Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CONSUMERS, FRAUD, ILLEGAL ACTIVITES > Consumers > Consumer Info, Discussion

Consumer Info, Discussion Share useful information to other consumers. Discuss to get more clearer picture of some brand of products & services

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #71  
Old 11-12-2018, 05:47 PM
lactalac lactalac is offline
Newbie

lactalac's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2013
Posts: 41
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by Faisalh View Post
milo pulakkk......... yang ni kalau keluar benda lagi bahaya... milo kott, hari-hari adik aku minum satu kotak.... berapa byk lagi nestle salah qr code ni?
ko try cek semua produk keluaran nestle.. maap ler henpon aku cap ayam. geram plak aku ngn nestle.. ade tak sesiapa boleh cek status halal nestle ni.. ragu2 lak aku
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #72  
Old 11-12-2018, 05:57 PM
lactalac lactalac is offline
Newbie

lactalac's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2013
Posts: 41
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by limaumama View Post
I tadi ada baca artikle... skmm kata hati-hati dgn qr code tu...Maggi pulak tahu nak saman je... ada ka sesapa nak turun kan link tu? ni dok on alert je.. tak buat apa-apa pon
baca artikel ni plak.. mcm2 isu plak

https://www.marketing-interactive.co...code-incident/
Reply With Quote
  #73  
Old 12-12-2018, 12:23 PM
moneymillions moneymillions is offline
Junior

moneymillions's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2018
Posts: 74
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 5
Active Level
Default

eh makin menjadi-jadi pulak isu ni. dari judi ke website lucah.. aku harap2 la nestle ke maggi punya pihak ke baiki qr code dorang tu cepat2. bukan apa, ye la produk ni kegunaan family. budak2 pun boleh qr code tu.
Reply With Quote
  #74  
Old 12-12-2018, 12:24 PM
moneymillions moneymillions is offline
Junior

moneymillions's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2018
Posts: 74
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 5
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by lactalac View Post
baca artikel ni plak.. mcm2 isu plak

https://www.marketing-interactive.co...code-incident/
kalau milo dah terjebak jugak aku rasa tak mungkin la lagi banyak produk dari nestle yang qr code "rosak". tapi macam disengaja pun ada jugak hahahaha
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump