Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Gossip, Celebrities

Gossip, Celebrities Right place for paparazzi :) . Share your info with our celebrities and gossip fans.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #91  
Old 01-06-2018, 09:42 PM
Duan82 Duan82 is offline
Active Plus

 
Trader Rating: (3)
Join Date: Dec 2011
Posts: 4,841
Thanks (Received): 127
Likes (Received): 358
Active Level
Default

Rosham pun ada ladang berpuluh hektar di pahang, mcm2 leh salur kpd pasaraya dia. Nanti jual durian musang king yg murah2 nanti. Hari tu khabar, Ada 3000 pokok baru di tanam, dan sultan pahang anugerah lagi berapa puluh hektar untuk meluaskan ladang dia.
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #92  
Old 03-06-2018, 04:40 PM
TT TT is online now
CG Super Hardcore

TT's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Jan 2009
Location: cybertorium, level 3
Posts: 137,620
Active Level
My Mood:
Default

Ada pihak cuba boikot pasaraya Rosyam



PELAKON Datuk Rosyam Noor menganggap pihak yang meminta agar pasar rayanya diboikot sebagai ‘tiada kerja lain nak buat’.


Menurutnya, meskipun ada saranan sebegitu, namun perniagaannya itu berjalan lancar.

“Alhamdulillah di bulan Ramadan ini saya mendapat banyak rezeki pahala yang orang bagi secara percuma.

“Ada yang mengutuk saya, tetapi alhamdulillah dalam masa bulan puasa ini jugak ALLAH beri rezeki berlipat ganda kepada saya, walaupun ada pihak yang cuba hendak memboikot tapi alhamdulillah 24 jam penuh sentiasa, meskipun saya belum lancarkan secara rasmi pasar raya saya,” katanya di sini, hari ini.

Beliau berkata demikian bagi mengulas saranan pihak tertentu agar pasar raya ST Rosyam Mart diboikot gara-gara perbezaan haluan politik.

Mengulas lanjut, Rosyam yang terkenal dengan watak Castello itu turut melahirkan rasa terima kasih kepada mereka yang menyokong perniagaannya.

“Terima kasih yang ‘support’ bagi saya benda itu segelintir sahaja, orang Melayu Islam tak sebegitu hanya mereka yang mungkin kekurangan akhlak melakukan perkara begitu,” katanya.

Dalam pada itu beliau turut menyatakan bahawa ada yang istimewa buat mereka yang mengunjungi pasar rayanya nanti.

“Lepas raya kita akan buat promosi untuk menjual ayam murah seekor 88 sen,” katanya.


http://www.sinarharian.com.my/hibura...-raya-1.842043
Reply With Quote
  #93  
Old 03-06-2018, 04:45 PM
kopirait kopirait is offline
CG Top Poster Club

kopirait's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: Apr 2010
Location: -- .- ...
Posts: 27,986
Thanks (Received): 37
Likes (Received): 773
Blog Entries: 2
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by mrvx View Post
Jika nak selamat..share syarikat 49% kasi org cina pegang..baru bisnes mudah maju
st tu memang cina la.
baru keluar gua ke?
Reply With Quote
  #94  
Old 03-06-2018, 05:04 PM
macellsprvive macellsprvive is offline
Active Member

macellsprvive's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Mar 2013
Posts: 1,162
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 196
Active Level
My Mood:
Default

Walaupun berbeza pandangan politik,
Tapi aku tetap support dia berniaga.

Otw g mart dia la ni.

Huhuhu.
__________________
Invest only the amount you can lose.

ASB, ETN, QSP, ADA, DGB, XRP, DRGN, WABI, ELIX, RUP.
Reply With Quote
Likes traderfox liked this post
  #95  
Old 03-06-2018, 05:24 PM
kiddd2 kiddd2 is offline
Legendary Member

kiddd2's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Jun 2011
Posts: 19,507
Thanks (Received): 37
Likes (Received): 1898
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Duan82 View Post
Rosham pun ada ladang berpuluh hektar di pahang, mcm2 leh salur kpd pasaraya dia. Nanti jual durian musang king yg murah2 nanti. Hari tu khabar, Ada 3000 pokok baru di tanam, dan sultan pahang anugerah lagi berapa puluh hektar untuk meluaskan ladang dia.
dia pajak je bos..

apply laa, tapi kena bersungguh laa..

kurang2 dapat mengurangkan import makanan negara..

kurang aliran rm keluar..
__________________
NAK TAHU HARGA HANDPHONE TERKINI??? MASUK SINI

: KEDAI HANDPHONE ONLINE :
Reply With Quote
  #96  
Old 03-06-2018, 11:51 PM
a2zextra a2zextra is offline
Legendary Member

a2zextra's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Sep 2013
Posts: 16,061
Thanks (Received): 78
Likes (Received): 163
Active Level
Default

Sama-samalah kita shopping di Pasaraya ST Rosyam ini sempena ketibaan Aidilfitri nanti.
__________________
Doa - Usaha - Istiqamah - Tawakkal
BIMB 080590 2004 8153 MBB 55818 100 2814 :MAAHAD TAHFIZ QIAM
MBB 55829 360 6057 :KOMPLEKS AT-TAALIM
Reply With Quote
  #97  
Old 03-06-2018, 11:54 PM
a2zextra a2zextra is offline
Legendary Member

a2zextra's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Sep 2013
Posts: 16,061
Thanks (Received): 78
Likes (Received): 163
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by CoqBadaq View Post
bekas tapak, restoran jamal jamban
Jamal 'jamban' dah lari ke estet sawit, jadi kuli angkut buah sawit.
__________________
Doa - Usaha - Istiqamah - Tawakkal
BIMB 080590 2004 8153 MBB 55818 100 2814 :MAAHAD TAHFIZ QIAM
MBB 55829 360 6057 :KOMPLEKS AT-TAALIM
Reply With Quote
  #98  
Old 03-06-2018, 11:58 PM
kopirait kopirait is offline
CG Top Poster Club

kopirait's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: Apr 2010
Location: -- .- ...
Posts: 27,986
Thanks (Received): 37
Likes (Received): 773
Blog Entries: 2
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by a2zextra View Post
Jamal 'jamban' dah lari ke estet sawit, jadi kuli angkut buah sawit.
apa nasib restoran ngo 1 malaysia dia?
ada makan free lagi ke lepas raya ni.
Reply With Quote
  #99  
Old 04-06-2018, 12:04 AM
a2zextra a2zextra is offline
Legendary Member

a2zextra's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Sep 2013
Posts: 16,061
Thanks (Received): 78
Likes (Received): 163
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by kopirait View Post
apa nasib restoran ngo 1 malaysia dia?
ada makan free lagi ke lepas raya ni.
Makan di restoran sambil menderma agaknya.
__________________
Doa - Usaha - Istiqamah - Tawakkal
BIMB 080590 2004 8153 MBB 55818 100 2814 :MAAHAD TAHFIZ QIAM
MBB 55829 360 6057 :KOMPLEKS AT-TAALIM
Reply With Quote
  #100  
Old 04-06-2018, 12:11 AM
thezul thezul is offline
Active Plus

thezul's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2010
Posts: 3,048
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 43
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by achok View Post
yup logo tu sama dgn sri ternak kat pasar borong selangor, seri kembangan. mmg jadi tumpuan kedai st ni. tempat aku beli brg2 dapur/kering.
So kalau folow harga sri ternak tak la murah sangat.yang tu harga pengenalan jelah.
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump