Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > MAKE MONEY DISCUSSION > MLM / Investment by SSM Companies > Non-MLM Local Registered Companies

Non-MLM Local Registered Companies Business Opportunities offered by local Registered ROC & ROB companies. Some of them require you to deposit money, so please be aware as this kind of partnership is illegal unless they have some kind of permit to do so.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #11  
Old 10-06-2008, 11:35 AM
mazlanmd mazlanmd is offline
Regular

mazlanmd's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2008
Posts: 138
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

den baru buat loan ni.. duit pun tengah banyak...
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #12  
Old 10-06-2008, 11:39 AM
may4ver may4ver is offline
Legendary Member

may4ver's Avatar
 
Trader Rating: (17)
Join Date: Jul 2006
Location: Perak -> Kelantan
Posts: 13,706
Thanks (Received): 225
Likes (Received): 0
Blog Entries: 8
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by mazlanmd View Post
den baru buat loan ni.. duit pun tengah banyak...

amboi kemain lagi dia yer
buat loan nak malabur ker?
__________________
sebulan rm20k
www.nextgold.biz

0125778002
Reply With Quote
  #13  
Old 10-06-2008, 12:24 PM
tokey jutawan tokey jutawan is offline
Active Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2008
Posts: 1,065
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by may4ver View Post
amboi kemain lagi dia yer
buat loan nak malabur ker?
2 la pasal..byk duit die mane tuah tanah ni? tak terangkan pun ni biz or trade ape?
Reply With Quote
  #14  
Old 10-06-2008, 02:24 PM
ronaldinhood ronaldinhood is offline
Super Active

ronaldinhood's Avatar
 
Trader Rating: (27)
Join Date: Apr 2006
Posts: 9,354
Thanks (Received): 72
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

Plan macam lain je dari yang aku tengok dulu. Plan baru ke? Ahli lama boleh continue atau kena masuk baru?
Reply With Quote
  #15  
Old 10-06-2008, 02:26 PM
sokia sokia is offline
Legendary Member

sokia's Avatar
 
Trader Rating: (9)
Join Date: Dec 2007
Posts: 16,256
Thanks (Received): 5
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

pm aku k...nak tau gak
__________________
sms/whatsapp ::: 0179621397
Reply With Quote
  #16  
Old 10-06-2008, 06:29 PM
En.Hafiz

 
Posts: n/a
Thanks (Received):
Likes (Received):
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by may4ver View Post
penerangan yang menarik...
tp tak th hujung pangkal citernya...
Saya menganggap tuan dan puan sudah kenal dengan MLM and sudah tahu beberapa jenis Marketing Plan, contohnyer, Up****d, a***y, dan sebagainyer.. Base on that, saya membuat penerangan di atas, jika saudara berminat, and nak tahu lebih lanjut, boleh SMS saya membuat appointment, saya boleh bantu selagi boleh bantu.

Anda semua tahu, mustahil membuat penerangan melalui internet, sms, Hp, dan sebagainyer. So, jangan lah segan2 call and set tempat untuk berjumpa, selagi mampu, saya akan pergi dekat tempat Encik/Puan.

Web : www.ecofirstproducts.com
H/P : 012 - 504 9876 (Hafiz)

Untuk pengetahuan saudara2 sekelian, 20HB ni kami akan mengadakan seminar di Kota Bahru Kelantan, tempat masih belum DiConformkan. Apa2 hal, saya akan informkan di sini

Kepada yg ada RM17k tapi x tahu nak buat apa, and x suka cari org, saya syor kan Encik/Puan amik Package Platinium Director. Apa yang best di sini adalah Tuan/Puan dapat INVESTMENT LINKdari Great Eastern yg bernilai RM5k, 2nd Encik/Puan akan dapat Laptop/Desktop yg bernilai RM3k, 3rd Encik/Puan akan dapat Pulangan balik sebanyak RM34k(dlm masa setahun, bukan sekaligus, tapi di beri tiap2 bulan sehingga total RM34k), and akan mendapat barang yang bernilai RM7k.
Reply With Quote
  #17  
Old 10-06-2008, 06:34 PM
ech33 ech33 is offline
Regular

ech33's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2007
Posts: 930
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

dah tahu pun pasal bisnes ni.

marketing plan diasaskan oleh group SUNSHINE EMPIRE.

dr segi plan memang nampak bagus dr segi keuntungan.
__________________
`learn a word a day'

#projek Millionaire In Progress

telegram.me/shunpo
Reply With Quote
  #18  
Old 10-06-2008, 07:26 PM
En.Hafiz

 
Posts: n/a
Thanks (Received):
Likes (Received):
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by ronaldinhood View Post
Plan macam lain je dari yang aku tengok dulu. Plan baru ke? Ahli lama boleh continue atau kena masuk baru?
Saya x berani nak cakap apa, tapi, saya rasa kalo encik sudah jadi ahli, mungkin encik just kena bayar duit package je kalau nak join blk. Ni marketing baru, seperti kata ech33, "marketing plan diasaskan oleh group SUNSHINE EMPIRE" , tapi diorang menggunakan semua source of marketing yg ada and EcoFirst come up with a new marketing plan yg banyak kelebihan dan hampir kesemua kelemahan marketing plan company lain, sudah diperbetulkan disini. Apa yg saya nak tekan kan dekat sini, Marketing plan dier memang best!!!
Reply With Quote
  #19  
Old 10-06-2008, 07:29 PM
En.Hafiz

 
Posts: n/a
Thanks (Received):
Likes (Received):
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by ech33 View Post
dah tahu pun pasal bisnes ni.

marketing plan diasaskan oleh group SUNSHINE EMPIRE.

dr segi plan memang nampak bagus dr segi keuntungan.
Just nak cakap, Hampir semua ahli yg join skrg adalah leader2 dari Shunshine and Uptrend. Siapa yg berminat, boleh sms saya sebelum terlambat. Nanti kalau lambat, downline korang plak yg offer kat korang.. hehehe~~
Reply With Quote
  #20  
Old 10-06-2008, 07:32 PM
En.Hafiz

 
Posts: n/a
Thanks (Received):
Likes (Received):
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by sokia View Post
pm aku k...nak tau gak
Saya still newbie disini, tunggu sudah mencapai 20x post, saya akan PM saudara/saudari
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Tags
loan

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump