Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > ENTERTAINMENTS, HOBBIES, INTERESTS > Entertainments, Interests, Lifestyle > Networks, Broadbands

Networks, Broadbands All about ISP Providers and all technologies applied to communications.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #231  
Old 05-01-2019, 10:54 PM
notepad notepad is offline
Super Active

notepad's Avatar
 
Trader Rating: (9)
Join Date: Sep 2011
Location: malizia
Posts: 6,938
Thanks (Received): 27
Likes (Received): 274
Blog Entries: 3
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by fms View Post
mmg aku cakap pasal prepaid..
cuba tgk iklan btol2..ade tulis limited time only..promosi tu sebenarnya..klu tethering pon unlimited, kira ok laa tu walau bukan mcm 4G telco lain..

pakej data normal yg kekal tu yg mmg x menarik..

limited time only apanya. dari mula dilancarkan awal tahun lepas sampai tahun ini masih lagi limited time only. maketing ginik saja.

tengok yes prepaid "Buy 1 Free 1'. limited time offer dari tahun 2017 lagi. cuma tukar tarikh akhir setiap bulan
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #232  
Old 05-01-2019, 11:01 PM
BRAVOZULU BRAVOZULU is offline
Active Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2013
Posts: 1,378
Thanks (Received): 10
Likes (Received): 100
Active Level
Default

klu kita dah ambik simkad ni lepas tu tak topup sampai bila simkad tu akan mati yea
Reply With Quote
  #233  
Old 06-01-2019, 10:20 PM
notepad notepad is offline
Super Active

notepad's Avatar
 
Trader Rating: (9)
Join Date: Sep 2011
Location: malizia
Posts: 6,938
Thanks (Received): 27
Likes (Received): 274
Blog Entries: 3
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by BRAVOZULU View Post
klu kita dah ambik simkad ni lepas tu tak topup sampai bila simkad tu akan mati yea
setiap panggilan, sms atau pengunaan data akan reset tempoh aktif 90 hari
kalau tak pakai dlm tempoh sebulan dapat sms peringatan pertama
last warning sim kad ditamatkan dihantar melalui email
Reply With Quote
  #234  
Old 11-01-2019, 03:50 PM
fuhrer_69 fuhrer_69 is offline
Active Member

fuhrer_69's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2013
Posts: 1,475
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 68
Active Level
My Mood:
Default

baru guna unifi mobile ni semalam, proses port out/in dari digi ke unifi paling cepat setakat ni berdasarkan pengalaman aku.

xsampai 24 jam, dah dapat port in ke unifi mobile ni.

satu je nak tanya, lepas da port in, dapat msg dari webe, mintak rate proses pertukaran tu macam mana, puas hati or x.

so kiranya unifi ni tumpang webe ke?? ke random msg je tu?? xde kene mengena??
Reply With Quote
  #235  
Old 13-01-2019, 02:01 AM
copy left copy left is offline
CG Top Poster Club

copy left's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2008
Location: PERANG BESAR,
Posts: 25,789
Thanks (Received): 71
Likes (Received): 174
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by notepad View Post
limited time only apanya. dari mula dilancarkan awal tahun lepas sampai tahun ini masih lagi limited time only. maketing ginik saja.

tengok yes prepaid "Buy 1 Free 1'. limited time offer dari tahun 2017 lagi. cuma tukar tarikh akhir setiap bulan
berbaloi///
kalau amik weekly unlimited rm20 sebulan baru rm80 unlimited tu siap bole bwk mana2 lagi....
pada aku kalau buat internet mmg cukup murah da...
__________________
[
Reply With Quote
  #236  
Old 13-01-2019, 06:13 AM
marvelous marvelous is offline
Legendary Member

marvelous's Avatar
 
Trader Rating: (25)
Join Date: Aug 2006
Location: Dalam Bumi Berpijak Dalam Dunia Nyata
Posts: 14,929
Thanks (Received): 34
Likes (Received): 2255
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by fuhrer_69 View Post
baru guna unifi mobile ni semalam, proses port out/in dari digi ke unifi paling cepat setakat ni berdasarkan pengalaman aku.

xsampai 24 jam, dah dapat port in ke unifi mobile ni.

satu je nak tanya, lepas da port in, dapat msg dari webe, mintak rate proses pertukaran tu macam mana, puas hati or x.

so kiranya unifi ni tumpang webe ke?? ke random msg je tu?? xde kene mengena??
laar...pusing2 tukar nama aje ke...

untuk mobile...rasa nya masih mahal...

utk fix...rasanya sama aje dengan induk dia streamyx...

kita kena tengok berapa nilai untuk 1gb yang kita guna...

ada orang perlukan data yang banyak untuk download..jadi untuk 1gb akan di kira berapa jumlah kos yang perlu ia bayar..
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump