lah kan.

EPF dan SOCSO memang takde.

Dah tu bazir masa dan duit tambang.

Sebab 1 jam = RM10.

Kalau dah melepak 3 jam, bape sangat dapat.


Tak ramai staf kan?

Quote:
Originally Posted by rahemie View Post
yup kalau cek dah hbis boleh chow awal... tpi mustahil la nk hbis cepat sbb cek bukan seratus 2... beribu2... hahaha... mmg akan lenguh tangan la menaip nanti... aku kerja kt situ dalam 3 bulan je, gaji rendah bro lgpun kerja tu x ada permanent... diorg ambil part time je... kalau nk full time mmg ambil masa lama kerja kt situ.... ramai yg x kerja lama kt situ
__________________
{MACAM-MACAM ADA** Idea Bisnes Untung Lebih 200%

WTS GOLD Kausar Pure Natural Honey (RM80)
CD inggeris/melayu RM25 setiap satu. Termasuk pos.
Ruang signature saya untuk disewa (RM30)

Reply With Quote
  #18  
Old 19-04-2018, 02:21 PM
rahemie rahemie is offline
Active Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2011
Posts: 1,597
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 4
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by Jedi View Post
Takkan nak balik.

Umah kat Ampang.

Hehe~


Kalau round²...elok time nak solat...lepas masjid jer.
hehehe ok je, tapi dinasihatkan gi kerja naik motor bro sbb parking kt situ mcm haram.... hahaha... susah giler nak dpt parking keter
Reply With Quote
  #19  
Old 19-04-2018, 02:23 PM
rahemie rahemie is offline
Active Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2011
Posts: 1,597
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 4
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by Jedi View Post
Tu lah kan.

EPF dan SOCSO memang takde.

Dah tu bazir masa dan duit tambang.

Sebab 1 jam = RM10.

Kalau dah melepak 3 jam, bape sangat dapat.


Tak ramai staf kan?
ya betul... sbb tu aku berhenti kerja kt situ... yg ramai kerja kt situ pun budak2 lepas spm x pun budak2 u yg tgh cuti sem... kalau berminat menaip tu boleh la try... tpi lama2 boring gak asyik menghadap pc je... staff2 kt situ x brp friendly sgt. nasib baik masa aku masuk ada member lama join skali... hehehe
Reply With Quote
  #20  
Old 19-04-2018, 02:49 PM
Jedi Jedi is offline
CG Top Poster Club

Jedi's Avatar
 
Trader Rating: (19)
Join Date: Feb 2009
Posts: 40,026
Thanks (Received): 151
Likes (Received): 1179
Active Level
My Mood:
Default

Skang tak tahu camana kat uptown tu; dah ada MRT ke etc.

Kalau unisys kat D'sara Heights tu ok lagi sebab kat KL.

Uptown tu jauh giler.

Aku naik bas/train jer.

Quote:
Originally Posted by rahemie View Post
hehehe ok je, tapi dinasihatkan gi kerja naik motor bro sbb parking kt situ mcm haram.... hahaha... susah giler nak dpt parking keter
__________________
{MACAM-MACAM ADA** Idea Bisnes Untung Lebih 200%

WTS GOLD Kausar Pure Natural Honey (RM80)
CD inggeris/melayu RM25 setiap satu. Termasuk pos.
Ruang signature saya untuk disewa (RM30)

Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump