Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > MAKE MONEY DISCUSSION > Forex > Forex Signals

Forex Signals For those advanced traders who are willing to share your trading style, they can share good signal to others.

  • Do not offer or ask someone to join group/channel out of forum
  • Give credit Thanks/Like to anyone sharing useful information
Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #101  
Old 19-01-2018, 01:40 PM
Molque Molque is offline
Active Member

Molque's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2009
Posts: 1,089
Thanks (Received): 19
Likes (Received): 13
Active Level
My Mood:
Default

den ada join satu group scalping ni. dia buat channel telegram. tp dia scalp bg signal untuk scalp.. yang den jadi hangat hati dia tp den tak tp lagi hahah.. Punca : dia entri dia baru bg signal. kita entri kendian.. dia tp kita x tp.. layan konar felot dulu wkakakkak
Reply With Quote
Likes nyaaaammm liked this post
Paid Advertisement
  #102  
Old 19-01-2018, 02:15 PM
kpm kpm is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2012
Posts: 503
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 29
Active Level
Default

Ramai yg bagi signal aku tengok bila signal tu tp dia punya ulasan panjang berjela mengalahkan tv3 konon terer buat analisis tapi bila signal kelaut dia diam macam kongkang dan bila ditanya, ayat famous dia mesti jawab market bukan kita punya..

Sepatutnya biarpun signal tu kelaut bagilah juga ulasan agar trader2 yg masih baru tahu sedikit sebanyak kenapa kelaut.

Ada juga trader yg famous seperti tu, rasa nak tegur tapi nanti dikata ganggu periuk nasi dorang.

Aku pun dah lama tutup group signal dalam telegram sebab susah nak fokus.
Jadi silent trader lagi baik sebab lebih fokus dan rasa tenang.
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump