Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Gossip, Celebrities

Gossip, Celebrities Right place for paparazzi :) . Share your info with our celebrities and gossip fans.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #101  
Old 03-06-2018, 11:33 PM
a2zextra a2zextra is offline
Legendary Member

a2zextra's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Sep 2013
Posts: 15,983
Thanks (Received): 78
Likes (Received): 160
Active Level
Default

Pembaca berita media milik UMNO ni banyak seperti baru keluar kelab malam bagi penyampai wanitanya. Astaghfirullah al-Azim.
__________________
Doa - Usaha - Istiqamah - Tawakkal
BIMB 080590 2004 8153 MBB 55818 100 2814 :MAAHAD TAHFIZ QIAM
MBB 55829 360 6057 :KOMPLEKS AT-TAALIM
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #102  
Old 03-06-2018, 11:39 PM
Kbyne Kbyne is offline
Super Active

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2011
Location: Setapak,K.L.
Posts: 9,951
Thanks (Received): 14
Likes (Received): 279
Active Level
My Mood:
Default

MidValley jer pun,banyak benda ni kat sana...
Reply With Quote
  #103  
Old 04-06-2018, 01:38 AM
shah_ae shah_ae is offline
Legendary Member

shah_ae's Avatar
 
Trader Rating: (102)
Join Date: Oct 2008
Location: K.L dan kwsn yg sewaktu dgnnye
Posts: 13,183
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 146
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by surfer957 View Post
wtf pelik betul warga cg ni.
amoi baca berita pun duk sibuk korang ambil gambar.
bukannya pakai sexy sangat pun, aneh2.
aneh2 diorg takde la letak gambo sexy jd avatar... sembang...
Reply With Quote
  #104  
Old 11-06-2018, 05:13 PM
pecot85 pecot85 is offline
CG Top Poster Club

pecot85's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Jan 2009
Location: kuching
Posts: 27,768
Thanks (Received): 241
Likes (Received): 477
Active Level
Default

baik bogel je naik rating mencanak
__________________
Time after time
Reply With Quote
  #105  
Old 11-06-2018, 08:23 PM
SmileAlways SmileAlways is offline
Super Active

SmileAlways's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2014
Posts: 8,235
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 295
Active Level
My Mood:
Default

semalam aku tertengok telemovie kat astro tajuk bersalji di Kuala Lumpur.
fuhhh Siti Saleha merecik wei.

skirt pendek lagi
__________________
Jangan tenggelam di dalam air yang jangkat
Reply With Quote
  #106  
Old 11-06-2018, 09:29 PM
pecot85 pecot85 is offline
CG Top Poster Club

pecot85's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Jan 2009
Location: kuching
Posts: 27,768
Thanks (Received): 241
Likes (Received): 477
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by SmileAlways View Post
semalam aku tertengok telemovie kat astro tajuk bersalji di Kuala Lumpur.
fuhhh Siti Saleha merecik wei.

skirt pendek lagi
isteri orang ni la
__________________
Time after time
Reply With Quote
  #107  
Old 06-09-2018, 02:46 AM
surfer957 surfer957 is offline
Super Active

surfer957's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2008
Location: Kuala Lumpur
Posts: 7,947
Thanks (Received): 5
Likes (Received): 11
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Niyang View Post
pic id tuan seksi tak?
haha avatar saya ni memang saje nak pancing warga cg ni. nak tengok ada ke tak yg ingat saya ni perempuan and dm. masalahnya takde kaitan pun dengan soalan di atas, kenapa warga cg ni banyak yg sangap melampau? sampai pembaca berita pun desperate nak ambil gambar wtf. setahu saya kat sini ramai yang dah berkahwin dan ramai juga yg kuat sokong pas. tapi hm..
__________________
11 tahun setia bersama CG
Reply With Quote
  #108  
Old 06-09-2018, 02:58 AM
shah_ae shah_ae is offline
Legendary Member

shah_ae's Avatar
 
Trader Rating: (102)
Join Date: Oct 2008
Location: K.L dan kwsn yg sewaktu dgnnye
Posts: 13,183
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 146
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by surfer957 View Post
haha avatar saya ni memang saje nak pancing warga cg ni. nak tengok ada ke tak yg ingat saya ni perempuan and dm. masalahnya takde kaitan pun dengan soalan di atas, kenapa warga cg ni banyak yg sangap melampau? sampai pembaca berita pun desperate nak ambil gambar wtf. setahu saya kat sini ramai yang dah berkahwin dan ramai juga yg kuat sokong pas. tapi hm..
klau buh gambo id mcm tu tak desperate ke?
Reply With Quote
  #109  
Old 06-09-2018, 03:00 AM
surfer957 surfer957 is offline
Super Active

surfer957's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2008
Location: Kuala Lumpur
Posts: 7,947
Thanks (Received): 5
Likes (Received): 11
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by shah_ae View Post
klau buh gambo id mcm tu tak desperate ke?
tujuan saya letak id seksi ni sebenarnya sarcastic terhadap warga internet rata2 orang lelaki, kalau ada pic yg lagi seksi, saya akan replace avatar saya. saje nak tengok reaksi warga cg. masih tak menjawab soalan kenapa desperate sgt sampai pembaca tv pun jadi modal? kalau boleh layan pun tengok sorang2 dah la, ni sampai share
__________________
11 tahun setia bersama CG
Reply With Quote
  #110  
Old 06-09-2018, 03:13 AM
shah_ae shah_ae is offline
Legendary Member

shah_ae's Avatar
 
Trader Rating: (102)
Join Date: Oct 2008
Location: K.L dan kwsn yg sewaktu dgnnye
Posts: 13,183
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 146
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by surfer957 View Post
tujuan saya letak id seksi ni sebenarnya sarcastic terhadap warga internet rata2 orang lelaki, kalau ada pic yg lagi seksi, saya akan replace avatar saya. saje nak tengok reaksi warga cg. masih tak menjawab soalan kenapa desperate sgt sampai pembaca tv pun jadi modal? kalau boleh layan pun tengok sorang2 dah la, ni sampai share
mcm lebih kurang je perbuatan ko dgn tt thread...
avatar tu pun ramai org tgk mcm share jgk la...

aku pun tak baik mane pun,tak alim pun,insan yg berdose jgk...
tp cuba elakkan la share pasai aurat2 org ni...
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump