Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > MAKE MONEY DISCUSSION > Kuala Lumpur Stock Exchange (KLSE) > Stocks General Discussion

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #641  
Old 13-07-2019, 11:39 AM
lundai lundai is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2014
Posts: 113
Thanks (Received): 14
Likes (Received): 39
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by satsepit View Post
sangat rendah , tak sesuai utk sell.
lebih baik cari harga utk buy.

saya buy lepas jumaat tadi pada harga
1928.
masih hold hingga minggu depan
Waaa... Hebat2... Dah profit lebih 20 point tu.. Saya dah sell on 1949.. Buy 1931 sesi pagi.. X berani lagi nak overnight.. Amek profit dulu..

Kalo isnin gap up, masyukkk bro...
Reply With Quote
Likes satsepit liked this post
Paid Advertisement
  #642  
Old 13-07-2019, 12:10 PM
pudins70 pudins70 is online now
Super Active

pudins70's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2011
Posts: 6,611
Thanks (Received): 8
Likes (Received): 274
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by lundai View Post
Waaa... Hebat2... Dah profit lebih 20 point tu.. Saya dah sell on 1949.. Buy 1931 sesi pagi.. X berani lagi nak overnight.. Amek profit dulu..

Kalo isnin gap up, masyukkk bro...
Tumpang tanya, bro pakai platform apa ye untuk trade?
Kalau dalam RHB TradeSmart tu, dia punya data semua delay satu hari.
Ada tak platform percuma yang boleh bagi live feed data.
Reply With Quote
  #643  
Old 13-07-2019, 06:14 PM
satsepit satsepit is offline
Active Plus

satsepit's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2007
Posts: 3,477
Thanks (Received): 14
Likes (Received): 119
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by lundai View Post
Waaa... Hebat2... Dah profit lebih 20 point tu.. Saya dah sell on 1949.. Buy 1931 sesi pagi.. X berani lagi nak overnight.. Amek profit dulu..

Kalo isnin gap up, masyukkk bro...
kebetulan kot..
dah lama tunggu buy kat akar.

harap2 isnin gap up.
saya guna broker- ta deveratif
monitor dgn wenhua
Reply With Quote
  #644  
Old 14-07-2019, 12:00 AM
lundai lundai is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2014
Posts: 113
Thanks (Received): 14
Likes (Received): 39
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by satsepit View Post
kebetulan kot..
dah lama tunggu buy kat akar.

harap2 isnin gap up.
saya guna broker- ta deveratif
monitor dgn wenhua
Saya pun pakai wenhua.. Free.. Hehehe...
Pakai indicator apa bro monitor?
Reply With Quote
  #645  
Old 15-07-2019, 06:43 AM
alipenang888 alipenang888 is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2013
Posts: 2
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by satsepit View Post
sangat rendah , tak sesuai utk sell.
lebih baik cari harga utk buy.

saya buy lepas jumaat tadi pada harga
1928.
masih hold hingga minggu depan
big trend masih dlm downtrend cuma nak masuk sell masa candle at top.
Reply With Quote
  #646  
Old 16-07-2019, 01:20 PM
lundai lundai is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2014
Posts: 113
Thanks (Received): 14
Likes (Received): 39
Active Level
Default

nampak macam nak uptrend je nih...mari kita long..
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump